הב הב...

הב הב... ../images/Emo107.gif

אולי, ראיתם, שמעתם, פגשתם? כלב חמוד למסירה ( רעיון של הילדודס), באמת לא חסרים לנו כאן בע"ח בבית ( חתולה, תוכי, עכברים בגינה). תמיד היו לנו כלבים, עם השנים עייפנו מהטיפול בהם, ועכשיו אלה התעוררו להם, רוצים כלב, ועוד בבית. איימתי שאני עוברת לגור אצל הוריי, בעלי איים שהוא יורד מהארץ, אבל נכנענו. אז היום, גררו אותי בשיא החום(יאק החום הזה), לכל מיני חוות של כלבים, כלבים גדולים, קטנים, יפים, מכוערים, מריירים, מה לא? "אמא מה דעתך?" ואני בקושי מתפקדת בחום, גוררת את רגליי בקושי, לוגמת עוד שלוק מהמים החמים ( שהיו קפואים שיצאנו מהבית), "תקחו מה שבא לכם" סיננתי באדישות, שרק יניחו לי כבר. "אוישש איזה ממי, בלונדי כמו אמא" ,אמר הדרדס הקטן, ( מה אני דומה לכלבה?) כמעט התחלתי לבכות מרוב יאוש. " מי רוצה לאכול במקדונלדס?" שאגתי בשארית כוחותיי, "אני אני" השמיעו קולות שימחה. "קדימה מי שמגיע ראשון לאוטו יקבל פרס", מה לא עושים כדי לזרז עניינים? נכנסנו לאוטו,יותר נכון חמאם תורכי, ישבתי שם 2 דקות רק להענג מהמזגן, נסעתי למקדונלדס, הם אכלו, אני פינטזתי על המיטה שלי, שכחו מהכלב. אבל,הרי עוד מעט ( שיגמר קטנטנות) יתחילו שוב עם הכלב. אז, חברים יקרים. אם יש לכם כלב למסירה, עדיף בן שנה, מחונך, לא משוער מידי, גזעי ( לא קריטי, הרי מעורב שורד יותר מגזעי, פחות בעיות), אם יש לכם מזגן בבית, אנא, הצילו !!! מישל מאלפת כלבים ממוזגים

אפרסק 28

New member
עד לפני

לא מזמן היה ...כלבים לרוב.... לבנים חמודים גורים הסקי מעורב עם זאב לבן.... אולי נמתין לזיווג הבא...... אם יהיה משהו אני אפרסם כאן....

יופי ../images/Emo53.gif

באמת אשמח אם תעדכן אותי, הנה הם התחילו שוב. "אמא את מחפשת לנו באינטרנט נכון?" בטח, מה לא ? ( אני בפורום נשואים נשואות). תודה מישמיש על סף יאוש

חחחח חשבתי

שאת מחפשת מישהו שיאמץ אותך לאחר שתברחי מהבית בקיצור, בצומת פרדסיה לייד הג´ונגל של אלי יש בכל שבת כמה בעלי כלבים שמחפשים בית חם לכלביהם או גוריהם מקום נוסף יש ליד שדה התעופה בהרצליה לייד כפר שמריהו בהצלחה

אההההה

הכתובות האלה מתוכננות לשבת הקרובה. שהחוקי שלי ילך איתם. אני נשארת במזגן תודה

תתכוננו לביאת הנובח

תסתכלו טוב טוב על הגינה על הצמחים על הטפטפות ...... ותחסכו כדי לשקם הכל לאחר שהכלב יחליט "לברוח"

זאת לא בעיה...

תמיד היו לי כלבים. מתכננים להלין אותו בבית ( כוסומו). אצלי מתחנכים מהר מאוד, ולראיה הדרדסים והחוקי שלי

למעלה