הגביע הקדוש?

subatoi

New member
הגביע הקדוש?

אולי מישהו זוכר - אתמול או שלשום פתאום נזכרתי, שבפרק משבת שעברה, Avalon 2, כשמראים את החבר'ה במערה עם כל הזהב, היה קטע קטן שמישהו עובר עם גביע גדול מול המצלמה לחצי שניה (מה שמסתדר עם המלך ארתור, הגביע וכו'). השאלה היא אם אני זה באמת היה או שאני טועה, כי חיפשתי תמונה של זה באתר תמונות ולא מצאתי שם.

אח, מה לא עושים בשבילך.....

מהרגע שהזהב מופיע, אז רואים ככה: אחד שהולךל עם איזשהו גביע אבל עם רגל ארוכה (שזה בטח לא הגביע הקדוש), את וואלה יושבת ו"שופכת" על עצמה מטבעות זהב מאיזשהו גביע (שזה דווקא כן מזכיר את הגביע הקדוש), קמרון מנקה איזשו כד מלא באבק ולו פקק, מראים את וואלה מוציאה מטבעות זהב מהחזה ומישו עובר לפני המצלמה, אבל הוא מחזיק קליפבורד, ואז הם מוצאים את המכשיר קשר הגדול שלא תגיד שלא טוב שיש לי מיליון הקלטות של כל דבר, ברור?

subatoi

New member
פששש...

אז זכרתי נכון (רק שזה לא מופיע באתר של התמונות). טוב, נו. אז בערך.

bbbdd

New member
יש מצב לקבל 2 פרקים שפספסתי

תמיד אני היות ויש לך הקלטות האם יש מצב לקבל ממך את 2 הפרקים האחרונים של עונה קודמת בסטארגייט ואת 2 פרקים אחרונים של אטלנטיס. פשוט היתי חייב להיות בחול בטיול שורשים של אישתי ופספסתי בגדול וכבר חודשים שאני מנסה לארגן הפרקים. אז אם יש לך תגיב ואני אצור קשר תודה.

ARIS BOCH

New member
אם היית זוכר את אינדיאנה ג'ונס 3

היית זוכר שהגביע הקדוש עשוי מעץ כי ישו היה נגר ולכן הגביע המוזהב שהופיע בפרק אינו הגביע הקדוש. וספוילרון קטנטן מרווח ביטחון לגביע הקדוש תהיה חשיבות בפרקים האחרונים של העונה (תודה לדודות מאמריקה).

subatoi

New member
וואלה, שכחתי מזה.

השאלה היא אם זו רק פרשנות של הסרט, או שזה משהו שידוע בקשר לגביע הקדוש?

ARIS BOCH

New member
זה לא ברור

בסרט זהנשמע הגיוני ולאחר בדיקה בויקיפדיה הסתבר שלא ממש ברור מאיזה חומר עשוי הגביע ומה צורתו. יש כמה תיאורים ומסורות אבל בכל מקרה הגביע היה כלי ששימש את ישו בסעודה האחרונה (ליל הסדר, אולי זו הכוס של אליהו הנביא...). בכל מקרה זה לא הגביע שהופיע בפרק. ושוב אותו ספויילרון, הגביע הקדוש קשור לפרקים האחרונים של העונה.

morashty

New member
ואם היית זוכר את צופן דה וינצ'י

היית יודע שהגביע הוא בכלל לא גביע אלא סמל למשהו הרבה יותר מסובך (משהו שקשור למונטי פייטון אני חושב).

subatoi

New member
אם הייתי *קורא* את צופן דה וינצ'י

או *רואה* אותו, אז אולי...

למעלה