הגדה של ט"ו בשבט

• פותח הנושא biel
  • פורסם בתאריך

biel

New member
הגדה של ט"ו בשבט

הבטחתי ואני מקיימת. זאת פעם ראשונה שאני מנסה לצרף קובץ, מקווה שיצליח לי תחזיקו לי אצבעות. אם לא יעבור אצטרך עזרה.......... בכל אופן זאת ההגדה,

biel

New member
מישהו יכול לעזור לי?

איך להעביר את הקובץ?י

לינה1

New member
העברת קובץ doc

שלום biel בשביל להעביר קובץ עליך לגשת לתחתית החלון ולסמן וללחוץ בכפתור browse ולאתר את הקובץ במחשב שלך. אם הקובץ גדול מ 250 לא יתקבל במקרה כזה פצלי את הקובץ למספר קבצים קטנים יותר מקווה שתצליחי להעביר בהצלחה לינה

biel

New member
הגדה נסיון שני

חלק ראשוו מקווה שהפעם יהיה בסדר

לינה1

New member
ההגדה לט"ו בשבט ממש מקסימה ../images/Emo45.gif

biel שלום איזה יופי של הגדה!. כל הכבוד על ההשקעה!. תודה ששתפת אותנו. לינה

טלגל

New member
איזו הגדה מקסימה, את עורכת

את כל הסדר? הילדים מספיק גדולים? יש להם סבלנות? אצלי אני חיבת לקצר בהרבה כדי שהילדים יהנו וישבו בנחת. יש לי מגוון של גילאים מ-2.5 ועד חמש.

biel

New member
סדר ט"ו בשבט

אני גננת בטרום חובה כך שגם אצלי זהו טווח הגילאים. הילדים מכירים את רב השירים, במהלך השבועיים עד לסדר קלטת עם שירי הסדר מתנגנת בגן כך שהשירים לא זרים להם. גם חלק מהסיפורים הם מכירים. כולל צבעי היין. הישיבה ליד ההורים עם ההגדה, השולחנות הערוכים האווירה עושה משהו לילדים. והם יושבים, שרים אוכלים ונהנים כמובן שצריך להיות קשובים למה שקורה, אבל את זה אנחנו עושות הרי בכל מפגש. אני חושבת שגם אם לא כולם ממש מבינים מה קורה לפעמים מספיק שהם ספגו את החוויה.

טלגל

New member
לא הבנתי שהסדר הוא עם ההורים,

אז אני מסכימה שהאוירה ושיתוף ההורים בהחלט עושה חוייה נעימה והרגשת חג. והילדים אוהבים להראות להורים שהם מכירים את השירים והדיקלומים. יופי של סדר.

למעלה