הגדולים שבלהקות

tulle music

New member
הגדולים שבלהקות

"הגדולים שבלהקות" הכוונה לפינק פלויד ולד זפלין אם מישהו מכיר... אז אני יודע שקצת קשה להשוות בין הלהקות והמוסיקה שהם יוצרים אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת את מי הקהל מעדיף אז אם מישהו רוצה להגיד לי מי באמת הלהקה המועדפת שירשום לי ויציין את הסיבה שלו

jazzis

New member
לא התכוונת אולי...

לגדולות שבלהקות? (; הילדים של היום.... אדם

tulle music

New member
נכון אז אני עוד לא משהו.....

האמת שאני חדש פה, אבל אני יודע המון על פינק פלויד ואני אוהב גם את לד זפלין.. ואני עוד לא יודע איזה שונא לעלות.... טל

yushii

New member
אזעקת ציניות!

אל תקח ברצינות את התגובות שאתה עומד לקבל כאן. האגדה מספרת שפעם מישהו כתב הודעה כזו ולאחר מבול התגובות שירד על טעמו המוזיקלי (או חוסר טעמו), רמת הדיסלקטיות, שגיאות הכתיב (גם אם לא היו) - לא כתב יותר במשך 5 שנים רצופות...

LG4

New member
וואלה זכרת אותי...אבל

כן היה קטע שמישהו ניסה להתחזות אליי היוזר שלי היה lia4d והוא התחזה בliad4 כמו זה שעכשיו כתב את ההודעה השיטחית למטה על "אם כבר אז כבר".... נראה לי מישהו פסיכופטי בטירוף!! מעניין מי הוא.... וואוולה אני מתפלא שאתה זוכר אותי.!

LG4

New member
ועוד קטנה....

לא היו לי שגיאות כתיב...ובטח ובטח לא אי טעם במוזיקה...בסה"כ כתבתי שאני אוהבת את קווין ואז קיבלתי מבול של ציניות בעיקר מזקני הפורום! וזה לא היה לפני 5 שנים...הלוווווו....כולה לפני שנה....אז בבקשה ... חחחח...שגיאות כתיב......

liad4

New member
אם כבר... אז כבר....

אני חושבת שאין, לא היה ולא יהיה כמו פארוק (פרדי) מרקורי ולהקתו המלכותית - קווין!!! פינק פלויד ולד זפלים הם סתם להקות שעושות רעש ולא יודעים להתלבש.

cha ching

New member
בין פינק פלויד ללד זפלין

אני בוחרת בלד זפלין.. פינק פלויד סתם..... ביסקוויטים.....

פינק פלויד...

ואני אסביר את עצמי, כששומעים את דיסק של פינק פלויד אחרי השיר הראשון, אתה כל כך סקרן לדעת כמה רחוק ילך השיר הבא, עם האפקטים, המלל, הטירוף, שפשוט קשה להפסיק... זה מזכיר לי את הפעם הראשונה ששמעתי דיסק מלא של פינק פלויד (דארק סייד אוף דה מוון) זה היה לפני כמה שנים והושפעתי קשות...לטובה כמובן ! בקיצור-פינק פלויד

פינק פלויד /לד זפלין

תשמע לד זפלין הם להקה אדירה. ויש להם בהחלט את העוצמה והסגנון הייחודי שלהם כולל אחד הגיטריסטים הווירטואזים שקמו ואחד מזמרי הרוק הגדולים בכל הזמנים. אבל!!!!!!!!!!!! פינק פלויד הם ז'אנר בפני עצמו! אומנות לשמה, יצירת מופת! מפסיכדליה ועד פרוגרסיב ועד לרוק כבד ומה שבא לכם. מטקסטים הזויים פסיכדליים ועד לטקסטים גאוניים מחאתיים. גיטרות מלודיות כבדות וקלות, דיויד גילמור אשר מבחינתי המציא את הסאונד כמעט. מדובר בהרכב מנצח! אין על פינק פלויד! (למרות שאני מודה שלעיתים הם יכולים להיות פלצניים משו ובשביל זה אומרים תודה שיש גם תזפלינים).

למעלה