הברקה מעניינת

zina71955

New member
גרשון - די - מספיק. זה מתחיל להיות גרוטסקי

שני הפירסומים שהבאת כאן של UN מתייחסים אך ורק אל שייט במים פנימיים והכותרת הקובעתהיא כדלהלן: Economic Commission for Europe/ Inland Transport Committee Geneva והגדרת התעודה היא: . International Certificate for Operators of Pleasure Craft
אז בקיצור, מה שעשו ברספ"ן אינו מתייחס אל החלטה 40 של ה UN אלא אל משהוא אחר, שגם אם הגישה/כיוון האדמיניסטרטיבית נכונים זה נעשה בצורה חובבנית (אין מילה אחרת) מביישת. הייתי מצפה מרשות ממלכתית במדינת ישראל טיפול יותר מקצועי בסוגיות כאלה. כאמור לעיל, אני מסכים ורוצה בכל ליבי,מבחינת גישתי המקצועית, שתהיה האחדת תיעוד/סילבוסים/הדרכה/פיקוח טכני/אדמיניסטרטיבי במסגרות אירופה/ים תיכון/בי"ל. שייט הפנאי כיום הוא לפחות פי 5 ממה שהיה לפני 15 שנים ומן הראוי למָסד אותו בצורה חכמה ומוסדרת לבטיחות השייט התעבורה הימית והשייטים עצמם.

gerson1

New member
לגבי הגרוטסקיות מסכים איתך חגבי מים פנימיים

ראה הגדרות במסמך הכוללים את מי החופים והמים הלאומיים ע"פ הגדרות האו"ם
לא יהיה פוסט נוסף בכל מקרה

זזה39

New member
תעודת סקיפר

סך הכל רציתי תעודה עם תמונה =באנגלית =של מדינת ישראל שאני סקיפר מוסמך זה הכל . לא מפעיל...

cyprae

New member
כמו בהרבה נושאים. אמרו לעצמם. אם נסבך סימן שא

שאנחנו קיימים. בדיוק כמו מנוע של פזו (של פעם).
למה לעשות פשוט ולהעתיק מהגישה הנורמלית?
אהה , אבל לא ירגישו בנו. בוא נעשה פלונטר. גישה ידוע!

d19511

New member
זה מזכיר תחרויות שייט פה... יוצא שאני

רואה סירות בתחרות כאילו יוצאות לקרב על מרוץ למיליון דולאר.במיוחד בהזנקות.התנגשויות או כמעט .. מה קרה? כולה ספורט.
היה מיקרה שניכנסה בנו סירה מאחור.היינו על סירת השיפוט על עוגן..בנס לא היו ניפגעים.
בטיחות קודמת לכל אפילו אתה צודק...

d19511

New member
טעות..זה שייך לנושא למעלה

למעלה