"הבריחה מ...."

mirushi16

New member
"הבריחה מ...."

כן,מה לעשות אני מכורה למשחקים מהסוג הזה :] יש למישהו עוד משחקים כאלו? {חוץ ממה שיש כבר באתר?}

mirushi16

New member
ועוד שאלה

קיים משחק מסוג GTA און ליין?

When Pigs Fly

New member
אני לא יודעת איזה יש בתפוז ואיזהאין

אבל הנה כמה http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1400-298-185,00.html?EncyFields=141&fullNameText=%E7%E3%F8&hdnSearchElementCount=0&hdnPageDisplay=1 מקווה שזה יפעל :]

Stansfield

New member
יש לי מלא

אני מוסיפה את כל מה שאני יכולה לGAMEON, אני גם מקבלת חדשים כל הזמן. יש לי כל מיני כאלה גסים קצת או אלימים שאני לא יכולה להוסיף אז אם את רוצה שאני אשלח לך אותם רק תגידי

Stansfield

New member
סבבה אני אשלח לך ../images/Emo13.gif

אני אשלח לך רק את הגסים והאלה שאני לא שולחת לכאן מסיבה זו או אחרת (2-3 משחקים אני מאמינה) כי את השאר אני עוד אשים פה (אם הם לא כאן כבר חח)

מה זאת אומרת גסים?

לאיזה גיל זה מתאים? פשוט אני בת 12 וחולה על המשחקים האלה ואני לא יודעת אם זה מתאים לגילי

Stansfield

New member
יש אחד...

שהוא גס מבחינה מינית האחרים הם אלמים וחלקם אפילו מפחידים (אחד מהם ממש הלחיץ אותי חח) בואי נגיד שתפוז לא ישימו אותם באתר, אבל לא הייתי אומרת שזה רק מגיל 18 ומעלה, זה תלוי כמה השטויות האלה משפיעות עליך אישית.

/

New member
את יכולה לשלוח לי את המשחקים במסר

בבקשה? וכמה שיותר מהר, יהיה לי יותר תעסוקה :)

Stansfield

New member
הייתי שולחת לכל מי שביקש

כבר עכשיו אבל כבר כמה ימים שאני לא מצליחה להכנס לאי מייל אליו חברים שלי שלחו לי את הכתובות. לפעמים זה קורה, בטח יותר מאוחר או בימים הקרובים זה יעבוד, אני אשלח לכם ברגע שאני אוכל... סורי על האיחור

Stansfield

New member
חח שניה אחרי ש...

כתבתי את ההודעה הזאת הצלחתי להכנס לאי מייל אז שלחתי מסרים למי שביקש ממני כאן ובמסרים.

למעלה