הברדוגיה

קפת

New member
הברדוגיה

לבושה בחלוק מגבת לבן מאסכולת הספא, ספק מוחטת, ספק מחטטת באפה, מכריזה הנערה בפרסומת העצמית של תפוז: אני יודעת מה את חושב אין לך מושג עד כמה אתה טועה... ואז בגדול וכתום: לא הגיע הזמן שהעולם ישמע אותך? ומצורף הלוגו התפוזי המזעזע, שנראה כמו משהו שסקאלי ומולדר היו מגדירים כטביעת רגלו המסוקסת של גורם חוצני עוין ואפל. אז בנוגע לשאלה: לא. לא הגיע הזמן שהעולם ישמע אותך. א, כי לעולם ממש לא אכפת מ98 אחוזים מההגיגים המשורלטנים של עילגי העולם הוירטואלי. אולי לאחוז אחד בודד יש מה להגיד, והוא גם יודע לנסח את עצמו כראוי, וגם אז לעולם לא ממש אכפת. וב, כי התחביר והפיסוק של ההגיגי הנערה הממוגבת הם מתחת לכל ביקורת, ומי האדיוט שנתן את ההוראה להפוך את המשפט הזה לטיזר פרסומי? וג, וזה הכי חזק, אז תקשיבו לי טוב-טוב: בלוגים זה זבל מצחין, טרנד מפגר וחסר משמעות שיתפוגג בקרוב מאוד מאוד בעזרת השם והקומונסנס. ולפרויקט הבלוגיה של תפוז יש מטרה אחת בלבד, שאין לה שום קשר עם מתן אפשרות ביטוי דמוקרטי לכל מצורע וזב חוטם: להגביר את מספר הכניסות לפורטל על מנת להגדיל את נפחי הפרסום. הנה אמרתי.

לדעתי הם התכוונו בדיוק לזה

ואת כרגיל סתם מתלהמת. משעשע לראות מה יכול להוציא ממך חרון קדוש שכזה. בחורות עם מגבת. ולא סתם. בחורות עילגות וצעירות עם עור חלק עם מגבת. ועוד אחת עם פישוק מתחת לכל ביקורת. ואל תדאגי. אף אחד לא באמת מפרסם באינטרנט. אולי קצת ברטר ושטויות כאלה. אם קהל היעד שלך הוא אסופה של עילגים גרפומנים ואהבלים, אתה יכול לתלות סטנסילים בלוחות של החוג לספרות. ב"פ" דגושה ורפויה, לסירוגין. זהו. גם ככה התכוונתי לקצר. כהרגלי.

קפת

New member
כאילו שעוד יש אצל משהו

שניתן לקצר אותו. אל תגיד שאני סתם מתלהמת. זה לא מדויק, אפילו מעליב. אני, כשאני כבר מתלהמת על משהו, זה אפפם לא סתם. זה תמיד מסיבה מאוד מאוד מוצדקת וראויה. בחורות עם מגבת, זה לא היה הנשוא, אפילו לא המושא, ובטח לא הנושא. זה היה הטפל. אבל אתה, כהרגלך, מבין ומתמקד רק בטפלות. תפלות ותפילות, ואפרופו קדושה: מה קורה עם שוקי והתותח? הענשתאתו? איך? מה? ספר קצת פרטים, יא חמור.

דברי ימי השוקי

בגלל שביקשת כל כך יפה, כולל הבטחות מפורשות להטבות ושווה כסף, אספר לך מה איתרע בגורלו של שוקי. לאחר גניבת התותחוקן, שוקי שלנו הפך לאדם מאושר. מי שהטעם לחייו נעוץ במעלה עכוזו, שלא יתפלא אם הוא מחייך ונראה כמו פרצוף תחת. אבל מה, שוקי שלנו לא הצליח לסתום את הפה. הוא התרברב והתרברב בגניבת התותח ובמה שזה עשה לחייו, עד שנמאס לי. אז שאלתי אותו "שוקי, אייך?" והוא ענה לי "הנני" ורץ להסתתר מתחת לאיזה עץ תאנה. רק שהוא שכח שגם גבורים אוהבות תאנים. אז הוא ברח משם עקוץ, ואני לקחתי לו את התותח. כגודל האושר היה גודל השביזות. שוקי שלנו נע ונד ממורמר ולא מסופק, והתחיל לפתח דפוסי התנהגות מוזרים, שכללו תחיבת חפצים דמויי תותח באחוריו, כיווץ מצחו ואז שליפתם והטלתם למרחק. בין לבין הוא גם התחיל לדבר סרה בממציא התותח. אז התעצבנתי. והגבתי. האמת, תגובת יתר (ככה אומרים אובר ריאקשן?) ושלחתי כמה ברקים שחרכו את אחוריו הדוויים. לשוקי זה לא הפריע. כנראה שהזרם שזה עשה לו שם, יחד עם הריח השרוף והזמזום, הזכירו לו את אהובו משכבר. וכך, מופרע, זב ישבן ומצחקק, הוא אץ לו לעבר השקיעה. סוף דבר. ועתה ילדים, נסו לחפש את שוקי שלנו, רק הזהרו שלא ליפול לתוך אחוריו. לזה יקרא, כמדומני, סיפור מהתחת. תודו שנהנתם. במיוחד קפת. אבל זה כבר סיפור אחר. וכן. מי ששם לב שלאחרונה אני מחליף את הכוכביות בנקודות. צודק.

קפת

New member
גבורים אוהבות תאנים?

שלום, אחשלריסה! האמת? תמיד ידעתי, עמוק עמוק בלבי הברוד, שאתה והיא, טעות גנטית מצערת של הטבע, הופרדתם בלידתכם (לידת עכוז, ללא ספק) לאחר שבמשך 9 חודשים חלקתם שיליה אחת.

את אשה קטנה

במובן הכי קטן של המלה. לפחות לי, בניגוד אליך, אין שגיאות כתיב, אלא רק טעויות הקלדה. חכי חכי. על השוואה ללריסה לא סולחים בקלות.

קפת

New member
או מאמא

מחכה-מחכה. מחקה-מחקה. ואני שמחה שאמרת אשה קטנה. באמת רזיתי קצת.

אני?

אני כולזמן הייתי פה. לבד. אני חושבת שכולם פה בפורום מתו. אני לא מאמינה שאני כותבת את זה, אבל התגעגעתי אליך. מה קרה שחזרת כל כך מהר? שחררו אותך בערבות?

קפת

New member
נתנו לי שלושה ברזים

חלוק וטופי בטעם בננה, ובקשו נורא יפה שאני אלך. אז הלכתי. מה, רציתי לאכול את הטופיבננה בלי הפרעות וחינטרושים.

קפת

New member
עשו לי הרבה כבוד שמה

יודעת למה? בטח יודעת: אמרתי אני חברה שלך. לבן בהיר זה כהה לעומת הפנים שלהם שמה, כשאמרתי תשם שלך...

טובה זה,

כשאת מישהו שאף אחד לא היה רוצה להיתקל בו בסימטה חשוכה, או, לחילופין, מוארת.

הייתי עונה לך על זה,

אבל אני צריכה לארוז. קיבלתי צופר שבועיים ספא ופינוקים באיים הקאריביים. ככזה.

צופר במובן זמבורה,

או צופר במובן צופר - למי איכפת, העיקר שאני נוסעת. קנאית. יש לך משו לתת לי להעביר?

למעלה