הגברת כמות החלב כיצד??

הגברת כמות החלב כיצד??

בעיקבות התקף אסטמה קשה נאלצתי להפחות את ההנקה זאבתי בזמנים שהקטנה אכלה תמל מכיווון שלא יכולתי להניק...כיום הקטנה בת חודשיים ולא רגועה כלל וכלל היא ירדה במשקל ונאמר לי שכנראה פחתה לי כמות החלב אשמח לדעת כיצב ניתן להגביר אותו? וכמה זמן זה לוקח אינני רוצה שתהיה על תמל תודה

מינימי2

New member
ע"י מי נאמר?

מציעה לך לקבוע פגישה עם יועצת הנקה כדי לבדוק את העניין ולחזור להנקה מלאה. כמה זמן היא ניזונה מתמל? כמה זמן שאבת ללא הנקה ישירה? כיצד היא יונקת היום? אני מבינה שאת משלבת תמ"ל עם הנקה...? האם בכל ארוחה את מוסיפה תמ"ל או רק בארוחות מסויימות? כעיקרון שאיבה מגבירה ייצור חלב, אך אם ייצור החלב שלך אכן קטן בהרבה ייתכן שכדאי לשקול טיפול תרופתי להגברת ייצור החלב (כמו כדורי מוטיליום). מציעה לך שוב לפגוש יועצת הנקה כדי לברר את כל הדברים ולקבל ייעוץ אישי ונכון שיסייע לך לשקם את ההנקה. לפנייך עוד חודשים ארוכים בהם את יכולה להניק... המאמץ שווה את היתרונות שבחלב האם ואת הרווח העצום לתינוקת ולך. בהצלחה

תשובה

נאמר י אחות טיפת חלב ורופא הילדים........לא הבנתי כיצד להגביר את כמות החלב??????

Revili

New member
הגברת תפוקת חלב

מספר דרכים שניתן לשלב בינהן: הנקה מרובה. שאיבה למספר דקות לאחר כל הנקה (עד שכמעט לא יוצא חלב ואז עוד שתי דקות "על ריק"). טיפול תרופתי - בהמלצת רופא ועדיף לאחר שנפגשת עם יועצת הנקה מוסמכת שקבעה שיש צורך. בשלב בראשון הנקות ושאיבות אמורות לעשות את העבודה תוך כמה ימים.

למעלה