הברבור >>>

dor302

New member
הברבור >>>

האם תהיה עונה שלישית לתוכנית? ומה האתר הרשמי של התוכנית?

הברבור!!

העונה השלישית מצולמת בימים אלה..וגם היא תגיע אלינו.. משום מה אני לא מוצא את האתר הרשמי אבל מזמן הייתי מוצא אותו..לא משנה אולי ישהו יענה פה.. אף אחד לא מדבר על הגמר אתמול? דליסה הזוכה היתה פשוט פצצה !!! גם אריקה מור הייתה כוסית חבל על הזמן... אבל היה ברור שדליסה תיזכה!

adi007

New member
כן...

באמת אהבתי את דליסה הגיע לה לזכות, היא הייתה העדיפות השניה שלי. העדיפות הראשונה היא קרי! גם לה הגיע לזכות! לאחותה ממש לא הגיע להיות בטופ 3..

dor302

New member
>>>

אריקה מור לדעתי הייתה צריכה לזכות.. היא לא הכי חכמה אבל היא הברבור הכי יפה שיצא שם.. כמו בעונה שעברה החכמה זכתה ולא הבלונדינית היפה...

yaelrs

New member
דליסה באמת יפה אבל....

אני העדפתי את קרי, מה שלא הבנתי זה איך אחותה היא סגנית ראשונה??? כאילו היא פי אלף יותר יפה ממנה...

חבל שג'ינה ברווטה לא זכתה../images/Emo10.gif

היא הייתה הכי יפה, אבל גם סגנית ראשונה זה טוב. אני ממש לא הבנתי איך ג'ינה(החירשת) בפיינל 5 ואיימי לא.

ג'ינה החירשת נראית בכלל זוועה

הוציאו לה אף מגעיללללללללללללללללל והשיניים שלה בולטות והפנים צרות ומאורכות! לדעתי היא הברבור הכי מגעיל עד היום!

היה ברור שהיא תזכה למרות שהעדפתי

את ארקה מור! היא הייתה ממש מ ד ה י מ ה לדעתי!! ג'ינה (האחות... הג'וקר) הזכירה לי מאוד את גבריאלה ספניק (למי שמכיר שיחקה ב"המתחזה" "הפולשת" "האסירה"..) אחותה גם הייתה יפה חח אבל היא ניראתה פקצה כזו חח היה נחמד

adi007

New member
חחח לא לא

ג'ינה ברווטה מזכירה את קארי ממלך השכונה.. וקארי ממלך השכונה מזכירה את הבלונדה מ-Mad Tv :)

למעלה