הברזות.

Im So Excited

New member
הברזות.

קורה לכם שאתם קמים בבוקר ואין לכם כוח ללכת לבית ספר? או לאוניברסיטה[אבל לא נראה לי שמאוניברסיטה מבריזים אז חחחח] זה מה שקרה לי היום. והמצאתי לאמא שלי שלא לומדים היום ושיש איזו פעילות לא מעניינת. אני לא אוהבת לשקר,אבל אחרת היא היתה מכריחה אותי ללכת. טוב אז לעניין- מה אתם עושים כשאתם לא רוצים ללכת לבית ספר? איזה תירוצים אתם ממציאים להורים? קרה פעם שההורים לא האמינו לכם?

ציקהלה

New member
אני הייתי פשוט עושה משהו כזה

"אבא, אמא, אני לבית הספר היום לא הולך תביאו כסף הולך ליצלול..."

eynav16

New member
לא ממציאים כלום

פשוט מודיע להם.."אני לא הולכת מחר לבי"ס".. אין להם הרבה מה לעשות חוץ מלנסות לשכנע אותי..למרות שאני הולכת רק יומיים ככה שאני לא כל כך מבריזה מהימיים שאני הוכלת..

נעמצי

New member
פשוט לא הולכים

נשארים בבית. אני עושה את זה יותר מדי פעמים, אז זה לפעמים כבר מעצבן את אבא שלי. אל אני עדיין נשארת בבית כשבא לי.

I3lackM

New member
צריך לעשות חקר...

כי לדעתי לאוניברסיטה מבריזים יותר, פשוט יש הרבה יותר חופשיות אז יש פחות רגשי אשם כשלא באים לשיעור או שניים :] לתיכון אף פעם לא נתנו לי להבריז, אפילו אם הייתי חולה מת. עכשיו, בקולג', זה הרבה יותר קל. יום טוב :]

Crazy Dipsi

New member
טוב..

אני פשוט מודיעה להורים שאני לא הולכת לבית ספר,והם לא שואלים יותר מידי שאלות. חוץ מזה שזה קורה ממש מעט.

daphnadk

New member
../images/Emo4.gif

טוב....מתחילת השנה פה (איטליה) לא ממש היברזתי כי אין לי מה לעשות חוץ מללכת לבצפר (מעורר רחמים אני יודעת) אבל בארץ פשוט הייתי עושה את עצמי הולכת לבצפר ואז הולכת למקום אחר בימקום...זה ממש קל! לא ממש אמרתי להם על זה אף פעם...אבל ככה הייתי בארץ כל החטיבה וזה די נחמד... אם כבר מגיעים לבצפר אז מתפסים על הגדר ...די קל (למרות שיש בעיות בסיגנון התיק ניקרע או המכנסיים מהגדר) אבל לא נורא

פשוט לא הולכים...

זה מה שאני הייתי עושה. אבל רוב הזמן למדתי בישיבה, אז פשוט נשארתי בפנימיה לישון כל היום או שהלכתי לטייל ברחבי ההתנחלות... כל המורים השתגעו

Psychodish

New member
../images/Emo10.gif

הברזתי כל כך המון לאחרונה. וגם בתחילת הלימודים הייתי מבריזה דיי הרבה. אני מרגישה לעיתים תכופות יותר שאין כוח ללכת לבצפר, יותר נכון אי רצון. אבל מה שחייבים, חייבים. כשאני לא בבצפר אני סתם עושה את עצמי חולה, או שיש יום חופש בגלל בלה בלה בלה. כל מיני תירוצים. או שסתם מתנחלים באיזה מקום. ההורים אפעם לא מאמינים לי...חחחחחח

lolypop12

New member
אני בתחילת השנה

כל הזמן הייתי בדיכאון ולא רציתי ללכת ופשוט הרשו לי.....

eynav16

New member
זה מה שקורה אצלי..../images/Emo4.gif

אז אני פשוט הולכת רק יומיים בשבוע.... ואולי עוד עוד כמה חודשים יתחיל ללכת 3-4 ימים בשבוע.. בכל מקרה זה שנה אחרונה ואיןלי מה ללמוד אלה רק להיות עם חברים...

אממ...

בבית ספר הייתי מבריזה המון והמורים היו משתגעים שזה לא פוגע לי בלימודים... ההורים היו משתגעים כי הייתי מתעוררת בשעות מלחיצות ואח"כ הולכת לחברות עד מאוחר ולמחרת שוב לא הולכת לבית ספר... בקולג' הקודם מיציתי מהר והייתי הולכת רק לשיעורי פסיכולוגיה, עד שהבנתי שזה לא ממש עוזר לי לעבור מקצוע אחד ולהכשל בכל האחרים, אז עזבתי (גם כי הפסדתי חודש לימודים כשהייתי בארץ בהלוויה של סבתא שלי). ובקולג' החדש לא הברזתי, כי ממש נחמד שם. אין סיבה להבריז, זה כמו להיות בבית... לא רוצים ללכת לשיעור, פשוט אומרים למרצה שיורדים ללמוד בספריה, יורדים לקפיטריה או לספריה לשבת על הספה ולקרוא ספר. ממילא הכל עובד שם על דד-ליינים. ככה שלא איכפת להם מה שאתה עושה, כי הכל חופשי... עד שצריך להגיש עבודות ולעשות מבחנים. היום לא הרגשתי טוב, אז נתנו לי מין טופס למלא כשאני אחזור ואמרו לי שאני רשאית ללכת... כשאין חוקים נוקשים מידיי, אין צורך "להיות רעים" ולהפר אותם...

AnnabeI Lee

New member
השירשור הזה גורם לי להרגיש

חנונית. אבל תאכלס לעיתים הרחוקות שאני באמת לא הולכת כשלא בא לי, אני פשוט אומרת להורים שאני לא הולכת (ואז הם שואלים אם אני מרגישה בסדר
כל תשובה תתקבל, אבל אם אומרים לא זה הולך מהר יותר)

d a p h i

New member
לא...בבי"ס שלי,

אסור להפסיד יותר מ-9 ימים בסמסטר. אז אני לא באה רק אם אני ממש חולה, למרות שאני ממש רוצה להבריז לפעמים. באסה. מצד שני, יש לי חברים בקולג', שהולכים להרצאה פעם בסמסטר, אז אני לא יודעת מה יהיה בעתיד.

Cool Vibes

New member
הברזות?

קורה לפעמים,אבל מעט,כי אני אוהבת ללכת לבית ספר.באמת,כיף לי עם החברים שלי פה,כשאני לא הולכת לבית ספר זה רק בגלל שאני -באמת- לא מרגישה טוב.

אואואווא איזו שאלה..

את מדברת פה עם מלכת ההברזות :] תכלס אמא שלי כבר בקושי מאמינה לי חח...

למעלה