הגברת החלב

ayelet22

New member
הגברת החלב

שלום אסתר לפני שבוע חזרתי לעבודה ואני מרגישה שהחלב הולך ונגמר לי. בעבר הייתי שואבת 120 אחרי הנקה והיום אני שואבת במקום ארוחה בקושי 60 משני הצדדים. מאחר ואני לא מצליחה לשאוב ארוחה מלאה ( של 180) הוא מקבל שתי ארוחות סימילאק.אני לא רוצה להפסיק להניק ושמעתי על מוצר שנקרא חלב אם של חתם הטבע. האם אני יכולה להשתמש במוצר זה והאים זה יעזור? אם יש לך עוד הצעות איך לעודד את היווצרות החלב אקבלן בברכה. ד"א מהרגע שאני חוזרת מהעבודה אני מניקה אולם יש ימים שאני מרגישה שאין לי מספיק חלב בהאכלה האחרונה. בתודה מראש איילת

YOu should be pumping at work

which will maintain your milk supply, and the milk that you pump at work will be the baby's meals for the next day. Taking something to increase milk while not pumping or breatfeeding often enough will not help. YOu need to take your pump to work and pump at least twice. Also pump after the first feed in the morning, and this will be in place of an artificial fed later in the day!!​

דיאנה1

New member
תרגום: את צריכה לשאוב בעבודה

זה ישמר את אספקת החלב שלך, והחלב שתשאבי בעבודה יהיה ארוחת התינוק ביום הבא. אם תקחי משהו להגברת החלב ולא תשאבי או תניקי לעתים מספיק קרובות, זה לא יעזור. אתצריכה לקחת את המשאבה לעבודה ולשאוב לפחות פעמיים. כמו כאן שאבי לאחר ההנקה הראשונה בבוקר, וזה יהיה במקום התמ"ל מאוחר יותר במשך היום!

למעלה