הברנש נכנס לתפוז

ברנש

New member
הברנש נכנס לתפוז

חברה מה נשמע???? אני הברנש ואני מודיע על כניסתי לפורום. אני בן 16 מהרצליה. ואני נכנס לעולם הפורום!!! אנא שלחו תגובות.

dannnnnna

New member
למה ברנש?

למה ברנש? מאיפה שמעת את המילה המוזרה הזאתי? אתה מכיר את טל בן משה מרעננה? דן?

ברנש

New member
מי אני...ולמה אני??

דנננננה יקירתי. אני לא מכיר טל או דן, אבל מוזר שאת מזכירה את רעננה. שמעתי על תיכון חדש ברעננה בשם הברנש ונשפכתי מצחוק ולכן קראתי לעצמי ברנש. אני יודע שזה סיפור די עלוב, אבל את רצית לדעת. קוראים לי אמיר, אני מהרצליה, אני משחק כדורסל, מנגן על תופים, אוהב את איפה הילד וסבלימינל!!!! היום נפרדתי מחברה שלי ואני מתצער שעשיתי את זה..... מה כדאי לי לעשות?

hasaroot

New member
או מיי גוד!!

דבר ראשון, אני הברנש, אם תסתכל בהודעות הקודנות שלי, תראה שאני קורא לעצמי ככה, אז תשנה את הניק כי אני יותר ותיק (חרוז) וזה לא עסק שיהיו שני ברנשים בפורום.. דבר שני, בקשר לתיכון הברנש, שתי עובדות עליו: 1)באמת קוראים לו תיכון אביב (חרא של שם... ואני הייתי בחבר שופטים, כמה עצוב). 2) כפי שהבנת מהעובדה הראשונה, אני לומד שם. 3) אני מהמצאים והמפיצים של תיכון הברנש!!! אני כ``כ שמח שהשם הזה הגיע אליך!! נראה לי שאני הצעתי את השם, צריך לשאול עוד שני אנשים שהיו איתי אז כי זה היה 5 בבוקר. יש סיכוי שמישהו היה בעדלאידע ברעננה? אני הייתי זה עם השיער הירוק והשלט שצעקתי ``התיכון הברנש, אין יותר תיכון חדש`` היה מגניב שורה תחתונה: this forum isn`t big enough 4 the both of us אז תשנה את הניק. בתודה habarnash

ברנש

New member
אני מצטער, אבל.....

השרוט... אני מאד מצטער, אבל אם לא הייתה רוצה שייקחו לך את הכינוי הייתה צריך להשתמש בו בעצמך. וזה שאתה צועק ``תיכון הברנש`` עם שיער ירוק לא אומר לי כלום. .....אם הכינוי ממש חשוב לך אני אחליף אותו....:-( אבל בבקשה תחשוב על זה.

hasaroot

New member
גם אני מצטער אבל..

דבר ראשון זה לא רק שאני צועק ``תיכון הברנש`` עם שיער ירוק, אני המצאתי והפצתי את השם, עד עכשיו היה די חשוב לי לא לקחת זכויות על זה, אבל אני הברנש1 זה בכלל הסימן ההיכר שלי. אז מצטער אבל זה ממש חשוב לי. אני לא עושה את זה כדי להיות מניאקי, אבל כל כמעט כל הודעה שאני כותב אני חותם: habarnash וכשאני מדבר על עצמי בגוף שלישי אני כותב הברנש. מצטער אם אני נשמע כועס מדי, אבל ככה זה. ובקשר לזה שקוראים לי ``hasaroot``, זה הניק שלי בכל המקומות ברשת (אני יודע שהמילל הזה שלי לא ככה..) hasaroot זה מה שאני habarnash זה מי שאני אני מצטער.. habarnash אם תוכל לאמר לי מי אמר לך על תיכון הברנש זה ממש יהיה חזק (ואמץ) כי אני מת לדעת איך זה הגיע אליך. אוף! אני מרגיש צורך להיות ברנש טוב... אוקי, ככה, תשאיר את הניק שלך כמו שהוא אבל אל תחתום בניק אחר ואל תדבר על עצמך בגוף שלישי כ``הברנש``... אנא ממך.. deal?

ברנש

New member
יום אחד....

לפני יומיים או שלושה הלכתי עם חברים ברעננה ברחוב ויצמן (אני חושב). ואני רואה משהו (עם כובע אפור שנראה כמו כיפה) הולך ומעשן סיגריה. הוא נראה לי מוכר ושאלתי אותו באיזה בית ספר הוא והוא ענה לי ``הברנש``!! נ.ב תודה. על החתום: אמיר.....

Wandy

New member
לשני הברנשים..

אני קראתי ת`ויכוח שלכם, ויש לי הצעה...לא מאוד מקורית, אבל ככה לשניכם יקראו ברנשים. אז אחד יהיה הברנש מרעננה ולשני הברנש מהרצליה... :)

למעלה