הבת שלי...

הבת שלי...

הבת שלי (בת 16.5) היתה מרכז ירושלים ביום א´. היא היתה עדה לפיגוע, למרות שפיזית לא נפגעה וממש ניצלה בנס שכן נכנסה לחנות בדיוק בשניה שאירע הפיצוץ. הילדה נכנסה להיסטריה ופונתה לבי"ח שם אובחנה בפגועת הלם, טופלה בואליום ושוחררה הביתה. מאז יום א´ הילדה מסרבת לצאת מהבית. היא לא הולכת לבי"ס, לחברים ואפילו לא לסיבוב קצר בשכונה כמו שהצענו. הצענו לה ללכת או לבוא איתנו לכמה שיחות עם פסיכולוג והיא מסרבת. מדובר בילדה שרוב המריבות איתה נעות סביב נושא היציאות. היא כל הזמן יוצאת- עוברת מחברה - לחבר - לידיד - לידידה. אי אפשר כמעט לתפוס אותה בבית במשך היום. ופתאום הילדה הזו מסתגרת לי בבית....... עיצותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת...............

bimbo.

New member
שלום שני, הבעיה של בתך

חורגת כבר מתחום העצות הביתיות. פגיעת הלם היא פגיעה לכל דבר, ומחייבת טפול מקצועי. ואם היא אינה רוצה ייעוץ, גשי לבד. זה מאוד חשוב!!! בהצלחה!!!!!!

גליה12

New member
מסכימה עם בימבו במאת האחוזים

גשי אולי ליועצת בית הספר ובקשי אותה לבוא אליכם הביתה ולשוחח עם הילדה, ועל ידי כך לשכנע אותה ללכת לטפול

AYELET1

New member
וגם אני מסכימה עם בימבו וגליה ותוספ

ותוספת: בתי היתה נוכחת באחד הפיגועים, לפני 9 חדשים. לנוכחים היתה שיחה עם הפסיכיאטר בבית החולים , ולאחר מכן נאמר לנו שאם יהו בעיות בימים הבאים נוכל לפנות אליו. אכן היתה שאלה מסויימת, ונפגשנו איתו לאחר מכן פעם אחת, והכל הסתדר. האם ישנה אפשרות שתתייעצו עם הצוות בביה"ח , שטיפל בה- איך לשכנע ומה לעשות?

gal-or

New member
היי כולם,

יש עוד אפשרות: באתר דוקטורס יש פורום שנקרא: הלם קרב. כמו כן יש פורום של נט"ל. מה שטוב שם, זה שאת לא חייבת להזדהות!!!! עדי

למעלה