הגביע הוא שלנו!!!!!~!~!

maiii c

New member
הגביע הוא שלנו!!!!!~!~!

אללה מכבייייי יאללה מי בא מחר לגני יהושע?? :)

בדיוק!

ארן הוא לא אוהד הצלחות. הוא בכלל אוהד עירוני נהריה,אבל תמך לאורך השנה במכבי באירופה. לו מגיע לשמוח. יישר כוח. אוהד אמיתי שכמוך.

YaLdoNet 4 EveR

New member
חפי

לא זכור לי שמישו מאיתנו בשיחה על הדשא הכחיש את העובדה שהוא אוהד צלחות. לא מצאתי עדיין מה רע בזה, חוץ מהעובדה שגזלנו ל"אוהד אמיתי" 2 כרטיסים למשחק במוסקבה שעלו איזה 7000 דולר.. הוא בטח בבית בוכה את נשמתו.? בוא נמשיך את השיחה פה, זה מעניין

maiii c

New member
אוהד הצלחות, לא אוהד הצלחות..

חשבתי שאפשר לנסוע לשם סתם כי יהיה נחמד, מה שבאמת היה שנה שעברה.. זה לא קשור אם אתם אוהדים שרופים שלהם או סתם תמכתם בהם קצת כשהם היו באירופה, אפשר לנסוע לשם לתתם להם קצת כבוד שמגיע להם וגם בשביל לצאת קצת מהשיגרה של כל הלימודים והמתכונות והכל.. לא רוצים, לא צריך.. אה ואופיר, שאראס באמת שווהה..!

לא בא בטענות אליך,בא בטענות לתופעה.

פתאום כולם אוהדי מכבי וכולם חולים על שאראס (הכוסון),אבל איפה כולם יהיו בעוד שבוע? זאת לא חוכמה לראות משחק בפיינל פור ולהצהיר אחר כך על האהבה למכבי... אנשים פתאום נזכרים שהם אוהדי מכבי ונוסעים למוסקבה ולכיכר,איפה הם היו בעונה נגד בנטון טרוויזו כשמכבי לא עלו לפיינל פור?! נמאס מאוהדי הטרמפיסטים,תאהדו באמת קבוצה,כי קבוצה זה לא סטוץ,קבוצה זה לעולם. אני גם שונא את כל ההשתחוות של התקשורת והמדינה למכבי,אבל זה לפעם אחרת.

maiii c

New member
ממ אני לא יודעת מה לגבי השאר..

אבל אני כן מחשיבה את עצמית לאוהדת.. במיוחד שעד לפני שנה היה לי מנוי למשחקים של הקבוצה בליגה בארץ, והייתי הולכת עם חברה שלי לרובם.. ועקבתי אחרי המשחקים שלהם ביורוליג במשך השנה אם זה לא אוהד אמיתי אז מה כן? אהה ומה לעשות ששאראס בנאדם יפה?

אפשר לעשות מנוי רק למשחקים בליגה?

כי לפי מה שידוע לי ומה שכתוב באתר אפשר לעשות רק "מנוי משולב" על כל המשחקים.... עירוני נהריה לעד.עמית ברק פלג המלך!!!החתיך הכוסון והמגניב.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אבל אין כמו שאראס ../images/Emo23.gif

מה אתה רוצה שרק עכשיו שמתי לב שהוא חתיך, בכלל לא ידעתי מי הוא לפני המשחק הקודם. נו, כי אני אוהדת צלחות כאילו..

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח אוקיי

הוא ממש לא מכוער.. הוא אפילו מזכיר קצת את עומר ברנע (שעד כמה שאני מתעבת אותו ואת כל מה שהוא מייצג) שהוא כאילו סופר-מודל / אלוהים פה בארץ..

למעלה