הברית WCW מגייסת!!

ליאב111

New member
הברית WCW מגייסת!!

כל מי שרוצה להצטרף לברית שיפנה למסנג'ר [email protected] או לאייסי 302062162 אנחנו מבינים הרבה במשחק ונוכל לעזור לך וללמד אותך טקטיקות.. יש לנו 2 בעשירייה! שיתוף פעולה: P2G הסכם שלום: TP מי שרוצה הסכם שלום או שיתוף פעולה שידבר איתי!

מנהל HoR

New member
רק שתדעו לכם

שהמדינה של ליאב היא WWE והיא בדירוג 10!! וגם במזכ'ל האום יש לה 150+ קולות!!

vagz

New member
הודעה חשובה

אין שיתוף פעולה עם P2G לP2G יש כבר שת"פ ויחתם עוד אחד בעתיד אבל בכל זאת אנחנו נעזור לליאב בכל בעיה וצרה במשחק. ליאב בהצלחה אחי..

ליאב111

New member
בעע פעם ראשונה..

תודה.. נפתחה קומונה לברית! http://communa.tapuz.co.il/liav

ליאב111

New member
נחתם הסכם שלום עם AFAC!

ו2 מהמאייה הצטרפו לברית.. יאללה מי שרוצה להצטרף פרטים למטה :)

ליאב111

New member
עוד הסכם שלום עם TPC

יאללה כמה הסכמי שלום חח.. תצטרפו לברית! פרטים למטה! ברית מגובשת מדי פעם יש וועדות במסנג'ר וקומונה! מחר תיראו 2 מדינות מWCW בעשירייה!

KicK Ass9

New member
לא מנעיין כל הסכמי השלום

המשחק עוד לא התחיל וכבר יש לכם שלום אחד עם השני? אף אחד לא יודע עדיין מה יהיו כוחות הבריתות השונות.. המון הסכמי שלום = משחק משעמם כמו מפקד צבאות.. כל היום בונים ובונים.. צריך ליצור תומך "בוב הבנאי", שנותן לך 20,000 תורים לפיתוח תעשייה בקיצור, לדעתי כדאי לך לבטל את הסכמי השלום והשיתופי פעולה, ולעשות אותם חודש אחרי שהמשחק יצא רישמית

vagz

New member
צודק קוסטה

וזה מה שעושות לא מעט בריתות כולל אותנו (פרסום סמוי) חותמים הסכמי שלום רק לאחר תחילת המשחק המלא... ואני ממליץ לכולם לעשות ככה

KicK Ass9

New member
=] גם לנו היו המון הסכמי שלום

אני מקווה שהפעם זה יהיה קצת שונה.. =]

vagz

New member
אני מאמין שהפעם זה יהיה שונה...

כי המשחק יתאפס כל חצי שנה אז כל חצי שנה תהיה מלחמה אני מאמין שתהיה מלחמה לכיף שתגמור את המשחק ואנשים פחות ישמרו על המדינה כאשר המשחק מתאפס

ליאב111

New member
זה לא יהיה משעמם..

דבר ראשון לא יתקיפו אותנו מישהו מכל הבריתות האלה.. אז אנחנו יותר בטוחים... ודבר שני אפשר לתקוף את המדינות שבלי ברית.. דרך אגב יש שת"פ עם EL! והסכם שלום עם TDE

lidor500

New member
עדיף מוקדם מבכלל..

אין לי מושג אם המצאתי את הפתגם הרגע או שהוא כבר היה קיים לפני..

lidor500

New member
לעזאזל שרשרתי ל-kickass

הקפצה ל-wcw אכן יש הסכם שת"פ עם EL... בהצלחה בגיוסים שותף..

למעלה