הג´י ספוט בסוכות

DJ$upreme

New member
הג´י ספוט בסוכות

הנה הפרטים המעודכנים נכון לעכשיו. עשינו שינויים בהתאם לבקשות שלכם ואני מקווה שתעזרו לנו לפרסם את זה כי העיכובים היו בעיקר בעקבות בקשות שעלו כאן שלא לעשות את המסיבות בערבי חג (אגב, זה ממש בניגוד לבקשה הקבועה כאן לעשות מסיבות בימי שישי אבל נו, זו לא הפעם הראשונה שאנשים לא סגורים על עצמם כאן...) הקיצור: מסיבה ראשונה תהיה ביום שלישי, מוצאי חג ראשון של סוכות, בחצות - ממש שבוע מהיום. המסיבה תכלול הופעה של פיזדה פמילי - הופעה קצרה של חמישה שירים. הם ההרכב המדובר ביותר בחודש חודשיים האחרונים, עם קטע מצויין על מיק למקס, קטע מצויין חדש שיש באתר של גיוועץ´, ועוד חומרים מעניינים. קסוטו, דובי וסוניק - שנה בדיוק אחרי ההופעה הראשונה שלהם אצלנו (אז עוד היו עם קרמזל) - חוזרים. אנחנו עובדים להרים סאונד בערך כמו שהיה בבויאקה, או אולי איפושהוא באמצע הדרך. מלבד ההופעה, מסיבה עם תקלוט שלי כרגיל. המחיר - 50 ש"ח. מסיבה שניה תהיה ביום ראשון, עדיין חול המועד, השביעי לחודש (מתוך התחשבות בהופעה של בויאקה ביום ג´ התשיעי לחודש). במסיבה הזו לא תהיה הופעה של ראפרים, אבל, ככל הנראה יתארח תקליטן ההיפהופ הטוב ביותר בארץ לטעמי האישי, דורי טריסטר. בנוסף תכלול המסיבה כנראה מחווה לאלייה, כלומר שעה שלמה בתחילת הערב רק משירים שקשורים לאלייה. וגם מי שלא מת על אראנבי מוזמן להתאפק שעה ולהכיר בגדולה של הכישרון הזה. גם המסיבה הזו תעלה חמישים ש"ח. ו-שימו לב - כדי להקהל עליכם ולצ´פר לקוחות קבועים, ניתן יהיה בערב הראשון לקנות מראש כרטיסים לשתי המסיבות בשמונים ש"ח בלבד. זו הצעה שטובה אך ורק לערב הראשון של המסיבה הראשונה. מי שלא יקנה, ישלם 50 במסיבה השניה בלי קשר לשאלה אם הוא היה או לא היה במסיבה הראשונה. יתכנו עוד שינויים אבל זה הכיוון. גילאים- 16 פלוס, בערך. תהנו בדינמו (מי שמעל 18 כמובן), אני מתקלט היום בג´י בארוע סגור. ביי-יו.

סופרים!

אני מודה לך מאוד מאוד שהעברתה את זה ליום שיש בו אוטובוסים! אתה ג-ב-ר!!! נלה

B-$ide

New member
אני עוד יותר מודה לסופרים שהוא הביא

את פיזדה פמילי!!!!!שאני חולה/מטורף/מת/סוגד/בריא עליהם! ההבטחה הגדולה ביותר ללא ספק! אין לי שום רצון להכנס לעניין העצוב של בויאקה עוד פעם אבל רק רציתי להגיד שהפעם סופרים עשה בחירה הרבה יותר נבונה ובמקום לקחת להקה כמו בויאקה שרק תהרוס את המוד של המסיבה...כמו שקרה בעבר,הוא בחר להקה מעולה שהיא רק יכולה לתרום למוד של המסיבה ואין מצב שתעשה את ההפך!

אתה גנב !!! למה 50 שקל על כרטיס

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. הייתי מוכרח לירון

sivani

New member
לירון בזמן האחרון אתה לא עצמך

(תימני, גוץ-את זה אתה אמרת, ולא ציני) או שסתם מזייפים אותך

DJ$upreme

New member
כדי לממן את כל אוכלי החינם

אלו שלא משלמים בכניסה, כמוך. פחחחחחחחחחחחח. גם אני הייתי מוכרח. אגב, זה טיעון אמיתי שמישהו העלה פעם בפורום IOL ז"ל, והטיעון היה שאם אני אגבה גם מכל מי שנכנס חינם כסף יהיה אפשר להוריד את המחיר. מה דעתך? וזה עוד בלי לדבר על אנשים שאני משלם להם כדי שיבואו, כמו קוואמי.

sivani

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו באמת הרגת אותי מצחוק....

Aspasheshet

New member
הסבר הגעה

מישהו יכול להסביר לי איך להגיע לג´י (באוטו)? אני בא מדרך נמיר.

babe10

New member
ובכן...

אתה יכול לעבור אצלי בבית ולאסוף אותי ואז אני אכוון אותך במדוייק.
סתם. בדרך נמיר תשבור מערבה לכוון הים. הג´י כעקרון נמצא בככר אתרים מתחת לחורבותיו של הקולוסיאום. אם אתה רוצה לנסות את מזלך, תכנס בבן גוריון שמתעקל כמעט עד לככר אתרים, תחנה, אם תמצא חניה, ותעבור את הכביש לככר רד למטה וזה שם. אופציה נוספת - לנסות למצוא חניה ברח´ גורדון או בסביבה. האופציה הכי טובה, לדעתי, להכנס לכיוון החניון של ככר אתרים, לפניו יש כניסה לחניון נוסף ממש בכניסה למפרץ, סע עם הדרך עד סופה ותחנה. במדרגות תעלה למעלה והגעת ממ שעד לג´י. אם לא הבנת את ההסבר או שצריך ביאורים נוספים - תוכל ליצור אתי קשר באיי סי 32083986 סי יו.

DJ$upreme

New member
קח בארלוזורוב עד הים

סע סע סע סע בארלוזורוב עד שתגיע לרחוב הירקון, שזה בעצם הסוף של רחוב ארלוזורוב (רמזור). קח שם שמאלה, אבל מהנתיב האמצעי, ותיצמד לימין - כי מיד אתה צריך לרדת בכביש שירות כזה שהוא מעין כניסה למלון (מלון קרלטון, מלון מרקורי). בכביש השירות הזה סע שלושים מטר, באיטיות (זה מתחת לכיכר אתרים) כשמשמאלך כניסה ללובי של המלון, ומין טרמינל אוטובוסים כזה. שם יש כניסה לשני חניונים (בצד שמאל של הכביש). אתה יכול לנסות למצוא חנייה באזור, אבל אם לא בא לך, כנס לאחד מהם, ואחרי שתחנה תחזור למפלס שממנו חדרת לחניון. זה המפלס של הג´י. לך במפלס הזה דרומה (כאילו בהמשך של כביש השירות) ותכנס למעין מסדרון שמוביל אל הים. הג´י יהיה משמאלך תוך דקה של הליכה. אם לא מצאת, שאל אנשים איפוא המדרגות הרחבות שעולות מחוף גורדון לכיכר אתרים, ותגיע בהן למפלס אחד מעל החוף, אנחנו שם מאחורי המדרגות.

Eazy E

New member
שאלה קטנה לניר בבקשה תענה!!

יהיה מיק פתוח ביום שלישי בג´י?? מחכה לתשובה תודה!!

למעלה