הגאון אמינם!

הגאון אמינם!

לי קוראים רועי אני מעריץ ענק של אמינם אני מכיר את רוב השירים שלו ואני רק בן 10 אני גם יודע לשיר אותם אני שומע הרוב אמינם אני רואה סירטונים של שירים שלו אבל חבל שהוא הפסיק להוציא דיסקים והפסיק לעשות הופעות

קטין חדש לפורום../images/Emo24.gif!

אתה כל כך מזכיר לי אותי מפעם:) ברוך הבא חבובצ'יקון. תתאבד כמובן [ברכת הפורם לחדשים צעירים פעורים צ'וניגים וכו']. תבוא למפגשים שנארגן [אם הם יצאו לפועלD: ] והערה קטנה לכרמל. את תמיד תהיי בשבילי קטינת הפורום הנצחית:) !!!!!!!

jogy

New member
הוא מזכיר לך את עצמך?!

ילד תיזהר, אתה עומד להפוך לתמנייה ופשוט להפסיק לגבוהה... ומזה אם המפגשים יצאו לפועל?! אני מכריז על מפגש מייד! כל סוכות מתאים לכם אני מבין... אז נזרוק תאריך

!תודה!

תודה שככה אתם מקבלים אותי אבל לא ידעתי שהוא מת כי אח שלי בן 15 והוא אמר לי שהוא לא מת אבל אני אוהב את אמינם ותודה על התגובה שסמתם לי

Under the GUN

New member
הוא לא באמת מת

מה שהתמנייה הענקית הזאת התכוונה זה שאמינם עשה מוזיקה טובה עד 2002, ומאז הוא פשוט הדרדר..

Miss Slim Shady

New member
אני יסביר לך לאט שתבין...

הוא לא מת פיזית!!! אבל המוזיקה שלו מתה!! זאת אומרת.. שהוא מתדרדר, המוזיקה שלו כבר לא כמו שהייתה.

jogy

New member
אל תעריץ.. תעריך... כבר מעצבן אותי לחזור על ז

ה הוא בנאדם ולא שווה יותר ממך... תקשיב לחרא שלו אבל אל תהיה אובססיבי...זה אף פעם לא טוב... ומי אמר שהוא הפסיק להוציא אלבומים? אלבום לוקח זמן להוציא.. ויש אחד בדרך אל תדאג... ברוך הבא יא קטן

אל תדאג מר אלון רועי

יגל סתם משחק אותה קשוח:p בתוך תוכו הוא כפרה נשמה עיניים אשכים. [באמת]

למעלה