הברבי של איה

שגיגאיה

New member
הברבי של איה

ניסיתי לפסל....אבל אני אחכה לסדנא...(דווקא יצאו לי פנים וידיים..(גלית תודה תודה על העזרה והנכונות) אבל בסוף בחרתי בדרך הקלה יותר מפאת חוסר זמן... וזו התוצאה... הגירסה של הבית

שגיגאיה

New member
וגרסת הגן

שהיתה ראשונה וזה לא יאמן איך שהעוגה של גרסת הבית..הפעם השנייה...היתה קלה בהרבה, ללא סדקים ומהירה..איך שהנסיון תורם..

שגיגאיה

New member
וממליצה על עוגה מעולה פשוטה

מתחת לציפוי עוגת מייפל!!!!!! מתכון: עוגת מייפל רכיבים: 3 ביצים 3 שקיות סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן לפיזור: קינמון פקאן קצוץ רוטב מייפל אופן הכנה: לערבב את כל החומרים לפי סדר כתיבתם. לשפוך התערובת לתבניות משומנות. לפזר מעל קנמון ואגוזי פקאן קצוצים. לאפות 30 דקות בתנור מחומם לחום של 180 מעלות (או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ בה יוצא יבש). בעודה רותחת לשפוך מעל בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג. הערות: 2 אינגליש קייק. בחושה הערה של ווין תו: טעימה הרבה יותר לאחר קירור מוחלט. מקור המתכון: ayeletba הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 אני מוותרת על האגוזים קצת לפני הציפוי הרטבתי עם מעט מיי סוכר וציפיתי בקרם וניל לעוגה.

dafdaf

New member
ברבי יפהפיה ../images/Emo140.gif

וברשותך הפכתי אותה שיהיה יותר קל לראות

net the jet

New member
איזה יופי של ברביות ! ודם מאד מאד

אוהבת את השם איה ! ( לגדולה שלי קורים איה והיא בת 13 ! )

net the jet

New member
לא דם...../images/Emo5.gif אלא גם...וקוראים...מהר

חזרה למיטה !....אבוי לבושות.

1הילונת

New member
מקסים! זו עוגת המייפל שאת המתכון

שלה נתת כאן? איזו תבנית זו? נראה מדהים!

שגיגאיה

New member
תודה!!! וכן זו עוגת המייפל

שמממש קוצרת הצלחות. לגבי התבנית..זו תבנית אחת מסיליקון עם צורה כמו של גוגלהוף בלי חור ומעליה תבנית חצי כדור (כמות כפולה של העוגה)

למעלה