הגברת האון המיני

• פותח הנושא goosh
  • פורסם בתאריך

goosh

New member
הגברת האון המיני

שלום רציתי לשאול מה יש לרפואה המשלימה להציע בכל הקשור להגברת האון? צמחים, עצים, תרופות, טיפים- הכל יתקבל בברכה!

תשובתי

התשובה היא בעצם השאלה שלך . אם הכוונה לסחוט מהגוף את המקסימום בעזרת עזרים חיצוניים טיבעיים כדי להפיק את האשלייה שמוכרים לנו בסרטים - אזי אולי לא כאן הפורום הנכון עבורך. אם הכוונה לנושא הגברת הפוריות , איכות הזרע , טיפולים וכו' - נישמח לעזור לך.

ל - goosh

שלום רב, אם פתחת את הנושא אז ברשותך: 1. כמה פעמים ביום אתה צריך סקס? 2. כמה פעמים בשבוע אתה צריך סקס? 3. האם מדובר ברצון להיות עם אישה או גבר אחד או יותר? 4. מהי הציפייה שלך? למה את רוצה לשאוף בתחום הגברת האון המיני? אשמח לתשובה כנה, שלומי.

goosh

New member
תשובה

אני עושה סקס פעם בשבוע, אבל יש לי בעיה של אימפוטנציה קלה בעקבות תרופה נגד נשירת שיער (פרופסיה) שאני לוקח, שמורידה לי את החשק המיני... הצפיה שלי היא להעלות את החשק.. זה הכל.

חוסר אונות או ....?

שלום רב, אז התמונה מעט הולכת ומתרחבת, וכפי שאנו אומרים, הרפואה המערבית מנסה לפתור בעיה מסויימת ולעיתים תכופות היא גורמת לנזק במקום אחר. אז ידידי, הבעיה היא לא הגברת החשק המיני, אין לך בעיה שם, ואין לך צורך לקבל טיפול בנושא. השאלה היא מהי הבעיה העמוקה יותר? מהי הבעיה שבגללה אתה סובל מנשירת השיער? בן כמה אתה? האם אתה מקבל תרופות נוספות? האם אתה סובל מבעיה כרונית למעט נשירת השיער? בעיית החשק המיני היא תופעת לוואי של הטיפול שאתה מקבל, ולכן אם רמת הבריאות שלך טובה, ולא נגרם לך נזק 'כבד' מהטיפול, לאחר הפסקתו בעיית האונות אמורה להסתדר. שאלה מעניינת, ומקווה כי תוכל לענות לי, מהי הבעיה שמציקה לך: - האימפטנציה - חוסר יכולת לקבל זיקפה? - חוסר החשק המיני - והכוונה לחשק שלא נמצא בתוך התחתונים? הצעתי היא לפנות לתחום הרפואה המשלימה, ואני כמובן ממליץ על הומאופתיה, ולהתחיל בטיפול ולאו דווקא בגלל הנושא המיני. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

goosh

New member
ובכן

אני בן 25, וסובל מנשירת שיער תורשתית. ניסיתי לקחת קומלקס ויטמין B שמותאם במיוחד לסובלים מנשירת שיער, אבל זה לא עזר, הנשירה שלי אובחנה כנשירת שיער תורשתית. לשמחתי אין לי שום בעיות מלבד הנשירה, הכל תקין. והבעיה היא לא חוסר חשק, אלא חוסר יכולת לקבל זיקפה ותחושה פחות חזקה...

חוסר אונות המשך

שלום רב, אני בהחלט מבין את אשר אתה עובר, ואני חושב כי בהחלט ניתן לנסות ולתקן דברים, לפעמים לוקח זמן רב, אך מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא. השאלה המרכזית היא האם אתה מבין כי הכל קשור בהכל, והאם אתה מקבל את הנושא שיש לטפל במכלול, ולא בבעיה אחת ספציפית? אם אתה מקבל גישה זו, הדרך היא לפנות למטפל העוסק ברפואה אלטרנטיבית, ולהתחיל בטיפול, אם גישה זו היא לא הדרך בה אתה רוצה ללכת, הדרך היא לפנות לרופא ולהמשיך לטפל בדרך המקובלת עליו. מאחל לך רק טוב, ואם יש משהו נוסף שאתה מעוניין לשאול או לדעת, אשמח לנסות ולעזור. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

goosh

New member
לשלומי וגם לאסתי

קודם כל תודה רבה על העזרה, אתם נפלאים. ובכן אני דווקא חולק עליכם בעניין הזה, ואני חושב שהאימפוטנציה באה בגלל התרופה, לפני כן זה לא היה. האם יש לכם הוכחות למקרים שבהם הרפואה המשלימה הצליחה להצמיח שיער לכאלה שיש להם נשירה תורשתית (שהשיער נושר מהקרקפת וקדימה)? אני פשוט מחפש צמחי מרפא כמו גת למשל, שמגבירים את החשק.. ושוב תודה

על מה אתה חולק בדיוק?

או שאני לא הבנתי או שאתה לא הבנת. אני טוען כי יש לך נטייה לפתח בעייה בכל הקשור למערכת המין, והבעיה צצה החוצה לאחר השימוש בתרופה. לכן לא משנה איך נסובב את הסיפור, התרופה לשיער גורמת לך לנזק, ובמילים עדינות יותר, אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך, האם יותר חשוב לך שערות על הראש או יכולת לקיים יחסי מין. מה שתבחר, וההחלטה היא רק שלך - זה מה שתקבל. מאד מאד פשוט. בהצלחה שלומי.

אסתי123

New member
נשירה, זקפה...

כמו שלומי, גם אני אומרת שהכל קשור להכל. אפ תעבור טיפול הוליטי יסודי, תגלה גם מנין הנשירה, ומהו הגורם לה. {סליחה אם אני לא מקבלת את ענין הגנים} אני טיפלתי פעם במטופל בן 55 שבא אלי עם כאבי גב. קשה לו להתכופף, קשה לו כך, וכך.... אבל בטיפול קינסיולוגי התקשור הוא עם הגוף ומן הגוף קיבלתי תשובה שזאת לא הבעיה. אחרי ויכוח קצר, הוא הודה, אוקי, הבעיה היא אימפוטנציה. לא אלאה אותך בפרטים, ןרק אומר לאן היגענו באיבחון הגורם לאימפוטנציה. הגורם הוא הבגידה שהאיש הרגיש מן הבת הגדולה, הנשואה כבר, נשואה לאדם אותו המטופל שלי לא מעריך, לא אוהב את היחס שלו אליה, את הקללות שיש ביניהם. הוא היה רוצה שהיא תבוא אליו, תעזוב את בעלה, הוא, האבא, ידאג לה {לא במובן המיני כמובן אלא באמת מאהבה טהורה}. הכעס הגדול על כל המצב, הקונפליקט הפינימי הזה ש"אכל" אותו, מנע ממנו יחסי מין באיכות טובה. ןהכל היה כמובן כל הזמן ברקע, לא בפוקוס, לא במודע. מה שאני רוצה להגיד לך הוא זה שאנחנו יצורים מאד מורכבים וכל מיני דברים עושים לנו כל מיני דברים. טיפול טוב יעשה לך סדר, ניקוי פנימי ואני בטוחה שהוא יעזור. כול-טוב אסתי-קינסיולוגית

למעלה