הגביע הוא שלנו

Dan_Kap_

Active member
הגביע הוא שלנו

ושלנו ושלנו ושלנו [ http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/775846.html ]

א י ל ה

New member
להפך

זה כל הקרובים לצלחת מקבלים גביע. ואני חייבת לשאול - מה זה נקרא "גביע"? זה של אליהו הנביא? של מכבי תל אביב? זה ואזה? זה חלק מסרוויס של מלכים? שותים מזה? מניפים את זה? עומדים על זה בשביל להגיע לארון גבוה? מה זה זה? אם יש כאן מישהו שקיבל אי פעם בחייו במתנה גביע, אני חותכת!

זיוי בת

New member
זה

גביע כזה שהוטבעו בו המילים: למשה היקר, לעולם לא אשכח אותך. בהוקרה, הנשיא. ועל כל הגביעים כתובה אותה הקדשה. גם אם בכלל קוראים למקבל אהרן. בגלל זה, אגב, זה עלה לנו רק 30 אלף שקל. תארי לך הנשיא היה מבקש לתקן ועל כל גביע להטביע את השם הנכון? אין, אין על הצניעות שלו. ועל הקלילות. ועל זה שהוא לא עושה עניין מכל הטבעה לא נכונה.

א י ל ה

New member
וואלה

באמת הוא עדין, ישיר וללא משוא פנים. סתם מכפישים אותו, התקשורת הזונות האלה. הם חושבים שזה פשוט להגדיר בדיוק לכל עובד ועובדת את התפקיד המדויק והדרישות שעליהם לעמוד בהן? למשל - "א', אני מצפה ממך להגיע ב-8 בבוקר בדיוק, לתייק את כל הניירות במקום, לדאוג שאדבר עם האנשים שברשימה ולענות יפה לכל המתקשרים. אה כן, ועוד דבר, אני מצפה גם שתגיעי לעבודה בחצאיות קצרות ועם חולצות כפתורים ובלי חזייה. ככה כשהדברים ברורים, העבודה שלנו תזרום". אין. האיש קדוש. מה הוא לא יעשה בשביל למלא את עבודתו על הצד המצוין ביותר!

זיוי בת

New member
עכשיו תגידי,

מה היית אומרת אם היה נודע לך פתאום [כמו שלי נודע עכשיו פתאום ובתמימות] שלאמא של קצב קוראים גוהר? לא ישר היית רוצה לחבק אותה ולאמץ אותה וללחוש לה: "אום גוהר, העם איתך". אגב, איך קוראים לאבא שם?

א י ל ה

New member
אום גוהר

זו בעצם סבתא של משה, אם כך. מעניין מה היא חושבת על התכשיט שלה. באמת. גוהר נפש!

זיוי בת

New member
גהר

ואז הטריד ואז אנס ואז ביצע מעשה מגונה ואז גם האזין בסתר. אבל הוא עוד לא מתפטר כי זה רק המשטרה אומרת. הוא מחכה לחוות דעת נוספת מהפרקליטות. ואז, רק אז, אולי, ולגמרי לא בטוח, הוא יתפטר. מה היתה השאלה?

תיגהרי ממני

אני מאוד נחמד, אדיב ומנומס אני מאגין בסתר כי גֶה ההובי שלי גה לא הטרדה מינית הנה, אני בכלל לא אומר גין!!

זיוי בת

New member
א י ל ה ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הצילו!!!!! ההודעה הזאת קשה לי.

למעלה