הגברת קליטת ה wi fi

tintint21

New member
הגברת קליטת ה wi fi

יש לי מחשב נייד דגם clevo vision יש ל כרטיס רשת אלחוטי פנימי הנתב נמצא קצת רחוק המחשב קולט אבל האות חלש והאינטרנט עובד לאט השאלה שלי: אם אני יחבר כרטיס רשת חיצוני usb הקליטה תהיה יותר חזקה ? יש כאלה עם אנטנה זה יכול לשפר את הקליטה? (אם כן אני ישמח אם משהו ימליץ לי על דגם מסוים)
 

יאיר B

New member
בכרטיס USB תוכל לקנות כבל מאריך

מסוג USB (יש כאלה ארוכים, יש לי אחד באורך 2 מטרים וידוע לי שיש יותר) ואז תוכל לקרב את המקלט שלך למקור המשדר. די עקום ולא נוח לדעתי. אין לי מושג אם יש כרטיסי PCMACIA או USB עם אנטנות (יש כרטיסים לשולחניים, אבל זה לא מתאים לניידים).
 

GuGuSH

New member
תחבר לכבל ותגמור עניין..

לא חושב ככה? :/ הרעיון של כבל מאריך לאנטנה קצת מבטל את כל הפונקציונליו ת של האינטרנט האלחוטי. "לשבת במרפסת..." וכל אלו הולכים לאיבוד.. כעיקרון אם זה נמצא באותו חדר ואפשר לחבר כבל, עדיף.
 

tintint21

New member
בכל זאת

אני מכיר את הפונקציה של הכבל אני שואל אם יש כרטיס כל שהוא usb או pcmaci שרגיש במיוחד בעל קליטה חזקה אולי עם אנטנה או אפילו בלי שיכול לעזור לי יכול להיות שהכרטיס שיש לי במחשב הנייד הוא חלש והקליטה שלו פחות טובה ממכשיר חיצוני עם אנטנה?
 

bar666xp

New member
כדאי לנסות שינוי מיקום/כיוון האנטנה/ות הנתב..

סתם כדי לסבר את האוזן הרחקת נתב מקיר {במיוחד אם יש בו ברזל בניה ממוגנט} עשוי להשפיע עד כדי 10 מטר קליטה וברור שעל איכות האות.. כמו כן מומלץ להתיעץ בפורום 20 {רשתות ופס רחב}.
 
למעלה