"הגבר צלילות" לא פעל לי

Variety

New member
"הגבר צלילות" לא פעל לי

היי, הבוקר היה לי חלום צלול - וצעקתי בו "הגבר צלילות"! צעקתי ממש ממש חזק - ואז הכל רעד - ונגמר החלום. זה היה טיפה מאכזב. אבל לא נורה. ועוד דבר... אני לא מצליח להרדם בזמן האחרון כדי לנסות את הDreaminder. זה ממש מעצבן. הייתיה צריך לנסות היום בבוקר - אבלנרדמתי מהר מדיי. הלכתי לישון ב 6 בבוקר אחרי ששכבתי 4 שעות לנסות להרדם (עם עיניים עצומות). ב 6 בערך נרדמתי - וכבר זה היה אחרי שהורדתי את הנובה-דרימר מהראש. כי לא היה לי כבר חשק - איזה שעתיים לבשתי אותו - ולא נרדמתי כי יום לפני גם קמתי באיזה 4 אחה"צ. חלומות פז, Variety-

ליטן א

New member
תופעה מוכרת:

בחגים הארוכים אנחנו מתרגלים לישון הרבה זמן, וככה לדוגמא - היום ישנתי 10 שעות, והרגשתי מה-זה עייף... ההצעה שלי, תן לגוף שלך להתרגל לשינה נורמלית, ותנסה את זה באיזה שישי-שבת כזה, או באיזה יום שיש לך חלון על הבוקר.... (לי לדוגמא יש חלון על הבוקר דווקא ביום חמישי... אז בחופש הזה יצאתי מורווח..) לגבי ה"הגבר צלילות", אני לא מבין למה עושים את זה.... אין איזה מישהו או משהו ששומעים אותי.... אם אני רק אתרכז בהגברת הצלילות, במקום לצעוק את זה, אז לפי דעתי זה יתן משהו הרבה יותר טוב... כי ככה, המילים פשוט מאבדות את המשמעות, והופכות להיות סתם מילים, שאתה מקווה שהתת מודע שלך יקלוט מה הן אומרות.... אם תשדר למוח שלך בדיוק מה אתה רוצה, ולא סתם תפזר לעברו מילים, אז יהיה לך הרבה יותר קל להגביר את הצלילות.. חלומות צלולים לכולם! ליטן

Dazed&Confused

New member
הגבר צלילות

זה תלוי מי עושה את זה. לך ולי לדוגמה יותר נוח להתרכז בהגברת צלילות, להתרכז בשינוי צורה של חומר, להתרכז בהמנת דברים וכו´. יש כאלה שיותר נוח להם פשוט לתת פקודה קולית לדבר כזה. מי שמנתח את כל העניין של החלומות הצלולים אז הפקודות בדרך כלל כבר לא ישפיעו עליו, והוא יצטרך להיתרכז בלממש את הדברים בעצמו. מד אחד זה יותר קשה, אבל ברגע ששולטים בהז יותר אזהשליטה בדברים יותר מדויקת. הנושא הזה מאוד מעניין זה אחד הדברים שאני הכי עובד עליהם עכשיו, ועוד כמה בפורום כמו שאני מבין עובדים בשיטות האלה. אז הנה נושא שאפשר לפתח, כל אחד שיש לו משהו או ניסיון לשתף בנושא, או אולי שיטות מעניינות, שיכתוב אותם לשירשור הזה. שלכם, b o a z

חלמן

New member
גיא

תראה.. כנראה לא היית עייף.. אם אתה רוצה להיות עייף זה לא בעיה.. לך תרוץ 10 - 20 דקות ככה.. - אל תאשים אותי אם יש לך התכווצות שרירים.. - לך תתרחץ אחרי זה ותנסה.. תאמין לי אתה תישן כמו תינוק... (תלוי אם יש לך כושר טוב תרוץ המון המון המון.. עד שכבר לא היה לך כוח לעמוד על הרגלים!) יניב

Dazed&Confused

New member
חלמן תקרא את זה ותפנים.

