הברדק חוגג !

הברדק חוגג !

הבעייה האמיתית של ישראל היא לא הפלשתינאים, ולא הערבים הישראלים. הבעייה היא הברדק השורר בה. לית דין ולית דיין. אין משמעת. לא בבתי הספר, לא בתיכון, בצבא מצליחים איכשהו להכניס אנשים למשמעת, אבל באזרחות - שלא נדע ! השאלה האמיתית היא מי ישלוט כאן : הרוב השקט, העדין, שוחר שלום, שיויון וכבוד הדדי. או הפורעים, מציתי היערות, זורקי אבנים על מכוניות, היורים על אזרחים ללא אבחנה, הפוגרומצ`יקים מכל דת, צבע ועדה, הרוצחים, המסיתים, הגנבים. האם תהיה זו מדינת חוק מסודרת ושיויונית לכל אזרחיה באשר הם שם או שתהיה פה אנרכיה שלמה. אני לא רואה שום הבדל בין פורעי החוק הערבים, לפורעי החוק היהודים. ואל תספרו לי שיש הבדל. פשוט א י ן !!!!

amor

New member
מתי ראית יהודים מציתי יערות

ההשוואה שלך מקוממת (חוץ מזה שאת לא עונה ומשאירה כמה שאלות פתוחות).. אין ולא היו ולדעתי גם לא יהיו יהודים אשר יציתו יערות או מכוניות או יבצעו ירי סתם כך לשם תענוג.(איני נוגע בצד הפלילי) מסיתים ומציתים ערבים עושים זאת להנאה לפגוע בכל מה שקשור ליהודים, כגון בנק שנותן רק להם שירותי בנקאות בכפר או רמזור או משרד ממשלתי אחר. ומדוע הם עושים זאת ? לא בגלל השירות הגרוע שהם מקבלים אלא כהזדהות עם תושבי עזה . הפגנה במסגרת חוקית של אלה או אלה - לגיטימית . הצתה והסתה ניתן למצוא רק במגזר הערבי ואין מה להשוות ליהודים בבקשה. אגב מחכים לתשובותיך.

לצדיק ואמור- אני דווקא עונה

אני דווקא כן עונה, אלא שלפעמים התגובות לדבריי כל-כך איטיות, שאני הולכת לעשות בינתיים משהו אחר. ובכן, לא שמעת על היהודים שירו על כביכול ערבים בחיפה, ופגעו ב4 אנשים, 3 מהם היו יהודים? אני חיפאית ובני משפחתי גם הולכים לאותם מקומות. בתי ממלצרת במסעדה ערבית, אז תצדיק אולי יהודי שיירה לשם ? ולא שמעת על יהודים שהציתו ניידת ? איזה מין אדם זה שיוצא לפגוע באדם אחר, חף מפשע, רק בתירוץ של ``הייתי עצבני``. מה זאת אומרת איך אני משווה? פושע הוא פושע, אין הצדקה להתפרעות משום סוג שהוא. וודאי שאני משווה. היהודים כולם ``מלאכים`` והערבים כולם ``מפלצות``. איך אתה יכול לגונן על הפושעים האלה ? על הצבא להגן עלינו מפני אויבים מבחוץ, ועל המשטרה לגונן עלינו מפני אויבים מבפנים, כולל כל הפושעים מכל המינים ומכל הסוגים...

amor

New member
נא לא להיסחף

אף אחד לא מצדיק כל אלימות של בני ישמעאל או בני ישראל. אולם נא לא להיסחף ואין מה להשוות בין פרחח מזדמן ברחוב היהודי אשר לא שלט ביצרו עקב הנסיבות (ושוב לא מוצדק) לבין מתפרעים ערבים אשר פועלים בשיטתיות להשמיד כל מה שקשור ליהודים לרבות אלה העומדים לשירותם. המדובר במדיניות של ערביי ישראל לפגוע בנו בכל עת ובכל מקום ועל כך עלינו להתאחד לראות את המציאות ולא להזות . לגבי כל היתר אני מסכים אתך לרבות מלצור במסעדה ערבית, אם כי לא היה נורא אם זה היה מתבצע במסעדה יהודית וכאלה לא חסרות. אגב איך הטיפים במסעדות ערביות?

הרי לך הבדל אחד שאומר הכל

פורעים יהודים שהיו עושים לינץ לא היו מורידים את השיניים של האדם לא היו מוציאים אברים פנימיים בעודו חי לא היו מתעללים בגופה לא היו גוררים את הגופה עם מכונית וכן הלאה

למעלה