הבת שלי עם אסטמה

הבת שלי עם אסטמה

היא בת 3 ומטופלת בבודיקורט פעמיים ביום , סינגולייר ולפעמים בהתקפים וונטולין. התחלתי לתת לה 300 מ"ג ויטמין C לילדים בסירופ ואת צמח האסטרגולוס הסיני, השורש של חברת סולגר. בנתיים נדמה שזה עושה לה רק טוב, את האסטרגולוס אני פותחת כמוסה וממיסה במיץ. יש סבירות גבוהה שמלווה אלרגיה בסיפור ואנחנו גם נראה השבוע אלרגולוג. בכל זאת, מה עוד מומלץ לי לעשות? מה דעתכם על בחירות הטיפול? אשמח לכל עיצה שתמנע את התקפי השיעול הנוראיים. תודה

שלום פוקסיה.

הרפואה הסינית יודעת לתת מענה מצויין למחלת האסתמה. ניתן לנתר את מינון התרופות ואפילו להגיע להורדה טוטלית של תרופות באמצעות טיפול נכון ברפואה סינית ואת זה אני אומרת לך מנסיון ועל סמך הצלחות שלי עם מטופלים חולי אסתמה. בקרוב אני מתכוונת לפרסם Case Study על אחת הפציינטיות שלי, חולת אסתמה כ 60 שנה, שניתן לאמר היום שנרפאה מהמחלה. כיום מצבה יציב ללא תרופות כלל. תוכלי לקרוא על כך בקרוב ברשת. אני ממליצה בחום לגשת עם ילדתך למטפל סיני ולהתחיל לדאוג לאיזון ברמות העמוקות של הגוף ולא רק ע"י תרופות קונוונציונליות להקלה. רפואה שלמה לילדה. שירי.

uri_a

New member
אסתמה בילדים

שלום לך בהמשך לדבריה של שירי, אדגיש גם כי התוצאות מהירות יותר לרוב, ומשמעותיות יותר אצל ילדים. אכן, אפשר לעזור מאוד במחלת האסתמה. הנה קישור למאמר בנושא זה שכתבתי (חלקו מיועד למטפלים וכולל מושגים מקצועיים, אבל אולי תוכלי לקבל ממנו גם קצת מידע על התבוננות הסינית בתופעת האסתמה) הרבה בריאות

למעלה