הבר מצווה בפתח

ari111

New member
הבר מצווה בפתח

כן, התינוק הזה שנולד רק אתמול בשבוע 36 ומאז מסב לנו נחת מרובה יחגוג בחודש יולי בר מצווה. מכיוון שבמשפחה המורחבת מספר חובשי כיפה נדרש מקום כשר. חשבנו על מסעדת ברונו בעזריאלי, הארוע עצמו סביב 100 איש יערך במצפה בקומה ה- 49 ולא במסעדה עצמה. ההיה משהו מיכם בארוע שכזה ? איך המקום וכמובן האוכל? ואולי רעיונות אחרים למיקום? "חוצמיזה" עוקב בהנאה אחרי הפורום.... למתייחסים תודה.

Amoureuse

New member
בסדר במגבלות הכשרות

חברה טובה היתה בחתונה בברונו, דווקא על הגג של הקניון ולא ב-49, אבל זה אותו אוכל. היא אמרה שהיה בסדר גמור. למעלה הנוף מקסים, בהחלט מיקום "שווה" ביותר. (המסעדה שם זוועה, אז לא להתבלבל, אבל אם האוכל מברונו אז זה לא משנה).

anat11

New member
../images/Emo4.gif הממ...

כמו שאמרה A (תסלחי לי יקירה שאני לא משחזרת את מלוא השם בלעז), זה בסדר במגבלות הכשרות. יש מי שטוען שהיתה ירידה בזמן האחרון, אבל בסה"כ אני מקווה שאי אפשר מאד ליפול שם (לאחרונה סעדתי בחודש מרץ, גם בשל פרטנרים שומרי וכו', וזה היה בסדר). הנוף למעלה - מצוין. במסעדה למעלה (2C) הייתי רק פעם אחת אבל בסיטואציה כה רומנטית
שאני לא מוצאת את עצמי כשירה לתת ביקורות ראויות על מה שהיה באותו ערב...
מכל מקום - הבנתי שהאוכל הוא מברונו כך שזה לא משנה. אופציה כשרה נוספת יכולה אולי להיות מסעדת לילית ברחוב מאז"ה. שם יש לא רק אוכל כשר אלא ערך מוסף לגבי סיוע לנערים במצוקה. והאוכל - משובח. שווה אולי לבדוק עימם.

anat11

New member
אני מודה שלקח לי רגע ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

מיכלי56

New member
לארי111

אני שוקלת למצוא לך מקום הולם ומתאים. התנאי הוא שאוזמן לארוע...

למעלה