הבת של השכנים

הבת של השכנים

לחץ חברתי. זו המילה. הוא לא תאר לעצמו מעולם שהוא יגיע למקום כזה. אין מצב. לכבוד המאורע החדש,הוא היה נרגש ברמות קשות. כל עשר שניות החברים שלו טיפלנו אליו,לשאול אם הוא יגיע, אם הוא בדרך,אולי החליט להבריז? אבל הוא הגיע. שני שוטים טובים איפסו אותו. הן רקדו שם על במה ענקית. מתפשטות. לאאאאטט לאאאטט... על עקבים גבוהים,ודקים מאוד, הן מהלכות,מגרות,מפתות. עיניו ניתקלו באחת ספציפית. קטנה,שיער שחור,עיניים ירוקות, מתפתלת על העמוד כאילו הוא כל עולמה. והוא הכיר אותה. במקור היא בכלל ג'ינג'ית. במקור היא בכלל הילדה של השכנים. סיוונוש. נעלמה לכמה שנים. מסתבר שלכאן. הן המשיכו לזוז,לפתות למשוך. מתיישבות על איזור החלציים של כל גבר וגבר חרמן וטיפש לדעתן, הן עשו סיבוב גדול,והגיעו גם אליו. מישהי שניראית כדוגמנית על, הורידה בפניו את החזייה האדומה, שלחה לפיו את שדה,הוא היסס לשנייה,שלח לשון, ואז היא ברחה. "זמן שווה כסף". הג'ינג'ית פיזזה עד אליו, נתקלה בעיניו,ונעצרה. הדקות האילו עבורה ניראו כנצח. "הבן של מרים ויעקב" . הפנתה לו את גבה,ועלתה על הבמה. הריקוד שלה כבר לא היה אותו דבר. לקראת סגירת המקום,הוא החליט שהוא נשאר. בשבילה הוא נשאר. אולי היא צריכה טרמפ הבייתה. הוא חיכה לה ליד היציאה, קצת מבולבל,חם,סקרן. כל הבנות יצאו,מלבדה. אחרי חצי שעה של המתנה,הג'ינג'ית יצאה. בלי מסכות. בלי איפור כבד,או לבוש מינימלי. גינס וחולצת טי-שירט,ניראת כמו תלמידת תיכון. "למה?" "זה לא עיניינך!" "בואי.אני אחזיר אותך הבייתה" "ומה תירצה בתמורה?" וובכן ילדים... התוכלו לגלות מה הוא רצה בתמורה?? יאללה.לכו עם זה.

niki love

New member
בתמורה ?

לא רוצה ממך שום דבר בתמורה, נו תני להקפיץ אותך הביתה, מה קרה ? רק להקפיץ אותה, לנסוע לידה לדבר איתה, באמת שום דבר. היא עולה, הוא מנומס, פותח את הדלת, מציע סוכריה, מדליק את הרדיו חלש, מגניב מבט ועוד מבט. "לא ראיתי אותך הרבה זמן" הוא אומר. "לא הייתי בסביבה ". " כן אני יודע, זאת אומרת... תיארתי לי ש ... את אה ... " היא נותנת לו להתפתל, למה לא ? ראה אותה ערומה. "אז מה חשפנית אה ? " הוא שואל, מנסה לשחק את המשחק. היא מכירה את הסחורה, אבל האיפור והתלבושת בתיק ואיתם גם ההצגה "מה עשית שם ? " המום מהשאלה הוא מתבלבל "לא אני, אה... הייתה מסיבה והחברה... כאילו אני לא הולך לכאלו מקומות, זאת אומרת אין לי כלום נגד זה, שלא תביני זה לא שאני אה... את יודעת זה בסדר, ממש, אני לא אומר שלא צריך... אבל אני לא... " הוא השתתק, "אני אשתוק - יותר נחמד". "כן" היא אומרת מחייכת, מקניטה אותו "מוטב". "אולי בסוף עוד כן תקבל משהו בתמורה, אתה יודע שכל התיכון הייתי דלוקה עליך ? "

../images/Emo178.gif איי איי אייי

קודם כל ניקי,אני ממש מוחמאת שאת אחד מסיפורייך כתבת בעקבות תגובה מסויימת שלי. גם אני חושבת עלייך בזמני החופשי.(נו טווווב על כוווווולכם). דבר שני ניקי,צריך להיות לזה עוד המשך. את לא חושבת. לילה? אני אאוט לגמרי. יש למישהו תרופה נגד נדודי שינה?

niki love

New member
מצטערת

כן צריך להיות לזה המשך, רציתי/ניסיתי לפתוח את זה לבא בתור, אבל לא יצא לי. סליחה. עוברים עלי ימים מוזרים, אני קצת הפוכה.

ניסיתי

לפתח את ההמשך שלך אבל כנראה שגם אני קצת הפוך, לא כל כך פיתחתי את העלילה ואני לא בטוח שאני מרוצה ממה שכן עשיתי. בכל מקרה אני מקווה שמישהו ימשיך...

היא הייתה דלוקה עלי?

"טוב, אני לא מתפלא. זה היה בתקופה שהייתי צעיר וחתיך" אני אומר בחיוך. היא צוחקת. אלוהים, איזה חיוך, אני לא רוצה שהוא יגמר לעולם. "את יודעת משהו? את הרבה יותר יפה טבעי". היא מחייכת, מנידה בראשה, "משום מה גברים תמיד נותנים לי את המחמאות הכי יפות אחרי הופעה". "כן, אבל אני באמת מתכוון לזה". אני מחייך, יודע כמה מטופש אני נשמע. כמו ג`נטלמן אני משלב את ידי בידה, "זזנו?" היא מחייכת ומהנהנת בראשה "זזנו!". אנחנו מדברים וצוחקים כל הדרך לדירתה."זהו. הגענו" היא אומרת. הבנתי שאם אני יבקש לעלות עכשיו היא תחשוב שכל זה היה רק בשביל זיון. לכן אני מחליט להפרד ממנה יפה ולהציע שניפגש שוב מתישהו... "אתה רוצה לעלות?" (תודה אלוהים, זה כנראה יום המזל שלי). אנחנו נכנסים לדירה שלה. "רוצה קפה?" "אני אשמח" ... "אז תכין גם לי, אני נכנסת להתקלח" היא אומרת בקול סקסי מתגרה "פשוט כל כך חם לי וכולי מזיעה, כל הגוף שלי רטוווב"... הו, כן. זה הולך להיות לילה...

למעלה