"הג´ינג´ית" / אסטרו

סיסטאר

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifמשהו לא מסתדר לי

על מה ולמה אתה אוהב אותה. בעיני היא אשה אחוזת תזזית. שלא יכולה להשלים עם תהליכים הפוכים לשלה. אבל אם אתה אוהב אותה אז שיהיה.

אהבה זה דבר לא רציולני ...../images/Emo14.gif

קשה להסביר דבר שאתה לא מבין בעצמך...

לנועם ../images/Emo10.gif

לדעתי, זו הייתה טעות חמורה למנוע מהג´ינג´ית להופיע אצלנו. אחרי זה אתה עוד טוען שאתה בעד מפגשים משותפים... ילמדנו רבינו, האם כבודו סובל מפיצול אישיות???

לאסטרו??

האם כבודו לא טען בשירשור קודם שאכן לא צריך להפריע איש בפורום רעהו? האם כבודו מכיר את אסטרולוג? חנינא? לא מאמין ביהוה? וגו´. ילמדנו רבינו, האם כבודו סובל מפיצולי אישיות??? <לאסטרו יש פנטזיה לנשים מבוגרות? משיכה מינית? יושב לו באמבטיה מצייר על הקירות? דחף לא ידוע? ממש מנהג קבוע????>

מה קשור אהבה למין?../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

טענתי שלנו אין מה לחפש שם, אבל אם בא מישהוא משם בא לכאן והוא לא עושה פרובקציות,(כמו למשל הג´ינג´ית) אין סיבה בעולם לא לאפשר לו להןפיע כאן.

תודה! אבל...

אם אתה כבר מגיב על שירשור שלי, מן הראוי שתכתוב משהוא גם בתוכן ההודעה, כי אחרת זה לא מוקפץ!...

מפגש בשר ודם ולא בווירטואלי

מפגש חי וריאלי יפיג את כל המתח אבל מכיוון שזה לא יוצא לפועל אין שום סיבה שמחבתים יכתבו כאן. אתה יכול להמשיך להתכתב איתה כאוות נפשך; אתה יכול לשכנע אותך לנהל וויכוח בפורום נטעים וכדו´ אבל מה לג´ינג´ית בפורום "יוצאים בשאלה"???

היא מוסיפה הרבה עניין וצבע

היא גם לא השתלחה באופן אישי באף אחד.(למרות שהשתלחו בה!) מעניין גם, שאין לך בעיה עם מחבתים ממין זכר... (אבנר,חובת הלבבות וכו´ איפה לה פיי כשצריך אותה??
) חוץ מזה, חופש הביטוי הוא ערך מקודש בדמוקרטיה. כל המשטרים האפלים בתולדות האנושות הגביילו את חופש הביטוי, ולכן יש לשמור על ערך יקר זה חזק לבל נאבד חלילה את הדמוקרטיה.

Le Fay

New member
צודק.

ובכל מקרה, המחב"תים נראים לי שעשוע בלתי מזיק (עד שהם מתחילים לשעמם. כי כידוע השיעמום הוא אם כל חטאת...).

../images/Emo45.gif באיזו זכות מונעים ממישהו לכתוב

באיזה פורום שהוא? בפורומים של דתיים אני "מבינה" את סתימת הפיות. ההנהלה של פורומי הדתיים מזעזעת בסתימת הפיות שלה. אבל אצלינו? לדעתי הג´ינג´ית לא כותבת כאן כי נחשפה ערוותה הוירטואלית חחחחחחחח ולא בגלל נועם אין מה לדאוג. ולכל השואלים במסרים - אני בחורה טובה ושוחרת טוב ורק עם זיוף וצביעות אני נלחמת.

son off sam

New member
../images/Emo45.gif

עד מתי יגבילו את חופש הביטוי בתפוז? לסין היינו, לרוסיה הקומניסטית דמינו.

נועם , חבל שג´ינגית היקרה

לא מדברת יידיש , הייתי מזמין אותה לפורום יידיש , אבידה שאין לה תמורה !

אז אין ברירה אלא

לאפשר לה להופיע פה. אני מצפה ממך להפעיל את כל כובד משקלך, כדי להחזיר אותה אלינו.

אני בעד, מבחינה חוקית ממש לא פשוט

לחסום חופש ביטוי גם באינטרנט, אלא במקרים של הפרעה ממשית. לא חושב שמוצדק לחסום אותה, היא לא ממש מפריעה והיא די משעשעת. ניתנו לאחרונה כמה פס"ד בעניינים דומים, מוכן להעניק לה ייעוץ משפטי חינם.

son off sam

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד!

יש להניח שגם אתה לא תינזק. זה תיק שיכול לקבל המון פרסום ולפרסם אותך אישית, ולקדם אותך מקצועית.

son off sam

New member
לדעתי זה שיר

נחמד, אבל יש מקום לצנזר אותו. לא נראה לי הקטע עם השידוך, זה כמו לצחוק על חולשות של אחרים או משהוא כזה. מתנצל מראש אם לא זה הייתה הכוונה.

למעלה