הגבהה לויטרה?

Haim2307

New member
הגבהה לויטרה?

יש לי ויטרה ואני רוצה להגביהה אותה מה צריך וכמה זה בשקלים?

miki69

New member
לא כל אחד יודע איך ומה

קפיצים בולמים וצמיגים יתנו לך כמה סנטימטר סט קלמיני יתן לך פיתרון אמיתי

TShavit

New member
תלוי איזה.

הנה, בדוק פה. יש כל מיני (בארה"ב, הויטארה הקודמת נקראת Sidekick, ונמכרה גם כ-Tracker של GM). טל

YOSSI331

New member
טעות קטנה

תרשה לי לתקן אותך קלות בארהב יש גם SIDE KICK שזה ויטארה עםם גג מבד ויש את הויטארה שזה סגור עם גג כמו הויטארה המוכרת כאן

TShavit

New member
אתה רשאי כמובן לתקן אותי חופשי,

אבל כדאי שתהיה צודק... הויטארה הקודמת נקראה אצל סוזוקי בארה"ב סיידקיק, בלבד, על כל גרסותיה. רק עם המעבר לדגם החדש, שכונה אצלנו גרנד-ויטארה, עברו שם להשתמש בכינוי ויטארה (והפסיקו עם השם סיידקיק), כשהכינוי "גרנד-ויטארה" משמש לדגם 5 דלתות עם מנוע V6. טל

The Red Baron

New member
לא מדוייק

בארה"ב היו ויטארות ארוכות גם עם מנועי 16 שסתומים החל מסוף שנת 92 ! חלק מהדגמים של הויטארות הגיע עם מנוע V6 - כמו כן היו מנועים 1.8 2000 ואם אני זוכר נכון גם 2500 ביצור מוגבל מאוד . הויטארה (מה שמוכר בארץ כויטארה עד שנת 98 ) נקראה שם SideKick ויש דגם זהה כמעט של חברת GEO שנקרא טראקר . ז"א היו מנועי 6V סידרתיים גם בארהב וגם באוסטרליה ודגם 5 דלתות גם ב sidekick או ויטארה אצלינו .

The Red Baron

New member
דרך אגב

יש בארץ לפחות ויטארה אחת ארוכה מנוע 2000 6V (נדמה לי שנת 94 ) ביבוא אישי.

TShavit

New member
ואם היית קורא את כל השרשור בעיון...

היית רואה שלא חידשת כאן שום דבר... בדוק שוב. טל

The Red Baron

New member
הגבתי ל

"כשהכינוי "גרנד-ויטארה" משמש לדגם 5 דלתות עם מנוע V6." גם SIDEKICK יש 5 דלתות מנוע V6 . אבל יתכן שלא הבנתי אותך - עזוב . זה בכל מקרה עניין של לקרוא פרוספקט

TShavit

New member
באמת לא הבנת...

ואני מצטט ממה שאמרתי: "הויטארה הקודמת נקראה אצל סוזוקי בארה"ב סיידקיק, בלבד, על כל גרסותיה. רק עם המעבר לדגם החדש, שכונה אצלנו גרנד-ויטארה, עברו שם להשתמש בכינוי ויטארה (והפסיקו עם השם סיידקיק), כשהכינוי "גרנד-ויטארה" משמש לדגם 5 דלתות עם מנוע V6." דהיינו, תיקנתי את הבחור שמעלי שטען כי חלק מהדגמים נקראו סיידקיק וחלק ויטארה. כ-ל הגרסאות של הויטארה הקודמת נקראו שם סיידקיק - קצרה, ארוכה, V6 וכו'. לאחר מכן, הבהרתי שכאשר אצלנו התחלף הדגם לגרנד-ויטארה, עברו שם להשתמש הן בכינוי ויטארה והן בכינוי גרנד-ויטארה - והסברתי איזה דגם קיבל את הכינוי גרנד-ויטארה... לרגע לא טענתי שלא היה לפני כן דגם ארוך, או V6. חשבתי שאמרתי את הדברים מאד ברור, אבל כנראה שלא. טל

The Red Baron

New member
על תתקן

SideKick בארה"ב היה מדובר גם על הדגם הסגור וגם על הפתוח. ויטארה מבחינתם זה באמת הגרנד ויטארה אצלינו

rhinos

New member
ריינוס 4x4

נוכל לתת לך הצעה טובה לבולמים וקפיצים טל:03-9522182 ריינוס 4x4

למעלה