הבר שלי

Bumblebee2

New member
הבר שלי

שלום לכל חברי הפורום, אני משתתף שקט בפורום כבר די הרבה ורציתי שתראו את הבר שלי ותציעו לי מה הלאה.

MEIMIS

New member
אני מניח שאתה חובב...

שתיה נקיה יותר מאשר קוקטיילים, כי לא ראיתי הרבה אמצעים שאפשר "לערבב" איתם... בכל אופן.. לשתות ולהנות

marsala

New member
במבלבי היי !

יופי של "שלל" .. נוסיף לגלריה?? ברוך הבא MOSH

night mistress

New member
במקרה יש לי יומולדת עוד מעט...

אתה יכול לתת לי את כולם במתנה

siete

New member
הצעה לשיפור

תשמור את הורמוט במקרר. אלא אם כן אתה גומר אותו מהר כמו בפאבים.

NNעליך

New member
המלצה לס(י)ד(ו)ר!!!

שלושה מדפים.... יפה מאוד. אבל... מדף תחתון: משקאות לבנים - וודקה, ג'ין, רום, טקילה, ובנוסף אניסים (ערק, סמבוקה וכו') מדף אמצעי : אפרטיף כגון ורמונט, קמפרי,וכל הוויסקיים והברנדים למשפחותיהם, ודי שיבאס זה ויסקי לישראלים, זרוק אותו, או תן אותו לחבר שלא מבין, כדאי להעדיף ויסקי מאלט - יותר עדיף מדף עליון : ליקרים. אייריש קרים על מדף??? לא טוב - במקרר חובה. תשיג בקבוק סאות'רן קומפורט (מדף 2) וודקה מצויינת כשהיא קפואה, 'שוטים' קטנים ואל, אני חוזר, א ל תוסיף קרח לויסקי, חבל להרוס, תוסיף מים. וזהו לעכשיו, שתה להנאה.

epidemic

New member
אמנם אני פותח פה פתח לויכוח ארוך...

אבל למה לא להוסיף קרח??? האם יש דמיון בין טמפרטורת החדר באיים בסקוטלנד לטמפרטורת החדר בלב תל-אביב באמצע אוגוסט
הייתי מבין אם היית אומר לא להוסיף כלום לוויסקי, כמשפט האירי הידוע: "לוויסקי טוב אסור להוסיף כלום, חוץ מעוד וויסקי" - אבל בין להוסיף קרח ללהוסיף מים ...

amircn1

New member
ואני אומר שכן כדי להוסיף קרח

אני אוהב את הויסקי שלי מקורר עם קובית קרח אחת (במקרה הכי קיצוני שתיים) פשוט תענוג ...

siete

New member
אופציה נוספת - לקרר את הכוס

לא שעכשיו אוגוסט ולא שאני בתל-אביב...

MEIMIS

New member
נו, באמת..

כל אחד ומה שהוא אוהב.. תפסיקו להיות כ"כ קיצוניים לגבי כל דבר ודבר... אם הוא רוצה לשתות ויסקי עם קרח שיהנה לו.. על טעם וריח אין להתווכח וזה השורה התחתונה למעשה

siete

New member
רק אופציה

מבחינתי גם מי שרוצה לשמור את הווסקי שלו במקפיא שיהיה לו לבריאות! (כל עוד הוא לא מגיש לי...)

Bumblebee2

New member
תשובות

קודם כל יש לי עוד מדף שהוא משמש כספידרעק לכל העירבובים. ויש לי גם ייגר ופינלנדיה במקפיא. הקשאסה (הבקבוק השלישי משמאל בשורה השלישית) היא ולויו ברריו שזה אחלה קשאסה למרות שיש גם גולד שהוא יותר טוב. הבקבוק ליד האולמקה הוא וודקה פלפל חריף. על השיבאס אני באמת לא מת אבל יש אורחים. בכל מקרה רציתי שתציעו לי דברים שכדאי להוסיף (מלבד סינגלים שזה ברור שיתווספו לאט לאט בכל נסיעה של מישהו שאני מכיר לחו"ל).

למעלה