הגבר הוא לא חברה שלך

מילי1991

New member
הגבר הוא לא חברה שלך

"היי צמחה לי כאן יבלת"- משפט שאסור להגיד לבן זוג
או שמא לגיטימי ?
אשמח אם תפתחו את הנושא...
עד היום דגלתי בחברות בלתי אמצעית בין בני הזוג
אבל עד היום גם לא היתה לי זוגיות (אולי בין היתר זו הסיבה?)
מה דעתכם על סגנון כזה?

נושא היבלות? ניחוח הורדים בשירותים?

אנשים שמחפשים מישהו שישלים אותם, מישהו שיגיע אליהם כבר מאושר ושמח כי הם עצובים ומרגישים ריקניים כשהם לבד, מחפשים מישהו שיהיה החבר הכי טוב שלהם וגם הבן זוג, בסופו של דבר שותים את המיועד עד תום. והדבר מתפוצץ, כי לא כך זוגות בוגרים מחזיקים מעמד הרבה שנים.
&nbsp
היו בעבר מקרים שסופרו לי על יבלות, ושאר דברים. כל זוג ורמת הפתיחות שלו. כל בחורה והאינטראקציה שלה...
&nbsp
זה כמו במעבדה, שאת הנוזל בבקבוק אחד, וכל בן זוג זה נוזל אחר, וביחסים אתם מתערבבים ואין לך מושג מהרושם הרופף
של דייטים ראשונים איך זה יראה כשתהיו "מעורבבים" ביחד כבר תקופה ארוכה, התוצאה, ההשפעה, תוצאות הלוואי...אביק וזה עובר?
&nbsp
מה שכן חשוב שבין לבין לעשות זום אאוט על עצמך בתוך המבחנה שלך, כי גם אנחנו משתנים עם הזמן ועם השפעות מערכות יחסים שונות עלינו. טעויות כולם עושים, לקחים ומסקנות זה יותר עניין של מודעות.

DogsPCI

New member

DogsPCI

New member
לפתח את הנושא את אומרת?

מה זה אסור ומותר? אין משהו שהוא אסור או מותר, אלא בהתאם למי שאתם. כן אפשר אולי לדבר על סטטטיסטית האם זה יקרב בינכם או ירחיק בינכם (כמובן שאני בדבר בכלליות), ולצערי את הסטטיסטיקה הזו אין לי להציע לך. אבל עם הזמן והנסיון רוכשים אותה, לפחות כל אחד למייטב הבנתו....

להבנתי? גם בזוגיות ישנם דברים שהם בגדר TMI, אבל רובם גם באמת לא היו מפריעים לי, אלא שהם קצת בקטע של נימוס וטאקט.. אבל אצל אחרים דווקא אלו הדברים הקטנים שיחברו אותם עד הסוף... אין ביניהם סודות, הפתיחות והקבלה הן מלאות!

ורק לדוגמא, חייתי מספיק בחיי עם שותפים בדירה, וגם עם כאלו שהיו החברים הכי טובים שלי - אם אחד מהם היה במקלחת לא הייתי נכנס לשם לצחצח שיניים, וגם מבחינתי זה היה ברור שגם מאפשרים לי להתקלח בלי חברה :). לעומת זאת זאת אני מכיר שותפים (סטרייטים....) חברים טובים, שכשהאחד היה מתקלח השני היה נכנס לחרבן שם איתו (סליחה על הבוטות)... אחוקים, כמו בצבא...

הכי בטוח זה להתחיל עם קצת דיסטנס ולאט לאט להתקרב ולבחון. יד על הדופק היא מנהג שלדעתי בהחלט רצוי לאמץ באופן קבוע :).

