הבת שלי

הבת שלי

ראתה באחד ממגזיני אופנה נחשבים מכנס בחברה מסוימת עם תמונה ומתחתיה רשום 100 שקלים.נסענו לחנות בקניון הבת שלי מדדה את המכנס והיא רצתה אותו. כשבאנו לשלם בקופה אמרו לנו 129 שקלים. הראנו למוכרת את העיתון והיא אמרה שזה בטח טעות של העיתון. היות שהילדה מאוד רצתה את המכנס קניתי לה אותו. אך אם היה מדובר בי לא הייתי קונה את המכנס. כיצד עלי לנהוג ולמי אני צריכה לפנות. ובאיזה מחיר הייתי צריכה לקבל את המכנס? והאם פרסום בעיתון מחייב. אגב המכנס מופיע תחת כתבה של כתבת לגבי סיילים? תודה

להעביר את כל הסיפור בצירוף גזיר העיתון

והעתק מהקבלה שקיבלת, להנהלת החנות/הרשת, והעתק למועצה לצרכנות. חוצפה, שלצערי חוזרת על עצמה יותר מדיי!

niya

New member
../images/Emo123.gifחוצפה!

אני מסכימה שיש לכתוב תגובה לבעלי החנות בתוספת צילום הקבלה וגזיר העיתון. ולהתעקש לקבל ההפרש בחזרה. מעניין אותי מה היה מחירם הנקוב של המכנסיים בחנות? האם היו שלטים שמודיעים על הנחות?

לא היה בחנות שלטים אך על המכנס

היה כתוב 189 שקלים אחר כך מדבקה שכתוב 12 שח וכאמור בעיתון 100 שקלים. שוב אם לא ביתי לא הייתי קונה בגלל האכזבה. וחוסר האמינות. זאת חנות ידועה אם ירשו לי אפרסם את שמה.

Fun Fair

New member
תראי, זה עניין מורכב.

תיאורטית, הפרסום בעיתון מחייב, א-ב-ל בפועל, הספק יכול לטעון שני דברים: 1. שמה שנכתב במסגרת כתבת הצרכנות היה טעות: הכתבת טעתה/ לא נעשתה הגהה/הקלדנית כתבה מס' לא נכון וכו', ובכלל- הפרסום בוצע תחת סימון ט.ל.ח (טעות לעולם חוזר). 2. שהמבצע היה חד פעמי/ לזמן מוגבל ("רק היום") ותנאי המבצע כפופים לשינויים. בנוסף, הוא יכול לטעון שהוסבר לך שהמחיר פורסם בצורה שגויה ויכלת לבחור אם לרכוש את המכנסיים (לא מכנס!!!!!) בעלות המבצע הנוכחי או לא לרכשם בגלל. עכשיו, מפה את יכולה לעשות אחד משני דברים: 1. ללכת לבימ"ש תחת חוק הגנת הצרכן (מה שבסופו של דבר יעלה לך הרבה יותר מההפרש של 29 ש"ח...) 2. לפנות למועצה לצרכנות, כפי שהוצע לך, בצירוף הכתבה והחשבונית או לאתר אמון הציבור (או כל אתר צרכנות) ולבקש את ההרש. בכל מקרה אני מבקשת בכל לשון של בקשה שלא להעלות את שם החנות עד שלא יתבצע בירור רשמי (אחרת יש פה חשש ללשון הרע/הוצאת דיבה). בהצלחה!

למעלה