זה מתחיל להיות מעצבן שאתה משרשר למקום הלא נכון. אם אתה כותב תגובה למה שגיא כתב, אז תכתוב את זה כתגובה להודעה שלו. ככה הפורום הרבה יותר מסודר ואפשר להבין מה אתה רוצה. במקרה הזה זה גם קצת יותר מפריע כי התכוונתי בהודעה שלי להתחיל שירשור בנושא מסוים, וזה שאתה שולח לשם הודעה לא קשורה זה קצת מפריע... אז תשתדל.. b o a z

חלמן

New member
תגובה לדיברי משה! סתם לדיזד משהו..

מבסוט??????????????????? ומקווה שהבנתי מה שאתה אמרת................

אלון ב

New member
הגבר צלילות

לגבי לצעוק "הגבר צלילות" הכוונה הרבה יותר חשובה כאן מהמילים עצמן, המילים רק עוזרות לך לכוון את הרצון הזה ולתת לו צורה מוחשית, אל תישכח שכל החלום הצלול מתרחש אצלך בראש ולכן אם סתם תפקוד "הגבר צלילות !" ולא תצפה שהצלילות תיגבר אז זה יהיה הרבה פחות אפקטיבי, חשוב מאד שבשעה שאתה נותן את הפקודה באמת תצפה שהכל יהיה הרבה יותר צלול. מצד שני יכול להיות שמה שקרה לך זה מקרה בדיוק להיפך ! יכול להיות שזה היה יותר מדיי אפקטיבי וגרם לחלום לאבד את היציבות שלו, כתבתי באתר שלי שאחרי שנותנים פקודת "הגבר צלילות !" יש להמתין מספר רגעים עד שנוף החלום שוב יהיה יציב ורק אז לתת פקודת "הגבר צלילות !" חדשה, אם תמהר לפקוד מספר פעמים ברצף "הגבר צלילות !" הדבר יגרום לך להתעורר משום שזה כמו "שוק" עבור המוח, אתה צריך לתת למוח שלך קצת זמן לבנות עבורך סביבת חלום יציבה. יתכן מאד כי צעקת כל כך חזק "הגבר צלילות !" ורצית בזה כל כך שזה פשוט מוטט לך את כל החלום הצלול שהיה עדיין בשלב דיי רגיש וזה וגרם לך להתעורר ( ה"הגבר צלילות !" שלך פעל כמו פיל בחנות כלי חרסינה ) היית צריך אולי לנסות בצורה הדרגתית יותר , להגיד יותר חלש ולא ב"בום" כזה שזרק אותך מהחלום ! עוד שיטה שקראתי שהיא מצויינת להארכת החלום הצלול ומניעת התעוררות ( והגברת צלילות ) היא פשוט להשתלב בצורה כמה שיותר אינטראקטיבית בתוך החלום, אתה מרגיש בשלב מסויים שאתה עומד להתעורר ? תתחיל מיד לרוץ במהירות באיזור שבו אתה נמצא, אתה רואה לידך חפצים ? תפוס אותם ביד וזרוק אותם לכל הכיוונים, בקיצור תתנהג כאילו שהכל רגיל וכאילו שאתה לא עומד להתעורר ( בזמן חלום צלול אפילו ציפייה להתעוררות או מחשבה על התעוררות יכולה לגרום לך להתעורר ) נסה פשוט להשתלב בצורה הכי פעילה שאתה יכול בתוך נוף החלום. דבר זה מסיט את המוח מתהליך ההתעוררות ומשאיר אותך בחלום. ביי ביי אלון

ליטן א

New member
חביב.... להרוס את החלום ../images/Emo8.gif

לקחת את החלום, וכל חפץ אפשרי בו, ופשוט להתפרע טוטאלית....
אהבתי את זה אלון... למה לא פירסמת את זה באתר??? ליטן

Cheetah

New member
אני משתפר בשיטה שלי...

עובדת טוב מאוד, להגברת צלילות בצורה דרסטית ממש, זה לא בדיוק טוב להארכת החלום אבל... ולמה אף אחד לא מתייחס להודעה שכתבתי אותה?

אלון ב

New member
אתה מוכן לפרט אותה שוב ?

האמת שעד עכשיו עוד לא הבנתי בדיוק מה השיטה שלך, אתה מוכן לרשום אותה שוב בצורה מפורטת למי שלא הבין או זוכר אותה ? אלון

למעלה