הג'אאאאק אאס!!!

1הרוצחת

New member
הג'אאאאק אאס!!!

סוף סוף עשינו את הג'ק אסס שדיברנו עליו כל כך הרבה! קודם רצינו לעשות אותו בקניון אבל השונר כבר לא מביא לנו להיכנס.... (פעם הפלנו שם שתי אנשים ובפעם השנייה הבהלנו מוכרת עם נחש ועשינו עוד מלא דברים...) טוב, לג'אק אאס: עשינו מה שראינו ב cky ידיד שלי חירבן על שטר של עשרים ושם אותו ליד הבנק על הריצפה ואז איזה רוסי בא והרים אותו ואז ראה את החום הריח וזרק את זה וירק עשרים פעם ואז באנו אליו ואמרנו "תודה שמצאתה לנו את העשרים שקל" והוא אמר "מה בלט זה עם חרה דוויאומט" והתחיל לקלל ודחף את ידיד שלי!! והתחלנו ליברוח!... חחח ואחרי זה לידיד שלי כבר לא היה קקי את החלטנו להיתחבות בשיחים ושבאים אנשים ניקפוץ ונבהיל אותם אז היתחבאנו והבהלנו אישה אחת והיא קפצה fuck זה היה כזה מצחיק והיא רצתה ליקרוא למשטרה (אבל זה היה כל כך מצחיק איך שהיא קפצה) ואז אני (חכמה אני) הראתי לה את התחת... ואז היא ממש התעצבנה ולא יכלתי לרוץ כי התפקעתי מצחוק אז פשוט נפלתי על הריצפה וצחקתי מלאאאא ויחד איתי כל הידידים שלי והיא פשוט עמדה שם והיסתכלה כאילו נפלנו מהשמים...

s n r

New member
טמיר שהיד שלי מבריאה ישר הולכים....

לצלם משעמם לי כבר לא לעשות כלום, ומה עם העץ רוצה לצלם אותו? תענה אחי או שתכנס לאיי סי קיו

BiAAcH

New member
חחח

אני מקווה שזה צולם... נצל"ש, אני עכשיו הלכתי מכות עם החבר השמן שלי, תמיד אני זורק אותו על המיטה ומתחיל לזיין אותו במכות, אז באתי, עמדתי על הרצפה, לקחתי תנופה וקפצתי על הקיר עם שתי הרגליים (אני עושה לו את זה הרבה)והוא שם את הרגליים שלו למעלה, אז נחתתי לו על הרגליים, והוא הנחית אותי על הכיסא שהיה לי בחדר (חצי ממני על הכיסא חצי על הרצפה), ובואו נגיד, שהכיסא התפרק.... ואח"כ רציתי לקפוץ עם שתי הרגליים שלי לבטן שלו כשהוא עומד, והוא זז ולא הייתי מעל המיטה, אז פשוט התרסקתי על הרצפה וזה גם היה קורע...

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחחחחח ביץ'...

אני צוחק מהקטע הזה כל פעם שאני שומע אותו מחדש...

MiNUsH

New member
משונה....אני לא...

חחח סתם פשוט לא היה לי כוח לקורא את זה חחח ואין לי כוח שתספר לי(גיא) כי מממ אתה לא מעניין אותייייייייייייייייייייייייי חח סתם אבל מממ...תספר לי במילים שלך מחר וזהו...

למעלה