../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
לShroomzie ולכל מי שהשתתף בשרשור.... אני לא מוכן לקבל קללות והעלבות בפורום שלי. Shroomzie אתה התחלת את העניין ולכן אני פונה אליך אישית, אני לא אסבול התנהגות כזאת בפורום. ולכל אלו שהגיבו, בפעם הבאה תמנעו מזה. הודעה עם קללות או העלבות נמחקת ברגע שאני רואה אותה. אני ארשום כאן שוב את כללי הפורום למי ששכח: שרשורים אם יש כבר הודעה הקשורה לנושא עליו אתןם מעוניינים לדבר בעמוד הראשי או אפילו בעמוד שלפניו. אנא שרשרו את הודעתכם להודעה זאת. אם תפתחו הודעה חדשה, אני אשרשר ברגע שאראה זאת. שרשור יתר אם הנושא עליו אתם מעוניינים לדבר אינו קשור לשרשור מסויים (אפילו אם זה השרשור הפעיל ביותר כרגע), נא לא לשרשר לשם. אני מודע שרבים האנשים שאוהבים "שרשורי-פלצת" אבל הם תוקעים את המחשב לגולשים אחרים וזה מאוד לא נעים. במידה ואראה הודעות לא קשורות המשורשרות אחת לשניה במטרה ליצור "שרשור-פלצת", מאחר ואין לי אפשרות להפוך הודעה משורשרת להודעה חדשה, הודעה המשורשרת ללא סיבה תימחק ותכתב מחדש בשם כותב ההודעה בתור הודעה חדשה. שירים ברשת הורדת שירים מהרשת היא פעולה לא חוקית, היא עוברת על חוק זכויות יוצרים. אם אתם מעוניינים לספר בפורום על איך שעברתם אתמול על החוק, זה בסדר מצדי, אבל הודעה שבה תהיה המלצה על תוכנת שיתוף קבצים (קאזהה ודומיה), קישור לאתר עם שירים להורדה, המלצה להוריד שיר וכו´, תימחק לאלתר.
חוקים ומגבלות אני מדגיש, למרות שניתן לדבר כאן על הכל, עדיין חלים על הפורום הכללים שבתקנון. כלומר הודעות הכוללות אאוטינג, קללות, הצפות וכל דבר אחר שנוגד את החוק או שלא עומד בכללים שבתקנון הפורומים, תימחקנה. אני מצפה מכולם לפעול בהתאם לחוקים אלו. אם אני אראה מישהו שבאופן קבוע עובר על החוקים, הוא ייחסם
|
בנוגע להצטרפותם של חברי פורום איי סיטי לפורו אוף טופיק. מבדיקה מהירה של העמוד הראשון בפורום כפי שהיה לפני שהחל הנושא לעיל... היו בעמוד הראשון 8 הודעות שנפתחו ע"י אנשי הפורום שלא הגיעו מפורום איי סיטי (ושניים מהם שהפכו בסוף לשרשורפלצת, היו בנוגע לכך שמפריעים לכם השרשוריפלצת). ו 7 הודעות שנפתחו ע"י חברי פורום שכן הגיעו מאייסיטי (שאחד היה שרשור פתיחה, והשני שרשור הכרות). ולסיכום: השרשורים הענקיים האלה לא ישארו לנצח בעמוד הראשי. הם הצטרפו היום, תנו הזדמנות להכיר אותם. מקווה מאוד שזו תהיה ההודעה האחרונה בנושא.