הגבר

הגבר

נמשכת אליך כמו גחלית לאור כמו פרפר לצוף רוצה אותך לידי רוצה אותך לתמיד יושבת בחדר מדמיינת את ידייך עוברות על גופי מלטפות בתשוקה אוהבות, משתוקקות. יושבת בחדר ומדמיינת... צלצול פעמון הדלת נשמע ברחבי הבית לוקח לי זמן לקלוט את הצלצול מתוך שביבי החלום מתעוררת לאט נותנת לצלצול לחדור למעמקי המוח נותנת לצלצול להעיר אותי לחלוטין. קמה מהמיטה עוטפת את עצמי בחלוק השינה הלבן שלי אני אוהבת איך שהוא עוטף את גופי הוא כל כך חלק ונעים למגע. רגלי היחפות מתופפות על המדרגות אני ניגשת אליהם, במיהירות ניגשת אל הדלת ופותחת אותה בתנופה לא יודעת איך אבל ידעתי שזה יהיה אתה משהו מתוכי צעק לי זה הוא. "אפשר לעזור?" מסתכלת על הגבר שעומד בפתח הבית שלי צוחקת לעצמי הרי אני יודעת בדיוק מה הוא עושה כאן עדין המומה זה שהזמנתי גבר זר לבית שלי גבר שאני לא מכירה בסך הכל ראיתי אותו בבר השחלתי לו את המפית עם הכתובת שלי והלכתי. אמרתי לעצמי עשרות פעמים שאני משוגעת שאני מטורפת אבל פעם אחת רציתי לעשות משהוא בלי לחשוב בלי להבין פשוט לזרום. אני לא ישכח שראיתי אותו גבר גבוה שרירי אפל שיער שחור תוי פנים רצינים אבל מה ששבה אותי לחלוטין היו עיניו אותם עיניים אפורות בלתי מתפשרות בלתי ניתנות לפיענוח עיניו אלה מה שגרמו לי לגשת אליו ולהשחיל לכיסו את המפית עם הכתובות. הוא לא ענה לי הוא דחף אותי בקלות לתוך הבית סוגר אחריו את הדלת וכל אותו זמן מביט בי עם אותם העיניים המחשמלות שלו עם אותו מבט מהפנט לא נותן לי להזיז את עיני ממנו מחשמל אותי לחלוטין אני חושבת שהמילה המתימה היא כישוף. הוא הביט בי ניגש אלי הוא באחת הוא פתח את חלוק השינה שלי מביט בגופי שנותר עם חזיה ותחתון חיוך עלה על שפתיו, חיוך מרוצה הוא אחז בי מצמיד אותי אליו צמוד צמוד לאט לאט הוא הוביל אותי אל המדרגות שלפני שנייה ירדתי בהם כדי לפתוח לו את הדלת הוא הושיב אותי על המדרגות וכל אותו זמן אפילו מילה אחת הוא לא אמר הוא רק הביט בי ידיו החלו ללטף את גופי עוברות מהפנים אל הצוואר מלטפות נוגעות חוקרות. מוחי צעק לי להפסיק אותו אך ידי אמרו אחרת הם החלו ללטף אותו מעל הבגדים השחורים שהוא לבש הרגשתי כאילו אני מלטפת את השטן בכבודו ובעצמו התשוקה נדלקה מידית הרגשתי איך גלי החום עוטפים את גופי הרגשתי איך אני מיד נרטבת בין רגלי התחלתי להוריד לו את החולצה אך הוא עצר אותי לא נותן לי הוא הרים את פני ככה שאני הביט בו שוב שפתיו פגשו בשפתי והרגשתי איך כל גופי מתופוצץ מעצם הנשיקה לשונו חדרה לתוך פי חוקרת בולשת תוקפת לא היה שום דבר עדין בנשיקה הזו היא הייתה חקרנית פוצעת פוגעת אך בכל זאת נהנתי מכל שנייה שלה הרגשתי חייה ידיו המשיכו לחקור לא ידעתי מתי בדיוק הוא הוריד ממני את החזיה והתחתון אבל פתאום הרגשתי את ידיו על גופי הערום. אצבעותיו צבטו את פיטמותי גורומות להן להזדקף ולאט לאט הוא החל לרדת לעבר הבטן מלטף אותי שפתיו לא ירדו משפתי אפילו לא לשנייה יונקות אותי חוקרות אותי. ידי נשלחו לשערו השחור תופסות אותו מקרבות אותו יותר אלי לא נותנות להזיז את שפתיו משפתי הכישוף שלו עבד עלי בכל אדרו התחלתי להוריד לו את החולצה והפעם הולא עצר אותי הוא רק השכיב אותי על המדרגות לא היה לי נוח אז בין הנשיקות הצלחתי להשחיל "החדר... למעלה... צד ימין" הוא מיד הרים אותי על ידיו וכל אותו הזמן אני מנשקת אותו חוקרת אותו טועמת אותו היה לו ריח משכר של בושם מעורב עם ריח של גבר זה תמיד הקסים אותי הריחות של גברים אבל הריח שלו היה פשוט מעל כולם הוא גרם לי להרגיש דברים שאף אחד לא גרם לי להרגיש לפניו. הגענו לחדר שלי הוא הניח אותי על מיטה מוריד את הבגדים שנותרו לו הוא נישכב לידי והחל ללטף אותי שוב לטעום אותי שוב הוא