הברחתם אותי

עפריקי

New member
הֶיייייייי! לאן הלכה ההודעה ההיא?

חחח מחקו אותה! וטוב שככה! אבל תקראו שניה את מה שכתבתי כתגובה על מה שהיה כתוב שם... תגובה על תגובה של מישהו=וזהו! תבינו לבד...

Shroomzie

New member
עפריקי וכולם כנסו

דבר ראשון... כתוב בכניסה של הפורום את השמות של מי שהפורום הזה שלו?? לא... למה? כי כל מי שרוצה יכול להצטרף. אז זה דבר ראשון להבין פה. אין דבר כזה פורום שלנו ופורום לא שלנו. גם הפורום של אייסיטי הוא לא שלך מי שרוצה יבוא ויצטרף בלי לשאול אם בא לך או לא. מובן?? יפה. לא מובן? חפיף. עכשיו... תראי למשל בפורום אייסיטי כשמישהו חדש מגיע איך מקבלים אותו? "ברוך הבא"," תצטרך עזרה תוכל לפנות אלינו", וכו" איך הם מקבלים אנשים חדשים פה? בהודעות של: "פורום אייסיטי - דיי להציף!" במקום לרשום הודעה ולהסביר בה מה קורה בפורום ולמה לא לכתוב כל כך הרבה הודעות וזה הם כותבים כאלה הודעות... או הודעות של: יאללה נמאס לי כבר יש פה הרבה חדשים וכבר לא כיף לי יותר... מבינה??? בגלל זה אמרתי שהם סנובים ואני עדיין חושב ככה. ביי

ל א ק י

New member
רגע רגע רגע.....

כשהגעתם לא אמרנו לכם ברוך הבא? אמרנו.... וגם אמרנו לכם שאתם יכולים להתנחף חופשי.... חלק ממכם היו נחמדים.. דיברו איתנו... וחלק ממכם ישר התחילו להציף את הפורום.. אז בסדר.. הצפתם.. אף אחד לא מחק לכם ת´הודעות..... אבל עכשיו מבקשים ממכם לא להציף... אז מה הבעיה שלכם? אתם חייבים ישר להתעצבן ולקלל? מה הקטע בזה?

pentagon89

New member
מה

אתם רוצים שנעשה????????? אנחנו (לפחות אני) לא נתחיל לדבר על אווטרים וכל זה.... לפי דעת איליין, על מה שמדברים פה לא חוקי בפורום אייסיטי.. בשביל זה עברנו לפה.. אז אל תתחילו להתעצבן עלינו... אתם רוצים לומר משהו?? סבבה , אנחנו לא עוצרים אתכם...

חבר´ה! להירגע בבקשה!

תגידו, חברי אוף טופיק, עכשיו תשובה רצינית וכנה האם מפריע לכם שאנחנו פה? כי אם כן אנחנו נבין שטעינו בפורום ונעזוב אתכם לנפשכם

ל א ק י

New member
לי לא מפריע שאתם פה....

אבל רגע.. בהודעה שהגבת עליה היה כתוב שאנחנו מתעצבנים.... אז ביקשנו לא להציף.. לא התעצבנו! ולא קיללנו.... (לאומתכם....) אבל אמרת שאנחנו התעצבנו? לי דווקא נראה שאתם התעצבנתם.... לא אנחנו!

Shroomzie

New member
בואי תקשיבי רגע לאקי...

לא התעצבנתם... אתם (חלק ממכם ואני חוזר חלק ממכם - מאנגה ופלאפון למשל) הייתם סנובים כי הודעה של "הברחתם אותי מפה" בגלל שכמה אנשים הצטפו לפורום זה סנוביות ואין מה לעשות אני שונא סנובים אז הייתי חייב להגיב

ל א ק י

New member
אמממממממממ..........

אפחד לא סנוב... פשוט ביקשו ממכם להפסיק להציף.....

manga girl

New member
יו מחקו את מה שכתבנו

דווקא היה לי משו מצחיק: "אני בדיוק מכרסמת לי עצם אם לא אכפת לכם"

STOP IT../images/Emo70.gif

אנשים!!!!להירגע!!! לתושבי אי סיטי... תראו באנו לפורום שלהם ועכשיו אנחנו גם מתחילים לריב פה?! מה זאת החוצפה הזאת! אתם לא צריכים להביא את הריבים המעצבנים שלכם לפה! תראו אני חשבתי שזה רעיון טוב אם נבוא וניצטרף לפורום...אז לא הייתה לנו קבלת פנים חמה אבל זה לא אומר שעכשיו אנחנו צריכים להוציא את העצבים שלנו פה! תריבו בעיר או לכו לפורום ריבים! GET A LIFE OR PISS OFF ודיירי הפורום... סליחה אם אנחנו מציפים אבל מה לעשות שלכולם יש מה להגיד...ולפגעסוס...אולי פשוט תמחק את הריבים וההודעות המעצבנות ששירשרו פה מאז שהגענו ופשוט נפתח דף חדש... אי סיטי... זה לא פורום שנועד כדי שנוציא את העצבים שלנו פה אז להירגע... סוף סיפור. ואני לא מכלילה את כולם...אני פשוט חושבת ´שפלשנו´ לפה וכמו טרמיטים, אנחנו הורסים להם את הפורום! באהבה...בריט

../images/Emo10.gif אני יודעת

אולי פשוט תלך מפה וזהו? נמצא לנו פורום אחר, סבבה?

simpson

New member
מצטער,מבטיח לא להציף יותר

ולא לדבר הרבה על עיניני אייסיטי טוב,אני עשיתי את שלי..עכשיו תורכם..

swirrrly

New member
לתושבי איי סי טי הנכבדים שלום

רציתי שתדעו שלי אין בעיות עם זה שאתם כאן, ואתם מתקבלים בברכה מבחינתי, אני אישית מרוצה מכם.. ד"ש מיוחד לרונן ומעין

Shroomzie

New member
אוווווו אתם רואים על זה אני מדבר

swirrrly למשל יודעת איך לתת קבלת פנים יפה (היי דרך אגב). ולא ישר מתחילה עם "אני עוזבת נמאס לי מהחדשים"...

manga girl

New member
עכשיו תקשיב לי טוב טוב

א. אני אמרתי לכם ברוכים הבאים ואמרתי שאני שמחה שבאתי ב. לא אמרתי שאני עוזבת ביקשתי שתפסיקו להציף אז שלא תעז לסלף את הדברים שלי אתה שומע?!

למעלה