הגבר שאיתי...

תותי-בת

New member
הגבר שאיתי... הרגשתי את רגלו נוגעת ברגלי מבין הסדינים בבוקר חורפי קר, הוא נשק לאוזני, ליקק אותה, העביר את כל חיידקיו לתוכה, נגעלתי מזה אבל לא אמרתי מילה, זה היה בוקר משונה, אחרי הפעם הראשונה שלי, אהבת חיי, הגבר שאיתי, שאני שלו, מחמדי, מחמל נפשי, החיים שלי, הדבר שבשבילו אני קמה בבוקר, נגע בי אחרי לילה סוער, ואני, אני שהייתי שלו תמיד במשך שנה וחצי, אני שנגעתי, ליטפתי, העברתי בו צמרמורות, אני שהייתי לוחצת ומלחיצה, אני שביקשתי כל כך שנעשה אהבה, כבר לא רציתי אותו אחרי אותו לילה סוער, זה לא שלא נהנתי, הוא פשוט לא עשה לי את זה, הוא גרם לי לחשוב שסקס זה הרבה הרבה יותר מחוויה סוערת ומרגשת שבה בני הזוג מתייחדים והופכים לגוף אחד, הוא גרם לאקט המיני להיות דבר בלתי ניפרד מהפגישה היומית שלנו, הסטתי את מבטי אליו, הוא קרא לי ``אהובה`` הנעתי את ראשי לעברו, הבטתי בו והצטערתי כל כך, הצטערתי כל כך שאני איתו, הצטערתי כל כך שעשינו את זה, הצטערתי כל כך שהוא לקח ממני את הטוהרה, שהוא גנב את בתוליי, שהוא קרע אותי מבפנים, הצטערתי כל כך שזה נעשה בגיל כה צעיר, הצטערתי שזה הוא. אחרי הפעם הראשונה הוא גרם לי להגעל ממנו בצורה מסויימת, זה כבר לא היה אותו אדם שהכרתי, הוא ליטף את פניי, שאל אם נהנתי, לא הוצאתי מילה, רק הנעתי ראשי לחיוב, הוא בא מעליי, החל לפשוט את כותנתי,העביר את שפתותיו לאורך גופי והחל שוב במחול האהבה.

tairon

New member
אני המום...למה? סקס אמור להיות כיף לשני צדדים אם צד אחד נגעל נחרד זה לא צריך להעשות אגב בסקס אין שום דבר מגעיל אפילו לא לקוק באוזן אם את נגעלת מבן זוגך זה כלל לא משנה מה הוא יעשה הכל יהיה גועל.... זה לא צריך להיות ככה ..זה לא צריך להרגיש ככה... וזו לא אהבה!

תותי-בת

New member
:p מה זה נשמע כמו סיפור אמיתי?... אני מצטערת אם גרמתי לך להיבהל ממי, אבל זה פרי דמיוני, אני שמחה בכל אופן שקראת את הסיפור שלי, תודה רבה רבה רבה, אוהבת ליאת. נ.ב. אני נוסעת לאילת בעוד חמש שעות עד ליום ראשון אז אני לא אהיה פה, שיהיה לך ולכולכם סופ``ש מעולה שבמעולים, וימים של נ*ו*צ*צ*י*ם ו~פ~ר~פ~ר~י~ם~! אוהבת, ליאת.

אהובה.א

New member
מזל שקראתי את התשובה לטאי אחרת עוד הייתי מזילה דמעה סקס לא אמור להיות גועל אם את האדם שעימו את עושה סקס - את אוהבת. אדם אחד אמר לי פעם : ``בחיים אל תינשאי לגבר הראשון שלך... ובחיים אל תינשאי לגבר שבו את מאוהבת - אלא רק לזה שאוהב אותך. אהבתך אליו יכולה להיות כואבת... אהבתו אלייך מביאה את אהבתך אליו...`` למזלי , לא שמעתי לו. עשיתי סקס בפעם הראשונה מתוך אהבה נישאתי מתוך אהבה ולא מתוך לחץ חברתי (כמו רוב החברה שלנו כיום ולכן הגירושין בעלייה - חלק מסיבותיה) עשיתי ילדים מתוך אהבה לילדים ואני אוהבת את החיים בגלל מה שהם שיהיה לך סוף שבוע מקסים באילת תיהני שם בחום ובשמש היוקדת וחשבי עליי פה בערפל ובגשם... ואוטוטו שלג , הלוואי.. אוהבת אהובה

tairon

New member
פרי דמיונך אבל..... יש לצערנו כאלו סיפורים ולכן הסיפור שלך נשמע אמיתי בין אם הוא כזה או לא זה לא משנה מסתבר שישנם דברים כאלו שבחורות לא נהנות אבל ממשיכות לעשות כי..(לא ברורות לי הסיבות לזה!) כמו שכבר כתבתי בסקס אין שום דבר מגעיל כל מה שעושה לשנים טוב זה כשר מבחינתי...

fרוחית*

New member
צריך שניים לטנגו.. ול-sex...למרות שאפשר גם יותר.. אני עדיין מאמינה באינטימיות של אחד עם אחד.. להיות ``אחד``.. תותי, אוהבת אותך, אפי

למעלה