הכניס את הפיטמה שלי לתוך פיו מוצץ אותה טועם אותה אחר כך הוא נתן את אותו טיפול גם לפיטמה השנייה הוא החל לאט לאט לרדת לעבר הבטן לנשק אותה ללקק אותה לטעום אותו גורם לי לצמרמורות של עונג לחלוף בגופי ולבנתיים ידיו החלה לחקור את המקום הסודי שלי שבין רגלי הוא ליטף לאט לאט את פנים הירכיים שלי גורם לי לגנוח בקול אך לפתע הוא פסק הוא הביט בי רואה את הבלבלול שבעניי הוא לקח את ידי מניח אותה בעדינות על איברו. התחלתי ללטף את איברו שעמד היה לו איבר קשה וארוך לא ידעתי בדיוק מה אני עושה אבל בכל זאת ניסתי לענג אותו בדיוק כמו שהוא מענג אותי הוא פלט אנחת עונג מפיו. לבנתיים ידיו חזרה אל בין רגלי מלטפת חוקרת הוא רק נגע הוא לא עשה כלום לאט לאט הוא החל לעלות עלי מביט בי מנשק אותי הוא החז בידי והוריד אותה ממנו ועלה עלי לפני שהספקתי להגיד לו משהו הוא חדר עלי בבת חדר צעקת כאב נפלטה מפי לרגע הוא עצר מביט בי כולו מבלבל הוא לא זז רק הביט בי. "את בתולה?!" הוא פלט מפיו בלחישת בלבול, הוא החל לרדת ממני לוקח את בגדיו. "לא בבקשה אל תפסיק" הבטתי בגבר שאני לא מכירה שבתק את בתולי. "שמעי ילדה אם הייתי יודע לא הייתי בא וחוץ מזה פעם הבאה אל תשחלי פתקים עם כתובות לגברים זרים שאת אינך מכירה את יודעת יכולתי להיות אנס" הוא ללכת לעבר הדלת שרצתי אחריו. "אני לא ילדה ואל תגיד לי מה לעשות שמעת?! ואם יש לך התנגדות למה שאני עושה אז למה באת?!" "מי יסרב לאישה כמוך..." הוא נתן בי מבט חוקר מסתכל על כל גופי הערום. "אבל אם את רוצה..." הוא משך אותי אליו נותן לי נשיקה כל כך חזקה הרגשתי איך הוא פוצע את שפתי הרגשתי את הדם זורם לתוך פי. הוא הרים אותי על ידיו זורק אותי על המיטה הוא פשט את מכנסיו ונשכב עלי הוא לא נתן לי לגעת בו ביד אחת הוא תפס את הידיים שלי וביד השנייה הוא חדר לתוך איברי לאט לאט פותח אותי גורם לי לזעוק מתוך הנאה וכאב גורם לי להיות עוד יותר רטובה שהוא הרגיש שאני רטובה מספיק הוא עלה עלי וחדר אך לא בכוח כמו בפעם הראשונה הלאה באטיות נותן לידי להשתחרר. אחזתי בו והעיניים הביטו אחד בשני מהופנטות לאט לאט הוא חדר עלי מחדיר את כל איברו הרגשתי איך הוא ממלא אותי התחלתי להרגיש כיווצים בכל גופי הרגשתי איך אני מגיע לשיא כל גופי התפוצץ לאלפי רסיסים קטנים והוא לא הרבה אחרי הגיע לשיא משפריץ בתוכי ממלא אותי יותר. הוא הביט בי יוצא ממני הוא נתן לי נשיק קלה על שפתי במקום שהוא פצע אותי לפני קם התלבש והלך מותיר אותי ככה לחלום על הגבר שרציתי יותר מכל. גבר שלא הכרתי גבר שראיתי בבר ויכולתי רק לחלום עליו. התעוררתי מתוך החלום נזכרת שוב איך זה היה קמתי ממטתי ניגשת אל המקלחת מרגיעה את החום הבוער בין רגלי יוצאת מן המקלחת ומבט חלמוני נמצא בעיני חולמת שוב על איך הבאדתי את בתולי, ניגשת לארון בוחרת שימלה מתלבשת לאיטי, לוקחת את הארנק את המפתחות לאוטו וניגשת לבר לאותו בר בו פגשתי את גבר חלומותי מקווה שהלילה הוא יהיה שם מקווה שהלילה אני יראה אותו. מגיע אל הבר מכבה את הרכב ניגשת אל פתח הכניסה השומר כבר מכיר אותי נותן לי מבט של ערב טוב ונותן לי להיכנס יושבת באותו כיסא כמו כל ערב ממתינה לראות עם הלילה הוא יגיע. לפני שהרמתי את מבטי ידעתי שהוא כאן הרגשתי בנוכחות שלו הרחתי אותו עוד לפני שהרגשתי את ידו על הכתף שלי סובבתי את ראשי ונשבתי במבטו בעיניו האפורות. "ערב טוב ילדה..." הוא לחש לי

היייי

אותך לא ראינו כאן הרבה זמן. יפייפה מלאך,תבואי יותר.

היי

באמת לא כתבתי כאן הרבה זמן אבל הסתובבתי וקראתי כאן מזל טוב על המנוי להנהלה ומקווה לחזור לכתוב כאן עוד הרבה

בת מלכה

New member
מקסים

ותגידי, הניקוד הלך לארץ איבוד? נקודה... פסיק... נו, את יודעת, ניקוד.

למעלה