הגדולה מכולם

הגדולה מכולם

אני באה לחזק את ריטה ,בימים אלא שהדיסק חמצן שלה לא הצליח בארץ לא נורא..בשבילנו את הגדולה מכולם והטובה..מתים עלייך וחוץ מזה הדיסק חמצן יפה אני אוהבת אותו וכמו כל ההאלבומים שלך ,ישר רצתי וקניתי אותם .. מאז שאני בת 12 .. גם כמעט ולא יצא לי לפספס אף הופעה .. את פשוט גדולה ענקית.. בהצלחה .. בתשי|

שלום

היי אני אשמח מאוד להצטרף לאתר,בשביל ריטה אני מוכנה הכל.. אני מעריצה שלה וכרגע ממש שומעת אותה.. "גם זאת אהבה." איך אתה שולט בכל האתר הזה? יפה.. יום טוב בתשי

HAGAR6

New member
אני גם באה להופעה בעומר....|../images/Emo53.gif

אבל איך אני אוכל לזהות את מי שבא את נועם אני אזהה כי ראיתי את התמונות שלו בפורום אבל מה עם השאר אני רוצה לראות אותכם??????

היי

מה שלומך דנה.. תגידי מה את חושבת על ריטה שתיהי במחזמר שיקגו? שמי בת שבע ואני בת 24 מירושלים,אני לומדת עריכת סרטים. מה איתך ,מי את ומאיפה? יום טוב בתשי

דנה272

New member
../images/Emo6.gifהיי בת שבע...

(אם היתכוונת אלי אז...) אני דנה אני בת 15.5 מראשון מעריצה את ריטה בערך מגיל שנתיים וזהו ניראה לי...

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif ../images/Emo45.gif צחר,../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה
אני יקיר יותר מ17 וחצי (חשוב לציין
)

PRINCESS GINA

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gifאני חדשה ישנה פה../images/Emo9.gif

הייתי פה פעם פעם תחת כינוי אחר אבל הנה אני שוב.... אמממ...סתם מסקרן אותי...מה טווח הגילאים בפורום? אני רוצה לדעת אם אני מתאימה לדרישות
אני בת 18 וחצי
אההה...קוראים לי שני

new2noam

New member
ברוכה הבאה שני!!!!

אני נועם בן 20 ממיתר! הנאה מובטחת
מאיפה את?

PRINCESS GINA

New member
היי נועם!

אני מיבנה (מכיר
) היה בפורום אירוח של ריטה פעם
אם לא אולי נפנה לתפוז בבקשה לארח אותה כאן
אני יודעת שהיא קוראת פה לפעמים... ובוואלה מצאתי אותהקוראת ומגיבה להשוואות שערכו בינה לבין שרית חדד...
יהיה כייף אם היא תבוא... יאללה...מי בעד...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif וולקאם שני ../images/Emo13.gif

אני מיכל, בת 14 ב-ד-י-ו-ק (חחח איזו התלהבות
)

דנה272

New member
הרוכה הבאה!../images/Emo6.gif

אני דנה בת 15.5 מראשון...
מרוכה הבאה!

למעלה