הבת

הסידרה נראית כמו מסע הכפשה נגד השלטון ברוסיה.

לא שלא מגיע לפוטין אבל בכל זאת...

הבת נעצרה בחשד לסחר מאורגן בסמים ולא נותנים לאמא שהייתה איתה אפילו לדבר איתה...

בוא נקווה שאני טועה וזה על רקע מקרה אמיתי.

עכשיו נזכרת? :)
אתמול, היה הפרק האחרון.

evglev1

Well-known member
מנהל
אמרו איזה משהו בתקשורת אז נזכרתי.

זה בדיוק הזמן שאני אוהב לראות שנגמרת העונה.

אז אפשר לראות הכל בלי "לחכות".
בשבועות שידרו את כל הפרקים ששודרו לפני בליל שישי-שבת מוצאי שבועות, זה היה בדיוק חצי סדרה 4 הפרקים הראשונים שודרו ברצף במוצאי שבועות.

evglev1

Well-known member
מנהל

האמת ה-GPT טען שזה כן מבוסס על המקרה האמיתי של נעמה יששכר. ההשמצה הגדולה היא דווקא דברי עורך הדין עם השם שלי שעורך דין טוב ברוסיה הוא רקדן טנגו טוב, שכל עניין הגנה על נאשם זה עסקים עם האנשים הנכונים כאילו שאין שום צדק. ואפילו חשדתי שעומדים לסרסר את האימא רק שתפגוש את בתה, למרות שזה לא קרה. אני ראיתי חצי מהסדרה ודווקא נראה שהבת היא באמת מאפיונרית וסחרה לא רק בסמים אלא גם בנשק ולמרות הדמיון לא מדובר במקרה של כמות קטנה של סמים מאשימים בסחר כמו במקרה על נעמה יששכר.

ובפרק 2 יש השמצה גם כלפי מנחים מסוימים של ערוץ 12, אבל זה בהסכמתם כי הם הסכמו להצטלם לסצינה בה הם עושים מעשה נורא.

evglev1

Well-known member
מנהל
הניחוש שלי שהיא הייתה מרגלת עכשיו אני בפרק 2
אכן יש בסיס לכך כי בפרק 4 ספוילר |ספוילר| קצינת ביטחון אומרת לאימה שהן רוצות להשיב אותה מידה, היא משום שהיא אימה שרוצה את הבת שלה והיא רוצה להשיב אותה לישראל כי היא יודעת משהו קריטי לביטחון המדינה.

האמת ה-GPT טען שזה כן מבוסס על המקרה האמיתי של נעמה יששכר. ההשמצה הגדולה היא דווקא דברי עורך הדין עם השם שלי שעורך דין טוב ברוסיה הוא רקדן טנגו טוב, שכל עניין הגנה על נאשם זה עסקים עם האנשים הנכונים כאילו שאין שום צדק. ואפילו חשדתי שעומדים לסרסר את האימא רק שתפגוש את בתה, למרות שזה לא קרה. אני ראיתי חצי מהסדרה ודווקא נראה שהבת היא באמת מאפיונרית וסחרה לא רק בסמים אלא גם בנשק ולמרות הדמיון לא מדובר במקרה של כמות קטנה של סמים מאשימים בסחר כמו במקרה על נעמה יששכר.

ובפרק 2 יש השמצה גם כלפי מנחים מסוימים של ערוץ 12, אבל זה בהסכמתם כי הם הסכמו להצטלם לסצינה בה הם עושים מעשה נורא.
לא מובן לי 2 דברים -
  1. האם נעמה הייתה בהיריון?
    זכור, לי שנתניהו החזיר אותה במטוסו הפרטי מהכלא ולא מביתו של האוליגרך
  2. עם כל העבירות שעשתה, חזרה לארץ ולא נכנסה לכלא בארץ?

evglev1

Well-known member
מנהל
לא מובן לי 2 דברים -
לא זה לא המקרה של נעמה, רק הפרטים של המאסר, החזרה מהודו ומעצר ברוסיה ואפילו ניסיון להשיב אותה בתמורה להסגרת האקר במציאות, האקרית בסדרה לרוסיה במקום ארה"ב. אגב במציאות ההקאר הוסגר לארה"ב עם כל הכבוד לנעמה יששכר, ובסדרה ההאקרית נרצחה ברגע שנענתה לדרישת עורך הדין שלה והגישה ערעור. וגם המאבק של יפה יששכר למען בתה. אך הסדרה הבת היא בדיונית רק מבוססת על כמה דברים דומים. מה גם שנעמה נידונה ל-8 שנות מאסר ואילו לגלי התביעה ברוסיה דרשה 18 שנה.

וגם נראה שאם יש מידע חיוני מוותרים על ענישה על פשעים רבים. כמו שגם בשחיתות נותני השוחד משמשים עדי מדינה נגד מקבלי השוחד. וגם לאלחנן טטנבאום אחרי שהיה בשבי החיזבאללה זיכו אותו מיד ואפילו לא חקרו אותו על עיסקת הסמים שהוא נחטף בגללה.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא מובן לי 2 דברים -
אנסה לעזור למרות שלא הכול אני יודע, כדלקמן:-
  1. זכרונך מעולה, ביבי ושרה באו לאסוף אותה בכנף ציון.
  2. תהייתך בהחלט במקום, לא מובן למה האימא לא נתנה לה להישאר אצל האוליגך, תחיה כמו מלכה והסתכנה שביתה תשב בכלא הישראלי, אלא אם כן פחדה, שלאחר שהיא תלד, האוליגרך ירצח אותה?

2. תהייתך בהחלט במקום, לא מובן למה האימא לא נתנה לה להישאר אצל האוליגך, תחיה כמו מלכה והסתכנה שביתה תשב בכלא הישראלי, אלא אם כן פחדה, שלאחר שהיא תלד, האוליגרך ירצח אותה?
אכן, הוא לא צפוי.
ראית מה עשה לבן שלו.
מה קרה עם הבן שלו? האם הוא הרג אותו במכות או שנשאר חי?

evglev1

Well-known member
מנהל
|ספוילר| יכול להיות שזה היה או האימא או הבת, כי כשסוכנות ביון רוסית הציעה עיסקה של להחליף את גלי בהאקרית, אורנה האמינה להם ופעלה לפי ההוראות שלהם ואיש השב"כ האשים אותה במגע עם סוכן זר, אבל יכלו גם לתפור לה תיק כאילו היא הייתה שותפה לרצח ההאקרית והקצינה שחררה אותה מהשב"כ כדי להחזיר את גלי לישראל כי היא יודעת משהו קריטי לביטחון המדינה. אז אם הייתה נותנת לגלי להישאר ברוסיה, אז יכלו להחזיר אותה לשב"כ שיחקור ויאשים אותה בשיתוף פעולה עם סוכנים רוסיים. וחוץ מזה אם המידע של גלי כל כך קריטי בהחלט יכלו לסלוח לה את כל הפשעים.

נעמה יששכר
הבנתי אז זה נקמה בפוטין.

לא קיבל את ההאקר

"להעביר לידי רוסיה את הבעלות על חצר אלכסנדר. עוד פורסם כי בתמורה לשחרור ישראל תעניק לרוסיה שלל הקלות, חלקן פרוצדורליות, חלקן קשורות לגישה למבנים מרכזיים וחלקן ליחסי החוץ ולכניסת אזרחים רוסים למדינת ישראל"

למעלה