הגברת כמות החלב

• פותח הנושא noaty
  • פורסם בתאריך

noaty

New member
הגברת כמות החלב

אסתר שלום, האם יש מאכלים מסוימים שיכולים להגביר את כמות החלב? בתודה מראש נועה

noaty

New member
המשך הגברת חלב

שוב שלום לאסתר בהמשך לשאלתי , קראתי בפורום לגבי גלולת פמולן והבנתי שאולי יש קשר גם אלי? לסיפור המלא: עומר בת חודשיים יונקת הנקה כמעט מלאה בתוספת סימילאק על בסיס חלב. בכמה ימים האחרונים עשיתי כמה שינויים במקביל בלי להיות מודעת לתוצאות האפשריות 1. עברתי לסימילאק על בסיס סויה סתם בגלל שהבנתי שאולי זה יותר בריא 2. התחלתי לקחת גלולות פמולן בכמה ימים האחרונים לעומר נהייתה מין פריחה על הפנים וגם הפרשה דלקתית מאחור האוזן הייתי אצל הרופא (ד"ר שמעון ברק) והוא איבחן את זה כסבוריאה שזו תגובה אלרגית. לפי מה שהוא אמר כנראה כתגובה לתחליף סויה אבל יכול להיות לדבריו גם בגלל שינויי מזג האוויר\אביב \פריחות וכו שינויים נוספים שאני מבחינה בהם הם שהיא התחילה לעשות קקי כל יום (לפני זה עשתה כל 3 ימים) וגם לפלוט יותר. לפי הבנתך מה קשור למה? הרופא מלבד משחה לטיפול ייעץ לי לנסות לעבור להנקה מלאה ו\או אם לא לתת לה נובולאק HA . אגב הסיבה שהיא לא יונקת מלא היא שאין לי מספיק חלב והיא מקבלת 5 וחצי הנקות מתוך 7 ארוחות ביום (ארוחה וחצי תחליף חלב) תודה מראש וסליחה על האורך נועה

Can you pump and give her your milk

as an extra ? If you want another opinion, you should see a doctor who's specialty is pediatric dermatology. Dr. A Harel is the best in the field, and is an expert in breastfeeding babies. YOu can either see him privately ( with a refund from your health fund becuase he is a dept head) 03 6422878, or with tofes 17 in Dana Hospital: 03 6974786.​

דיאנה1

New member
תרגום: האם את יכולה לשאוב

ולתת לה את החלב שלך כתוספת? אם את רוצה דעה נוספת, כדאי לך לראות רופא שמתמחה ברפואת עור לילדים. ד"ר א. הראל הוא הטוב ביותר בתחום, והוא מומחה בהנקת תינוקות. את יכולה או להפגש איתו באופן פרטי (עם החזר מהביטוח הרפואי שלך משום שהוא ראש מחלקה) 03-6422878 , או עם טופס 17 בבי"ח דנה 03-6974786

hilbe is the only proven galactogog

but every culture has special foods which are believed to increase milk supply. Here is a site that describes certain galactagogues and how they work, if you are interested. the best way to increase you milk supply is to breastfeed effectively ( good latch) and often, or pump with a good pump after feeds. Removing milk from the breast causes you to make more milk!!​

דיאנה1

New member
תרגום: חילבה הוא היחיד שהוכח

כמגביר חלב אבל לכל תרבות יש אוכל מיוחד שמאמינים שהוא מגביר את כמות החלב. הנה אתר שמתאר מספר מגבירי חלב ואיך הם עובדים, אם את מעוניינת. הדרך הטובה ביותר להגדיל את כמות החלב היא על ידי הנקה יעילה (תפיסה טובה) ולעתים קרובות, או שאיבה עם משאבה טובה לאחר ההנקה. הסרת החלב מהשד גורמת לך לייצר יותר חלב!

למעלה