הגברים שלנו

Guy K

New member
הגברים שלנו

ראיתם בטח (והצבעתם) את הסקר החדש - מי מהגברים של הסדרה הוא השידוך הטוב ביותר, ושמתי לב שכל הרשימה, כמעט כל הגברים של הסדרה - הם גברים שהם ממש לא שידוך מוצלח! בקרב השנים אף פעם לא היתה בעיה. אמנם ברוק קצת משתרללת, אבל חוץ ממנה כמעט כל נשות הסדרה נורמליות פחות או יותר. מייסי, טיילור, ברידג'ט, סאלי ודרלה - כולן נשים שאולי יש להן יתרונות או חסרונות, אבל בסופו של דבר הן יהיו שידוך טוב לכל גבר. אבל הגברים? זוועת עולם! רק תחשבו על זה. אריק חסר אופי. מאסימו שרלטן ובעל שגעון גדלות. רידג' בדיוק כמו מאסימו, ותוסיפו לזה את סטפני וברוק שנלחמות עליו כל כך, שלא יתנו לעוד אישה להכנס באמצע. ניק בכיין, ריק משעמם, לדיקן יש נטייה לעשות שטויות או לשכב עם האישה הכי מבוגרת בסביבה. יש גבר נורמלי בסדרה הזו בכלל?

ל י א ת 2

New member
אכן יש

והוא אפילו לא נכנס לרשימת החסרונות שלך - תומס.
אז אולי זה בעיה להגדיר אותו כ"גבר הנורמלי" של הסדרה, כי עוד עדיין לא בדיוק גבר, אבל אין ספק שיש לו עתיד. ולמה באמת דיקן לא נכנס לסקר?

miri

New member
והגבר הכי שווה הוא...

ריק-גם חתיך,גם מצליח,וגם-עם ראש על הכתפיים כלומר-לא שוכב עם כל מי שרק עושה לו עיניים [מישהו אמר דיקן...?]! ועוד משהו שכ"כ שימח אותי-רידג' לא קיבל קולות!! משום מה הייתי בטוחה שהאדם ששונאת נפשי[מקרא:רידג']יבחר ברוב קולות כגבר הכי שווה-אז זהו שממש לא וטוב שכך! בקיצור:תודה לכל מי שהצביע ל...ולא לרידג'!

NarihS

New member
פחחח אהבתי את האפשרות

של ת'ורן!!! אני בחרתי בו!!! פחח "לפחות הוא בלונדיני"- מספיק בשבילי בשביל לרצות מישהו!!!! וניק אני יודעת שהוא בלונדיני אבל אני שונאת אותו.. הא ואם היית מכניס את דיקן נדמה לי שדי הייתי בוחרת בו.. אבל שיהיה :).

SupeRonit

New member
אני בחרתי בת'ורן משתי סיבות:

אם כל מה שאומרים עליו הוא באמת דבר טוב:נאמן,חתיך,גר ליד הים.ואפילו אם תבחרי בו,תוכלי לעשות בו כרצונך (כולל לעבור לגור באי בודד רק בגלל גחמה רגעית)-אחרי הכל אף אחד במשפחה שלו לא יבוא לחפש אותו ו/או להגן עליו.
ועם קצת הומור-זה ת'ורן,ככה שעד שמישהי תיבחר בו הוא לא יאמין ויהיה כעפר לרגליה.

NarihS

New member
רגע רגע רגע רגע...

עכשיו שאני קוראת את זה שוב, אני שמה לב לפרטים שלא שמתי לב מקודם.. כשאמרת: "אמנם ברוק קצת משתרללת, אבל חוץ ממנה כמעט כל נשות הסדרה נורמליות פחות או יותר" ..... "בל בסופו של דבר הן יהיו שידוך טוב לכל גבר." אז מה אתה מנסה לרמוז?? שברוק לא נורמלית?? רק בגלל שהיא אוהבת לשכב עם קצת(הרבה) בנים זה לא אומר שהיא לא נורמלית! יש לה צרכים בדיוק כמו לכולנו!
ושנית, היא שידוך טוב!!! היא הכי שווה(במראה) מכולן! וגם שהיא עשירה, וגם שהיא יכולה להוליד הרבה ילדים חחח, אז למה זה לא שידוך טוב? ואם קוראים לך ריג' פורסטר אז היא פשוט תיהיה האישה הכי טובה שיכולה להיות לגבר! הקיצר, אני סתם מברברת שטויות חחחחח

לינה18

New member
אבל אם לא קוראים לך ריג' פורסטר,

(שהוא בעצם לא כל-כך פורסטר...)אז כדאי לך(בלשון זכר)לברוח מברוק לוגן כמה שיותר רחוק! ולמה כתבתי זאת-כי למרות כל אהבתי לברוק, זה כבר ברור שבאיזשהו שלב היא עוזבת כל גבר ששמו אינו ריג' פורסטר והגבר העזוב נשאר לבד להתייסר... או להיתנחם בזרועות כל אישה אחרת.

NarihS

New member
נו אבל עדיין ברוקי זה שידוך טוב

מה שבטוח זה שבכל לילה הם יקבלו איזה בילוי לילי מהנה ביותר עם ברוק חחחח, והרי בנים חושבים רק עם הז** אז זה בטח לא יפריע להם

238

New member
מה עם דיקן?וקלארק?

בס"ד עיזים??? אני בחרתי בת'ורן

Guy K

New member
שכחתי מהם ../images/Emo8.gif

מה לעשות, דמויות בלי עלילות נשכחות במהרה

למעלה