הגביע הוא שלנו!!!!!~!~!

Flashkes

New member
חפי

נראה לי כל עקרונות האלה שלך זה כבר עיקרון לשם עיקרון, למה להכנס בכל דבר, מה אכפת לך אם יש אוהדים שבאים רק לראות רק את הפיינל פור? זה נותן תמיכה לקבוצה וזה כיף להם אני לא רואה פה משהו שנפגע מזה.

אני לא נגד האוהדים,אני נגד התופעה

שפתאום כולם נהיים אוהדי מכבי וצבעי המדינה הם פתאום צהוב כחול (אוהדי מכבי משתמשים בדגלי ישראל,זה בכלל מעצבן אותי) תכנסי לפורומים של כדורסל או לתגובות לכתבות על הפיינל פור,אם כותב המאמר או אחד המגיבים אומר משהו בגנות מכבי אוהדי הצלחות של מכבי מקללים אותו,תכנסי לפורום כדורסל שכל ילדה בת 12 פותחת שרשור על איזה חתיך פארקר. כולם נהיו בעד מכבי פתאום ושכחו שיש מגזר שלם של אנשים ששונאים את מכבי ולדעתם הם לא מייצגים אותם. אף אחד לא מדבר על כך שבמשך 40 שנה מכבי רומסת את הכדורסל הישראלי. לאיזה אוהד הצלחות באמת אכפת ממכבי? התרבות הזאת של לקפוץ על הרכבת אם היא מנצחת זאת תרבות רעה,תהיו אוהדים אמיתיים,תגידו גם דברים רעים על מכבי ואל תלכו כמו צאן אחרי הדון שמעון מזרחי שנוהג באיגוד הכדורסל כמו מאפייה. האוהדים האלו עוד שבוע ישכחו מפארקר,הם לא אוהדי כדורסל אמיתיים,לא אכפת להם בכלל מכדורסל. תתמכו בכדורסל הישראלי! יש לנו אחלה כדורסל. מי רואה עכשיו אשקלון-הפועל ת"א? אחלה משחק. הפועל ירושלים לשלטון,עירוני נהריה אימפריה,ברק פלג המלך.

ונזכרתי בעוד משהו:

לאף "אוהד הצלחות" לא אכפת שהשחקן הישראלי היחיד שמשחק במכבי הוא טל בורשטיין,בעוד שיותם הלפרין ויניב גרין במכבי רק כדי שלא יהיו בקבוצות ישראליות אחרות מתייבשים על הספסל. אין לקבוצה הזאת זהות ישראלית. לאוהד הצלחות לא אכפת להזדהות עם נבחרת עם קרואטי אמריקני וליטאי,הוא לא מחפש את הישראלי.

פנטילון

New member
יש לי דרך לסכם

הופכים את מכבי למשהו כמו המורדים וואלה נראה לי אפילו ראיתי שניה מהמשחק שאמרת

YaLdoNet 4 EveR

New member
אבל זה לא נכון

כי המורדים היה משו מאוד ממוקד, לבנות בגילאי 9-19 ולבנים הומואים בכל הגילאים. ואילו מכבי זה גאוות יחידה, משו שמאחד ומלכד כל אחד ואחת מאיתנו בלי הבדלים.. שזה דבר הרבה יותר יפה ואותנטי (מה זה אותנטי?) מסדרה "מאגניבה" בטלוויזיה. מבין? בגלל זה אוהדי צלחות זה אחלה דבר, ומזל שיש משהו טוב במדינה הזאת אחרת הפרסומת הזאת עם שני המשולשים הייתה מתגשמת. :/

פנטילון

New member
לא מסכים

זה כמעט כמו מטוס שזורק סוכריות על כפר הס הפרסומת הזו באמת אחת החזקות ואין מה להגיד הייתה מתגשמת כי היא תתגשם בסופו של דבר המדינה הזו תשמיד את עצמה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני אבוא רק בשביל לראות את שאראס חי

סקסייייייייייייי :) לא והפעם זה לא קשור לזה שהוא נבחר לשחקן המצטיין או וואטאבר (מופנה לחפי), הוא פשוט ענק!! כל כך נהניתי לראות אותו! ואני רוצה לבדוק עד לאן אני מגיעה לו
מה הגובה שלו, חף?

YaLdoNet 4 EveR

New member
באמת? =/

אבל כשהם לקחו את הגביע הוא עמד ליד פארקר ובורשטיין (אם אנלא טועה?) והם בערך היו באותו גובה.. ואחותי אמרה לי שהם ממש גבוהים.. =/ טוב דסי מחר אני באה לעמוד לידך.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אז?

שעת סיפור. אחותי הייתה בחילופי משלחות בגרמניה, וסבא של זאת שבאה אלינו היה נאצי. אז? היא הייתה מדהימה וחובבת יהודונים כמו כל אירופאי נאור אחר. מה בדיוק זה אמור להביע? וסבתא שלי הייתה בפלמ"ח, זה לא אומר שאני אלך לפוצץ גשרים עכשיו..

למעלה