Mor L

New member
וואו. זה הכל עניין של כימיה והתאמה

יש כאלה בזוגיות שמרנית ומאופקת שלעולם לא יעזו לחשוף את הסודות הכי גדולים שלהם,
ואולי הם סטטיסטית מתגרשים יותר. לא יודעת.
ויש זוגות שבהם שני בני הזוג חזקים ובטוחים בעצמם ולכן יכולים להכיל ולקבל את האחר טוטאלית,
ואצלם הפתיחות היא ברמה גבוהה מאוד, גם על הדברים החיוביים וגם על השליליים כאשר רבים לדוגמא, כל עוד מכבדים את האחר.
יש גם זוגות מעורבים, כמו המקרה שלי ושל הבן זוג שלי.
אני שיא הפתיחות והכנות ואין לי בושה משום דבר בעולם. כמעט.
והוא הכי סגור ומופנם ואפילו לא שם תמונות שלו בפייסבוק. שלא לדבר על לשתף אותי בבעיות הרפואיות שלו. יש לנו על זה תאקל מאוד גדול, כי זה יכול לסיים את הקשר אם הוא לא יילך לרפא את עצמו בכל מחיר.
בינתיים אנחנו מאוהבים עד השמיים ולא יכולים אחד בלי השני, וזה מספיק לי כרגע.
הוא יודע שאני לא מסוגלת להסתיר ממנו את הדברים הגדולים, ושאני חייבת לדבר על הכל,
והוא מדי פעם חושף משהו מעצמו שגורם לי להינמס כל פעם מחדש.
כל אחד מה שמתאים לחיים שלו.
אחרי שהיו לי מערכות יחסים כושלות כי לא נמשכתי לאף אחד מהם והייתי איתם בגלל האופי ולא בגלל היופי, למרות שלא היו בינינו סודות וסיפרנו הכל אחד לשני,
כרגע יש לי מישהו שאני מטורפת עליו ובעיניי הוא פשוט יפהפה,
אז מה אם הוא שומר דברים לעצמו? אין בן אדם מושלם ולכל אחד יש את הזמן שלו.
כמו בחטא ועונשו של דוסטויובסקי, אני מחכה עד שהוא יבין שאני איתו לתמיד ושהוא יכול לסמוך עליי, ואז הוא יבטח בי והחומות שלו יישברו והוא יהיה איתי לתמיד.
כן אני דרמה קווין כמו שהוא מכנה אותי. אבל ככה אני חייה וככה אני מאושרת. אחרת לא הייתי מתעקשת להיות איתו למרות כל הקשיים, ככה שיש פלוסים ומינוסים לכל דבר

ai21

New member
זה תלוי גם בו ולא בך.

לכל אדם יש גבולות,
יש דברים שמבחינתו כל כך מגעילים ש"למה סיפרת לי"?
ויש דברים שמבחינתו "אויש מסכנה, בואי אני אפנק אותך".

את צריכה להחליט מה את בשבילו.
אימא שמטפלת מגוננת ולפעמים קצת מציקה,
נסיכה שתמיד מתנהגת מושלם ומקבלת יחס בהתאם
או "אחת מהחבר'ה" שדופקת מולו גרעפסים בלי חשבון, וזוכה בהתאם לקצת זלזול לפעמים.
לפי התפקיד שלך - נגזרת ההתנהלות שלך והתגובה שלו...

מה אסור בשום מקרה:
- אסור "לשפוך" את כל הצרות והבעיות שהיו לך כל היום על בן הזוג.
בן זוג הוא לא פח אשפה.
גם אם היבלת כואבת.

Mor L

New member
אני חייבת להגיב על מה שאמרת

"נסיכה שתמיד מתנהגת מושלם ומקבלת יחס בהתאם"
אני מבינה שהכוונה שלך היתה טובה
אבל זה נראה שאתה שבוי אחרי הסטריאוטיפים של מה זה אישה ואיך היא אמורה להתנהג
נסיכות יש רק באגדות
כיום מי שכולה בובת ראווה ופלסטיק לא אנושית ולא קיימת
יש לה בעיות רציניות באישיות שלה אם היא מרגישה שהיא חייבת להיות ייצוגית תמיד ולא יכולה להיות בן אדם עם טעויות והרגלים רעים
מה שאתה רשמת זה פחד מאישה אמיתית ובריחה מהמציאות

ai21

New member
ממש לא.

יש בחורות שרוצות גבר שהן יוכלו להפליץ מולו.
או להעביר סבב ירידות אחד על השני.
זה מה שנקרא "אחת מהחבר'ה".
זה מתאים יותר לחלק מהבחורות - אבל יש לזה מחיר מבחינת יחס.
כי אחת מהחבר'ה לא תקבל יחס של נסיכה.

ויש כאלו שתמיד משתדלות לתת ולקבל כבוד,
וזה גם אומר להתאמץ לשמור על מראה והתנהגות סבירה גם כשממש לא מתחשק.
לא עניין של חוסר ביטחון או קישקוש דומה - אלא עניין של לתת כבוד ולצפות לו.
זה ממש לא אומר להיות חנוטים כל היום בבגדים רשמיים.
מבחינתי זה כן אומר לשמור תמיד על הפה.

לא כולם אותו דבר.
יש כאלו שרוצות להיות נסיכות, ויש כאלו שבשבילן זה סיוט.
יש כאלו שרוצים נסיכות, ומבינים שהם צריכים להתנהג בהתאם.
ויש כאלו כמו אייל גולן שלפחות לפי טענתו - עזב את אישתו כי לאחר שנים הוא גילה שזה לא מתאים לו.
והוא ממש לא היחיד.
זה עניין של טעם.
לא לכולם יש אותו טעם, ולא צריך שתספרי לכל מי שחושב אחרת שהטעם שלו לא בסדר.

למעלה