"הג´ינג´ית" / אסטרו

"הג´ינג´ית" / אסטרו

"הג´ינג´ית" / אסטרו בשנתה הארבעים נמרצת כבת עשרים לבושה צנוע לא פרוע מטיפה ומוכיחה את עם הבחירה לחזור בתשובה שלמה כמו הנביאה דבורה עיניה טרוטות מדמעות של תפילה אמונתה זכה כמו לאה וחנה מאמינה בניסים אבל להשתדל מוכרחים מחפשת שידוך בחור עם הומור וחיוך קובע עיתים לתורה "כי היא לנו עוז ואורה" שובי שובי אדמונית אל מחוזות ילדות אתרים של חופש קהילות הקודש של תפוז שובי שובי ונחזה בך ברחובות תל אביב בסתיו ובאביב אנחנו אוהבים אותך! giingiit

../images/Emo31.gif לא אוהבת השתלחות אישית

ולא משנה נגד מי. למרות שנכנסתי בצורה יפה לפורום שלהם ראיתי שמעדיפים שאני לא אהיה שם ופשוט הלכתי אבל יחד עם זה אסטרו, אני חושבת שצריך למחוק את ההודעה שלך. <באמת שחבל על שיר כל כך יפה>

לא הבנת! ../images/Emo12.gif

זה שיר אוהד, שקורא לה להמשיך להופיע אצלנו ומזדהה איתה. אין כאן שום השתלחות אישית!! נהפוך הוא, כשהיתה השתלחות אישית נגדה, אני יצאתי להגן עליה.

לא הבנתי את זה

זה היה נשמע לי שיר ציני נגדה. אגב לא נח לי עם השיר הזה משום מה אבל זאת כבר בעיה שלי, אם לא כתבת את זה נגדה אז אין סיבה למחוק את זה. אלוהימית.

קצת הסבר ../images/Emo13.gif

הופעת של הג´ינג´ית אצלנו, לפי התרשמותי, בסך הכל דיי שיעשעה כמה מהחברים. ועושה רושם, שגם היא דיי נהנתה מכל העניין. אבל למרבה הצער, היא כנראה נפגעה מכמה התבטויות שליליות של כמה מהחברים. לכן חשבתי לנחוץ, לעשות מחווה של רצון טוב, כדי שהיא תבין שאנחנו לא נגדה באופן אישי, ואם יש ויכוח הוא רק על רקע אידיאולוגי.

אולי את פשוט לא אוהבת

ג´ינג´ים...

avidadon

New member
מאוחר! המ.. בעצם מוקדם מידי

איפה אמא שלך כשצריך אותה?

התכתבתי עכשיו עם הג´ינג´ית ../images/Emo63.gif

במערכת המסרים האישיים, ולאחר קבלת רשותה אני מפרסם בשמה, שהיא אהבה מאד את השיר, הוא שעשע אותה והיא גם שמרה אותו. יום נפלא לכולם!

סיסטאר

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifאסטרו ידידי

אם אתה כותב על גינגיות ועוד צריך אישור ממנה. אז משב\הו לא בסדר. לך תבדוק מזוזות או את התפילין. התחרפנת אחי.

למעלה