הגברה - התלבטות

dudumagic

New member
הגברה - התלבטות

אני קוסם ורוצה מערכת הגברה ניידת שאפשר להופיע איתה גם בבית וגם בחוץ שתהיה בעלת צלילים איכותיים אני מתלבט בין שלושה מערכות מיפרו קטנה וחזקה מאוד 1870 ש"ח בידורית אלחוטית ניידת 2099 ש"ח fender pasport - 150 - פנדר פספורט - 150 וואט ניידת וקומפקטית - 3400 ש"ח תודה לאלה שעוזרים לי לקבל החלטה דודו

אני הייתי קונה מוגברים של פרו טק

אחלה רמקול למה שאתה צריך ולא יקר בכלל . יש בלייטון במושב חמד אחלה דברים. מה שרשמת אלה רמקולים לא מוכרים ואני הייתי הולך על משהו שמוכר בארץ שגם אם תרצה למכור תמיד תוכל.

dudumagic

New member
זה גדול וכבד

אני לא תקליטן אני סך הכל קוסם שרוצה משהו קל כולל דיסק או דיסקמן חיצוני לא יותר מזה , שיהיה מצוין , איכותי עם סאונד , מתאים לכל אירוע . בידורית שאפשר לעבוד איתה בחוץ ללא חשמל . ולדעתי ה 3 שנתתי אלה הכי חזקים בשוק , מנס לבחור משהו מבינהם . תודה

DJ Eliran Z

New member
שלום דודו

אני ממליץ לך לרכוש רמקול 10 אינץ' מוגבר. איכותי,ומצויין גם לעתיד. יעלה לך יותר זול.

dudumagic

New member
טוב אני קניתי את זה בסוף

http://www.chrisguitars.com/fen-passport-150.jpg פנדר פספורט 150 וואט מצוין לאירועים עד 400 איש אלגנטי ומתקפל בקלות אני לא די גיי ולא רוצה להיות סבל ולכן לקחתי את הערכה הכי מתאימה עם אחריות לשנה יקר אבל שווה כל שקל מחיר 3300 בכלי זמר

למעלה