הגבלת גיל לצפייה ?

• פותח הנושא Lol99
  • פורסם בתאריך

Lol99

New member
הגבלת גיל לצפייה ?

היי רציתי לדעת עם יש הגבלת גיל לצפייה במשחקי הכס ? או שיש המלצות מתחת לאיזה גיל לא כדי לצפות בזה ? העם בסדרה יש קטעים ממש ״קשים ״ לצפייה ?

אשמח עם תענו לי תודה מראש !

תלוי מאוד בשאלה מי הילדים ומי ההורים

בהתאם למה שהילדים נחשפים אליו ולמה שההורים מוכנים לחשוף את ילדיהם. בעקרון, ככל שאני מכיר, לא קיימת על המסך הקטן סדרה שיש בה קטעים בוטים יותר של אלימות גראפית ושל עירום ממשחקי הכס.

Lol99

New member
אך יש באמת ...

גיל מסויים שמתחת לו לא ״מומלץ״ לצפות בסדרה ?

כן, 30

ובכל מקרה, לבני 0 לא הייתי מציע לצפות בסדרה. אז או שלא תצפה או שתעדכן את הפרופיל משתמש שלך.

Rodrik Harlaw

Well-known member
how dare you?

הפרופיל שלך מציין שאתה זכר, אבל השם משתמש שלך הוא *אשת* הדורני

israelmiv

New member
זאת לא שאלה

שמישהו יכול לענות לך עליה. אפשר לומר לך מה התכנים של הסדרה, ואתה צריך להחליט לבד אם אתה מעוניין לצפות. דיוגנס כבר ענה בקשר לתכנים. (אגב, דיוגנוס, לפי מה ששמעתי ספרטקוס שמה את משה"כ בפינה)

אם אתה דווקא רוצה אתה יכול לכתוב סדרות שניסית לראות והרתיעו אותך, כדי שיהיה אפשר להשוות.

באופן אישי, לא הייתי רוצה להחשף לסדרה כזאת כילד. אני יודע שזה היה מאוד מעיק עלי.

Lol99

New member
אז בקשר לתכנים של הסדרה ...

התכנים האלימים פחות מפריעים לי ! יותר מפריע לי סצנות מיניות במהלך הסדרה העם הם חלק רב מין הסדרה ? הם נמשכות הרבה זמן ? הם נחשבות לקשות לצפייה ?

israelmiv

New member
אני רגיל למשפט ההפוך

משחקי הכס היא סדרה שמפורסמת בסצנות המין שלה. הרבה כתבות שמתייחסות אליה כוללות פסקה או 2 על הנושא. הסצנות הללו מיותרות, וולגריות, מופיעות בתדירות בינונית (כלומר, לאו דוקא בכל פרק) וחלקן ארוכות (מספר דקות) הן המון פעמים מאוד לא נעימות לצפיה, כלומר דוחות, כיון שהמין כולל לפעמים גם אלימות (כמו אונס) אני חושד שאתה אולי רוצה לשאול, אז כן. רואים אנשים ערומים לגמרי, שזה כולל הכל חוץ מאיבר המין הנשי.

אם אתה חושש מסצנות מין אל תראה את הסדרה, לדעתי לפחות.

israelmiv

New member
כתבתי הודעה מקסימה

במענה לשאלתך, והיא נעלמה משום מה. אני מקווה שלא פרסמתי אותה בפורום לימודי אנגלית בטעות. השורה אחרונה הייתה שאם אתה חושש מסצנות מין אל תצפה בסדרה. משחקי הכס מאוד מפורסמת בסצנות המין שבה, ומכיון שאנחנו לא חיים בעולם של נזירות, אתה יכול להבין על מה מדובר.

אתה לא בהכרח מפסיד הרבה, כי יש המון המון אנשים שלא סובלים את הסדרה הזאת, ובהחלט יתכן שאתה אחד מהם. הייתי ממליץ לך לנסות לקרוא את הספרים. גם הם מכילים המון מין אבל אני משער שזה פחות מרתיע מצפיה.

Macphista

New member
בסדרה יש קטעים "קשים לצפייה"

על פי דעת הכלל.
כמו שכבר כתבו לך, יש עירום מלא וחזותי, סקס חזותי, אלימות מאוד מאוד ויזואלית.
כל הדברים האלה הם אמנם לא מרכז הסדרה, אבל הם שם, כל פרק.
מי שלא מעוניין לצפות בזה, ומי שלא רוצה לחשוף את הילדים שלו לתכנים כאלה- לא צריך לצפות/להרשות לצפות בסדרה.

למעלה