הגבר האידיאלי

soofgania

New member
הגבר האידיאלי../images/Emo11.gif

הנה תיאורו של הגבר האידיאלי בעיניי: אופי: - בעל חוש הומור- אבל לא אידיוט - קשוח וגברי- אבל לא שובינסט - אוהב ומכבד- אבל לא סמרטוט. - נאמן . - בעל קסם אישי. - אינטיליגנט- אבל לא פלצן. - שיודע להנות ולכייף- אבל לא עם אחרות. - אמיתי בלי פוזות. - שנון ומתוק. - צנוע. - לא מתנשא - מתחשב. יופי: - שרירי- אבל לא מנופח. - רזה- אבל לא סרוך. - גבוה. - שער מסודר. - שפתיים מלאות. - עיניים בהירות- חום זה גם בסדר- העיקר שהצורה תיהיה יפה. י מטופח-אבל לא יותר ממני - אף יפה- לא כמו אצל חזיר <- נחיריים ענקיים עם שערות יוצאות (בעע) - שחום. - תחת מוצק וחמוד. - קוביות בבטן וחזה מוצק. - לא שעיר. - שער כהה -אלא אם כן אתה בראד פיט. אהה ועוד כמה דברים שלא יזיקו: - מכונית יפה - רומנטי- אבל לא בצורה קיצונית (שלא יהיה "דביק") - ג`נטלמן. - משוגע- אבל בסטייל. - שהמוטו שלו יהיה את אני ואנחנו. - ולא יזיק איזה ארנק שמן בנות: מי מכן לא הייתה רוצה גבר כזה?! בנים:מי מכם לא היה רוצה להיות כזה?! אוקיי נו, הגזמתי אני יודעת, אבל מה אסור לפנטז קצת?

soofgania

New member
סרווך=שרוך*

קרדיט לתותית....אני מסכימה עם רוב הפנטזיה שלה...

soofgania

New member
הלבוש האידיאלי בעיני הגברים../images/Emo18.gif

נו...מה דעתכם?

soofgania

New member
המתנפחת של משה../images/Emo18.gif

לא למדת לנפח בפרופורציה?
או שפרקת זעמך עליה בגלל הקקטילאק?

soofgania

New member
סייבר סקס

בית משפט קבע -סייבר סקס נחשב כבגידה סירטון נא לחכות בסבלנות לטעינה<זה לוקח מס' שניות>

סופגי למה לבזבז הרבה מילים....

תרשמי החופף..וזהו... אבל מה..אני לא שחום כל כך..בגלל הגנים הפולנים... אבל כל השאר מתאים.. עכשיו יעללה תפשטי אני במוד של שיגולים...

למעלה