הברכה לאלישע

• פותח הנושא nivsh
  • פורסם בתאריך

פזיתנ

New member
אלישע שוב תודה על כל הארגון והרצון../images/Emo9.gif

טלי תודה על ה"אחסון" פזית

Elishabb

New member
להגשים חלום

חלום, מעצם הגדרתו הוא מושא רצונותיו של האדם והאופק אליו הוא חותר להגיע, אולם בסתר ליבו תמיד מסתתר הפיקפוק - האם יגיע אליו? נדמה לי שביומים שעברנו ביחד, גיליתי את סוד הגשמת החלום - שותפים אמיתים, בלעדיהם ישאר חלום בלתי ממומש. במסגרת עבודתי יוצא לי להכיר מורים רבים. חלקם בעלי מוטיבצית למידה גבוה יותר וחלקם פחות. בקבוצת המשתתפים במפגש גיליתי אכויות נדירות, ידע רחב וגישות פתוחות בלעדיהן לא ניתן היה לממש את החלום. אז תודה לכולכם על המאמצים שהשקעתם (ואני יודע כמה זה היה קשה) ובמיוחד תודתי נתונה לך טלי ולמנהלת בית ספר "בןגוריון" על האירוח. המשך עשייה חינוכית פוריה לכולנו. אלישע

נאוה 2

New member
אלישע, תודה רבה מכל הלב על ההשקעה..

על הסובלנות ועל היומיים הנפלאים שהענקת לנו. כמובן המפגש הזה נטע בי מוטיבציה רבה להמשך למידה. אני מחכה בכיליון עיניים למפגש הבא. אולי בקיץ?!!

Elishabb

New member
מרים כפפה

שלום נאוה- כמי שהייתה שותפה לנביטת היוזמה, אני מרים את הכפפה שהשלכת ומוכן בהחלט לקיים מפגשי המשך בתחילת חופשת קיץ. מקווה שעד אז גם המצב הבטחוני ישתפר ומשתתפות שלא יכלו להפעם ליטול חלק, יצטרפו לחויה. אלישע

נאוה 2

New member
אלישע, אנחנו מחוסנים........./images/Emo57.gif

אני אנסה לקיים את המפגש הבא בבית ספרי. אני מקוה שעד אז חדרי המחשבים שלנו יהיו מחוברים לאינטרנט.

אפילו הטארות היו לצידנו.. ויהיו גם

להבא... מפגש שכולו מאהבה לא יכול שלא להצליח.

nivsh

New member
גם אני הגשמתי חלום

אלישע תראה מה יצרתי באתר שלי זה עוד לא גמור אבל אני אמשיך לשפר וללמוד עוד דברים

Elishabb

New member
היי טלי

ראיתי והיום אני גם יודע במי מדובר. בהצלחה בהמשך אלישע

toy toy

New member
מפגש משמעותי...

אלישע, רבים מאיתנו הגיעו עם ידע נרחב בנושא, ואני יודעת שכולנו למדנו לא מעט המפגש היה חוויה בפני עצמה והאפשרות להמשיך ולהתחלק בעשייה גם עכשיו בהחלט מחממת את הלב. תודה מכל הלב מחכה כמו כולם להמשך.

לראות חלום בהתגשמותו...

לראות אדם בעל חלום, מלא רצון טוב, לב רחב(וראינו שיש מקום ללב הזה),אוהב לתת וגם ,לא פחות חשוב יודע איך לתת. המקצועיות שלך מדהימה. אף אחד לא יאמין שהצלחת לדחוס כזאת כמות של חומר, שישבנו מ-10.00 עד כמעט ארבע אח"צ עם הפסקה קצרה אחת, שלא היית צריך להעיר לאף אחד לשקט(מדובר במורים\ות),שכולם ישבו ושתו בצמא את הידע שהעברת. והכל בהתנדבות.... מי היה מאמין.... על כך, ועל הטרמפ שלי ובכלל על הכל, תודה מכל הלב.אני למדתי המון!!!!

nivsh

New member
כן זאת אני

אבל הבן שלי לא נותן לי להשתמש במחשב הוא לא יתן לי היום!

למעלה