הגבלת משתמש

TalReshef

New member
הגבלת משתמש

אני רוצה לידע את גולשי הפורום שחסמתי את הכתיבה בפורום של גולש אשר הכניס פעם אחר פעם הודעות השמצה של אחת הגולשות. הזהרתי אותו לגבי זה במסר אישי ולאחר שהדבר נמשך נאלצתי לחסום אותו ויידעתי בכך את הנהלת הפורומים. וחבל שהגענו לכך.

avirr

New member
../images/Emo31.gif ההגבלה אינה מוצדקת בכלל !!!

ראיתי את הודעתו של gadirr, הוא בסה"כ שיבח את הפורום על שמשתתפיה אינם בורים. חבל שבגלל כך הגיע לחסימה.

גנגי

New member
כל אלו שכינויים מסתיים ב-rr

חושבים אותו דבר? לא מוזר?

פעם היינו קוראים להם וואליסטים

אבל יואל נסגר. אח"כ קפואריסטים אבל וושו נסגר. מה נקרא להם היום שתפוז ישאר?

TalReshef

New member
הבהרה

קודם כל avirr הוא gadirr, זה אותו אדם. כפי שהסברתי לו במסרים פרטיים וכפי שיידעתי את הנהלת הפורומים, החסימה החלה לאחר שורה ארוכה של מסרים שבהם הושמצה אחת מגולשות תפוז דבר שגם נעשה בפורומים נוספים, לאחר שהזהרתי אותו ומחקתי מסרים שלו הוא עבר לצורת מסר עקיפה שבה הוא משבח את הפורום הנוכחי על שאין בו בורים ובורות כפי שיש בפורומים אחרים, בבחינת המבין יבין. שוב, כפי שהבהרתי וכו' אין לי יכולות של פוליטיקאי להיכנס למשא ומתן על ניסוחים ועל מה שנאמר ומה שלא נאמר וחתכתי, ובאותה הזדמנות גם הפניתי אותו להנהלת הפורומים של תפוז אם יש לו שאלות בנוגע לכך. עד כמה שהבנתי הם קיבלו מסרים דומים גם מכמה וכמה מנהלי פורומים נוספים.

shellyland

New member
טל,

יפה לראות שאתה מונע מגולשים להשמיץ גולשים אחרים בפורום ואף מוחק את ההודעות שלהם וחוסם. באמת. ניהול מוצלח.
יפה אפילו יותר לראות שאין לך יכולות של פוליטיקאי להכנס למשא ומתן על ניסוחים ועל מה שנאמר ומה שלא נאמר ואתה חותך ובאותה הזדמנות גם מפנה להנהלת הפורומים. אני ממתינה להתנצלות בתיבת המסרים.

TalReshef

New member
הכל נכון

ובנוסף לכך אציין שגם הזהרתי את הגולש בנוגע לכך כמה פעמים לפני שנקטתי בצעד הזה ובצירוף הסברים, אני גם טורח להעלות את כל הנקודות לידיעתם ולשיפוטם של גולשי הפורום: התוכן, ההשתלשלות והנימוקים, ואני לא משאיר אף טענה בלי הסבר או צעד שלי בלי נימוק ובלי שקיפות. לא המתנתי לטענות אלא פרסמתי את הודעת החסימה מראש וביוזמתי, וכך גם עשיתי בכל מקרה בו מחקתי הודעות. לא הסתתרתי מאחורי סמכותי כמנהל פורום אלא הסברתי את הסיבות לצעדיי. כל אלה נראים לי כמחוייבות שלי לפורום שבו אין אני אלא משרת ציבור ותו לא. למותר לציין שאם יהיה בכך משהו לא תקין אודה בטעות, אלמד, אתקן וגם אתנצל.

rridag

New member
../images/Emo31.gif לדעתי,avirr צודק בטענתו

אני ראיתי ש- gadirr בסה"כ שיבח את הפורום על שאין בו בורים ובורות, וחבל מאוד שנענש על כך - לדעתי, זה ליקוי בצורת ההנהלה שלך !

הייתי מגיב, אך זה אותו טרול

מזכיר את הקסמים של ZATANA, אגב. מספרי הקסם של טים הנטר מאת גיימן, ניל.

למעלה