"הגאוניסט" מכה שנית

F a d i

New member
"הגאוניסט" מכה שנית

והכוונה כמובן ל"כריסטוס ניקולופולוס" האחד והיחיד והפעם ברוח "קזנתזידיס" המרחפת עלינו...! ניקולופולוס הלחין (יש הטוענים שהלחן לפי מקור הודי..אבל מה זה משנה?!יצא לו יופי של לחן).."בירבוס" כתב את המילים ל-NICHTERIDES KAI ARACHNES("עטלפים ועכבישים") משיריו היפים ביותר של קזנתזידיס אבל הביצוע הזה לפי דעתי הוא הביצוע האולטימטיבי....! המבצעת:ELEFTHERIA ARVANITAKI (שכל פעם מדהימה אותי מחדש) המקום:מופע הוקרה לכבוד המלחין ווירטואז הבוזוקי הגדול ב"אירודיו אתיקון" העיבוד שמפיח חיים בשיר הזה והקול המלטף של אלפתריה והאווירה בכלל..הופכים את הביצוע לשיר הזה ליפה ביותר בעיני..! מוקדש לכולם-במיוחד לעדינה שנתנה לי את הדיסק ההיפה והמיוחד..! וכמובן....תגובות :)

Basilis Karras1

New member
למרות "גאוניותך"..זה לא יורד

בחיי ניסיתי ע"י כל מיני מאיצי הורדה כל מיני Save As ..ולא יצא כלום... חבל מאוד..

eliran88

New member
הוא לא אמר שהוא גאון

"והכוונה כמובן ל"כריסטוס ניקולופולוס"" אלו הם דבריו של פאדי, בכל מקרה תנסה כל שעה או משהו כזה, לי פעם זה לא הוריד ואחרי שעה הוריד יופי.

F a d i

New member
KARRAS כנראה שלא רק בעיות

בהבנת הנקרא יש לך...אלא גם בעיות בהורדה...ועם שתיהן אין לי מה לעזור לך ("אל תעלב -איש סמוי- אתה אחלה איש") תנסה שוב..!

Basilis Karras1

New member
סליחה טעות - אכן אי הבנת הניקרא

אבל לא יעזור לך פאדי - את עוקץ ולא בצדק זה לא יורד, גם עם המתים יתהפכו בקיברם זה לא יירד. שמתי על DAP עם הורדתה מתוזמנת כל 45 דקות. אז שלא יספרו לי שירד קל.. קורה הרי שמוחקים בוואלה תיקיות שלמות, יש קישורים ואין קבצים. לא נורא להגיד - טעינו... הבנת את זה ? - ולצאת סתם לקרב חבל... (גם ככה הפורום משופע מקרבות..)

F a d i

New member
איש לא מכל הודעה ו/או בדיחה צריך

לעשות "קרב".. כנראה שמשהו לא בסדר ב-DAP שלך או באקספלורר..תנסה לבדוק בהגדרות הנה תמונה עדכנית מה-DAP שלי מלפני דקה אז תמשיך לנסות ואל תתיאש ואם אתה רוצה אשלח לך למייל בהצלחה!

Basilis Karras1

New member
חבל"ז...הנה לך מה אני מקבל

אני לא צוחק...אני חי בסביבת מחשבים אז הנה מה מתקבל

merakli

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifאלפטריה ארבטינקי FADI

אחלה שיר בביצוע הזה עוד לא שמעתי טוב בהרבה מקזנדזידיס המנוח(שאלה של טעם)שוב שחקת אותה כבוד השר!

12אניהיא

New member
פאדי../images/Emo24.gif

זה ירד בקלות.... והשיר חבל"ז.
לך

למעלה