הגבה משתוללת לי

הגבה משתוללת לי

שלום זה כבר שבוע וחצי שבמהלך היום הגבה מתחילה לרטוטו לי בטירוף מבלי שאני נוגע בה. זה יכול להיות ממש התקפים ארוכים של רבע שעה עד שאני מרגיש שהיא רוצה לעוף לי החוצה. משהו מוזר ... אתם בטח מכירים את זה שהעין קצת רועדת, זה קורה לכולם. אבל זה כבר שבוע וחצי יום אחרי יום ולאורך כל היום. האם לדעתכם זה נובע מלחץ ?

רוח

לפי הרפואה הסינית רעידות של איברים עשויות להיגרם מ"רוח" שנמצאת בגוף. באופן כללי, זה יכול להיגרם מסטרס, כמו שכתבת, אבל לסטרס הזה יש סיבה. יתכן שמקור הבעיה הוא חוסר דם או סירקולציה לא תקינה. נסה לבדוק מתי ההתקפים מגיעים: האם כשאתה עייף, האם בערב, בבוקר, אחרי ארוחה או כשאתה חושב על משהו מלחיץ? זה יכול לעזור להבין מאיפה הבעיה מגיעה. נסה לראות האם קפה מחמיר את הבעיה, והאם פעילות גופנית מחמירה או מועילה.

אiהבת

New member
ממליצה לך ללכת לרופא קונבנציונלי.

לי זה נשמע התקף כלשהו הקשור למערכת העצבים. [הקפיצה הלא רצונית של העפעף הינו סוג של התקף אפילפטי = ליקוי במערכת החשמלית במח] מקורה יכולה להיות קשור בסטרס או הרבה מאוד גורמים אחרים.. שווה בדיקה "מערבית".

תודה לשניכם

ההתקפים מגיעים לאורך כל היום. ממוקדם בבוקר ועד רגע השינה שלי פעם אחרונה שזה היה לאורך תקופה כה ארוכה זה קרה רק במלחמה בקיץ שעבר. כרגע אני בתקופה די רעה בחיי ... מאמין שזה זה ... והנה גם ממש ברגע זה הגבה שוב משתוללת, לא סתם רועדת- וראו מה השעה .

פרגן לעצמך טיפול

שיאצו מפנק ומרגיע. ואם יש גם בעיות נוספות שמטרידות, ואתה מרגיש שאתה לא מתמודד היטב עם לחצים, אני ממליצה לטפל בבעיה מהשורש - לבדוק מה קורה ולמה אתה נלחץ ולמצוא דרכי פעולה מועילות. זה יכול להיות טיפול טוב, או תרגול מדיטציות, שעורי יוגה, פעילות גופנית לסוגיה ועוד. נשמע שאתה יודע שהבעיה האמיתית היא לא הגבה אלא מה שגורם לה לרעוד, ומה שגרם לעין לרעוד בעבר. חשוב לטפל בזה.

שיאצו

בהתחשב בשעה המאוחרת אמליץ לך לעשות חיפוש: במילון המונחים של הפורום תמצא את ההגדרה לשיאצו. בלוחות הפורום תמצא מטפלי שיאצו. בהצלחה, ואם תרצה נשמח לשמוע איך היה.

שיאצו

אכן אין הגדרה במילון המונחים לשיאצו, פגם שאני מקווה שיתוקן במהרה. בינתיים מאמר על השיטה, ומטפלים.

למעלה