הבשורה המרה מכול-

נטלילה99

New member
הבשורה המרה מכול-

תיהיה עונה שלישית. היה כתוב בפנאי פלוס שזה נאמר במפגש מעריצים עם שחקני הסדרה. נא להדליק נר לזכרה של האלופה 1שהתדרדרה עד מותה בזכות היוצרים הנפלאים הללו שהביאנו עד הלום. ותודות לכול הצופים שהעלו את הפרקים בוי או די ובזכותם התסריטאים חושבים שהעונה הזו מוצלחת. אמן.

khzh120

New member
XD../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

מה
? בשביל מה?

XDDDDD בינתיים לא ראיתי אף עצומה שעזרה, אבל

אם יהיו הרבה חתימות אני אשלח את זה להוט או לדרסט..

ronil7

New member
מהההההההההההההה?

מה יעשו בעוד עונה בלי סיגי ניקי ג'וזף ???????? יהיה משעמם.. ככה אני חושבת

מי צריך עוד עונה

מספיק חירבנו לנו את החיים עם העונה השנייה שכולם חשבו שמיטל מתה ועכשיו היא ניראת כאילו דסה אותה משאית

אויש זה בכלל לא יהיה 'האלופה'..

זתומרת כע, מבחינה טכנית כי זה המשך עונה וההמשך הסדרה.. אבל יביאו דמויות חדשות כנראה ויהיו סיפורים חדשים על רקע עונה 1 + 2. מה שקרה 'אחרי', ו'מעבר'. אבל כל האלופה תכלס מסתכמת בקבוצת כדורגל ויחסים של מיטל סער ומה שבינהם!
הם לקחו את זה רחוק מדי סבבהההה, יש גם עלילות אחרות של כל שאר הדמויות, אבל להמשיך עונה שלישית בלי שום פואנטה?
לגמרי.

../images/Emo7.gif לא נכון

אבל אם לא יהיו צופים [אני מקווה שלא] אז לא יהיה רייטינג והאלופה3 תרד מהמסכים |מאושר| =] האלופה1 באמת הייתה הטלנובלה הכי טובה בעוווווווווולם והיה טוב שהמשיכו כדי לדעת מה עם מיטל וסער
אבל מה עם אדי?!זוכרים הבן של סמדר? אם לא חושבים שצריך שסמדר תדע שזה הבן שלה ? ? שאיציק נכנס בשבילו לכלא?!?!?!?! סס..........

millllley

New member
כנסו כנסו ../images/Emo210.gif

אמממ.. אולי בעונה השלישית סיגי לא תהיה אבל.. רדו למטה
- רק למי שמוכן לזה באמת ! המידע מחדר ההלבשה
כנראה מיכל גבריאלוב [סיגי] תחזור לשחק בסדרה בתור.. התאומה של סיגי !! מעל ומעבר - אני לא יודעת.. ואין לי שמץ אם היא תשחק גם בעונה השלישית ..

OMS

הם לא חושבים שהגיע הזמן לטלנובלה חדשה? למה הם מחזירים אותנו לאחור? עדיף שישימו את העונה הראשונה מההתחלה במקום עונה שלישית.. באמת שחארם על הסדרה. אניווי לפחות יראו את עדי שוב בבלונד

למעלה